Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaçırmamışsın cnm hatta tam olmuş

Ooo sen zaten deneyimlisin :) Allah bağışlasın. Kaçıncı denemede olmuştu ilki? İkinci için kaçıncı denemedesin?
İlki 6. Ay denememizde olmuştu ama ilk 5 deneme d ene yumurtlama biliyorduk ne bişi. 6. Denemede ovulasyon testleri takipler ateş ölçmeleri vs yapınca tutturduk
Bunda da işte 7-8a ydır istiyoruz ama sürekli bir aksilik çıktı ve yumurtlama dönemlerini hiç değerlendiremedi. İlk kez bu ay tam teşekküllü çalıştık umut büyük
Bence var çizgi canım inceden inceye

Ayyy 9. Gün yumurtlama olur mu ki bn hiç o kadar erken görmedim en erken 15. Gün gördüm sanırım
Canım döngüye göre değişiyor. Bende erken ovülasyon oluyor mesela 11-12. Günlerde oluyor. İlk gebeliğimde bilemedim için hep 14ten sonra başlıyorduk ilişkiye, ayın sonunda da hep cortluyorduk

Canım döngüye göre değişiyor. Bende erken ovülasyon oluyor mesela 11-12. Günlerde oluyor. İlk gebeliğimde bilemedim için hep 14ten sonra başlıyorduk ilişkiye, ayın sonunda da hep cortluyorduk
Ama ona göre regl olunuyo sanırım ben hayatımda hiç 28 günün altında regl olmadım misal femaraya rağmen o kadar erken yumurtlama olmadı

I
peki o zaman siz 25 günde 1 falan mı adet oluyorsunuz? Yumurtlama sonrası 14 gün koyarsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…