- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 31
Kaçırmamışsın cnm hatta tam olmuşŞöyle sorayım o zaman yanıtlarsan sevinirim kavrayamadım bu işi ben
Ben 14 nisanda regl olmuştum uygulamaya göre 27 nisan ovülasyon 11 Mayıs takip eden regl tarihi olarak gösteriyordu. Ben 12 mayısta regl oldum. Uygulamada övülasyon dönemi başlangıcından pms dönemine kadar gün aşırı ilişki yaşadık. Yumurtlamayı kaçırmış olma ihtimalim var mı bu durumda? Sperm içeride canlı kaldığı için kaçırmamışızdır gibi düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum? 1 gün gecikmeli adet oldum bu ay
Keşke kaçırmış olsaydım daha mutlu olacaktım inanınKaçırmamışsın cnm hatta tam olmuş
Hepimiz aynı durumdayız canım bir daha ki aya nasip olur belki üzülmeKeşke kaçırmış olsaydım daha mutlu olacaktım inanınof ona rağmen gebelik olmadı bu daha çok üzüyor
Bn görüyorum çizgiyiEki Görüntüle 2849833 Sizce hamile miyim
Ben de görüyorum ama o bence çıkması gereken yerin gölgesiBn görüyorum çizgiyi
Kuzu bana doktor 9.günden itibaren değerlendirmeye başla dedi. Ben de biraz daha abarttımBn bu ay 12. Gün başlarım artık lh testine siparişimi de verdim gelsinler bakalm
En iyisi 2 gün daha beklemekBen de görüyorum ama o bence çıkması gereken yerin gölgesi
Sizce var olabilir mi ya? İnanamam.En iyisi 2 gün daha beklemek
Hayır canım gayrette bebiş varBen de görüyorum ama o bence çıkması gereken yerin gölgesi
Ayyy 9. Gün yumurtlama olur mu ki bn hiç o kadar erken görmedim en erken 15. Gün gördüm sanırımKuzu bana doktor 9.günden itibaren değerlendirmeye başla dedi. Ben de biraz daha abarttım
İlki 6. Ay denememizde olmuştu ama ilk 5 deneme d ene yumurtlama biliyorduk ne bişi. 6. Denemede ovulasyon testleri takipler ateş ölçmeleri vs yapınca tutturdukOoo sen zaten deneyimlisin :) Allah bağışlasın. Kaçıncı denemede olmuştu ilki? İkinci için kaçıncı denemedesin?
Bence var çizgi canım inceden inceyeEki Görüntüle 2849833 Sizce hamile miyim
Canım döngüye göre değişiyor. Bende erken ovülasyon oluyor mesela 11-12. Günlerde oluyor. İlk gebeliğimde bilemedim için hep 14ten sonra başlıyorduk ilişkiye, ayın sonunda da hep cortluyordukAyyy 9. Gün yumurtlama olur mu ki bn hiç o kadar erken görmedim en erken 15. Gün gördüm sanırım
Ama ona göre regl olunuyo sanırım ben hayatımda hiç 28 günün altında regl olmadım misal femaraya rağmen o kadar erken yumurtlama olmadıCanım döngüye göre değişiyor. Bende erken ovülasyon oluyor mesela 11-12. Günlerde oluyor. İlk gebeliğimde bilemedim için hep 14ten sonra başlıyorduk ilişkiye, ayın sonunda da hep cortluyorduk
peki o zaman siz 25 günde 1 falan mı adet oluyorsunuz? Yumurtlama sonrası 14 gün koyarsakCanım döngüye göre değişiyor. Bende erken ovülasyon oluyor mesela 11-12. Günlerde oluyor. İlk gebeliğimde bilemedim için hep 14ten sonra başlıyorduk ilişkiye, ayın sonunda da hep cortluyorduk
Valla bilmem olursa daaaa olmazsa daaaAyyy 9. Gün yumurtlama olur mu ki bn hiç o kadar erken görmedim en erken 15. Gün gördüm sanırım
26 gün oluyor döngüm canım.I
peki o zaman siz 25 günde 1 falan mı adet oluyorsunuz? Yumurtlama sonrası 14 gün koyarsak
Bende hiç 30 un üstü filan olmadımAma ona göre regl olunuyo sanırım ben hayatımda hiç 28 günün altında regl olmadım misal femaraya rağmen o kadar erken yumurtlama olmadı
Valla insallah ama bana pek var gibi gelmedi.Hayır canım gayrette bebiş var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?