Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar kuru incir ve avokado tüketiyorum bir de arı sütü bal propolis karışımı yemeye başladım, eşime de bunları yediriyorum bir de 1 kare bitter çikolata ve keçiboynuzu pekmezi 1tatlı kaşığı yiyor. Bunlar dışında tavsiye edeceğiniz bir gıda var mı yumurta ve sperm kalitesi için. Kan tahlillerimiz düzgün.

Kızlar bata 4 5 gün kala cinsel ilişki sırasında şiddetli kasık ve yumurtalık ağrısı yaşayıp sonra gebe kaldığını öğrenen var mı aranızda acaba?

Çiğ kabak çekirdeği ve çiğ fındık tavsiye ederim canım

Çiğ kabak çekirdeği ve çiğ fındık tavsiye ederim canım
Fındık ceviz de yiyor kabak çekirdeğini tuzlu bir güzel yiyor da çiğ alıp yedireyim ya sizin eşleriniz de öyle mi, inciri yedin mi diyorum mesela aaa unuttum ben onu dur yiyim diyor. Sürekli hatırlatmak gerekiyor bişeyleri çocuk gibiler

Senin ki yiyormuş iyi benim ki kuru incir kuru kayısı felan asla yemez keçiboynuzu içiriyorum zorla 1 haftadır felan bugün içti kuscam dedi 1 saat midem bulanıyo diyip gezdi etrafta asla zorlamam artık üzüldüm valla

Biz sanki her şeyi keyiften yiyip içiyoruz. Tadı kötü de olsa faydalıymış diyince yiyor maşallah da ben söylemesem hiç bir şey aklına gelmiyor. Bize göre gamsızlar ondan bence

Kizlar selam benim yumurtam dun çatladı daha geç yumurtlama oldu bu ay ancak dünden beri geçmeyen bi Rahim boşluğu ağrım var sanki. Böyle bi şey yaşadınız mı?
Yusra-61 canim benim bat i 29 mayıs olarak düzeltir misin tablo da? Geç yumurtlama oldu

Çok teşekkür ederim
Aslında teknik olarak gerek yok ama klomen vb hap kullanınca birden fazla yumurta oluşur ve bunların çatlama dönemleri değişir. İlk günkü yoğunluk olmasa da haftada 2,3 kez olması iyi olur
Bunu bilmiyordum,öğrenmek güzel bir şey çok teşekkür ederim

Ben bu ay yumurtlamiyorum sanirim hep bu zamanlarda olurdu bugun takvime gore o gun gerci 2 gunde bir degerlendiriyoruz ama nedense icimde bi bosluk var bu ay zaten bisey olmayacakmis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…