- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 31
Değerlendir tabi canım spermler canlanır hemValla bilmem olursa daaaa olmazsa daaadeğerlendirelim de sıkıntı olmasın
Daha çok varmış bata ki bnce kan ver pazartesi netleştirValla insallah ama bana pek var gibi gelmedi.Keşke biraz daha belirgin biz çizgi olsaydı.
Ne güzel beklemekten ölüyoruz bizBende hiç 30 un üstü filan olmadımkısa kısa döngüler
Ben görüyorum çizgiyi bu hangi gebelik testi canımEki Görüntüle 2849833 Sizce hamile miyim
Predictor early adetime 5 gün var. BAT 20 mayıs. Ben de gördüm ama eşim yok diyorBen görüyorum çizgiyi bu hangi gebelik testi canım
Kuzum var var senin ne zaman regl gününPredictor early adetime 5 gün var. BAT 20 mayıs. Ben de gördüm ama eşim yok diyorçok arada bir durum. Azcik daha net olsaydı heyecanlanacaktım.
Baktım bu testten çok yanılan da olmuş. Ben de pek imkan vermiyorum açıkçası. 5 gün var canım. 20 mayısta adet olmam gerekiyor.Kuzum var var senin ne zaman regl gününAyrıca o çizgi olmadaydı gram çıkmazdı bembeyaz olurdu
Kaset test yap kuzum 3 gün sonraBaktım bu testten çok yanılan da olmuş. Ben de pek imkan vermiyorum açıkçası. 5 gün var canım. 20 mayısta adet olmam gerekiyor.
Çiğ kabak çekirdeği ve çiğ fındık tavsiye ederim canımKızlar kuru incir ve avokado tüketiyorum bir de arı sütü bal propolis karışımı yemeye başladım, eşime de bunları yediriyorum bir de 1 kare bitter çikolata ve keçiboynuzu pekmezi 1tatlı kaşığı yiyor. Bunlar dışında tavsiye edeceğiniz bir gıda var mı yumurta ve sperm kalitesi için. Kan tahlillerimiz düzgün.
Fındık ceviz de yiyor kabak çekirdeğini tuzlu bir güzel yiyor da çiğ alıp yedireyimÇiğ kabak çekirdeği ve çiğ fındık tavsiye ederim canım
Senin ki yiyormuş iyi benim ki kuru incir kuru kayısı felan asla yemez keçiboynuzu içiriyorum zorla 1 haftadır felan bugün içti kuscam dedi 1 saat midem bulanıyo diyip gezdi etrafta asla zorlamam artık üzüldüm vallaFındık ceviz de yiyor kabak çekirdeğini tuzlu bir güzel yiyor da çiğ alıp yedireyimya sizin eşleriniz de öyle mi, inciri yedin mi diyorum mesela aaa unuttum ben onu dur yiyim diyor. Sürekli hatırlatmak gerekiyor bişeyleri çocuk gibiler
Biz sanki her şeyi keyiften yiyip içiyoruz. Tadı kötü de olsa faydalıymış diyince yiyor maşallah da ben söylemesem hiç bir şey aklına gelmiyor. Bize göre gamsızlar ondan benceSenin ki yiyormuş iyi benim ki kuru incir kuru kayısı felan asla yemez keçiboynuzu içiriyorum zorla 1 haftadır felan bugün içti kuscam dedi 1 saat midem bulanıyo diyip gezdi etrafta asla zorlamam artık üzüldüm valla
Tabi öyle de artık adam da bıktıBiz sanki her şeyi keyiften yiyip içiyoruz. Tadı kötü de olsa faydalıymış diyince yiyor maşallah da ben söylemesem hiç bir şey aklına gelmiyor. Bize göre gamsızlar ondan bence
Bende olmadı canımKızlar bata 4 5 gün kala cinsel ilişki sırasında şiddetli kasık ve yumurtalık ağrısı yaşayıp sonra gebe kaldığını öğrenen var mı aranızda acaba?
Çok teşekkür ederimTamam canım bekleyip görelim bakalım
Değerlendirmen gereken günleri değerlendirdiysen tamam ama sonra istediğin zaman olsun çok önemli değil bence
Allah yardımcın olsun o sancı iğrenç oluyor canım yayeni ayda yeni umutlarımızla devam bakalım
Bunu bilmiyordum,öğrenmek güzel bir şey çok teşekkür ederimAslında teknik olarak gerek yok ama klomen vb hap kullanınca birden fazla yumurta oluşur ve bunların çatlama dönemleri değişir. İlk günkü yoğunluk olmasa da haftada 2,3 kez olması iyi olur
Hamilesin bence maşallah yaEki Görüntüle 2849833 Sizce hamile miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?