- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.276
- 83
- 39
Benim de 5 gün var. Senin de ilk gebeliğin mi olacak? İnşallah vardır. Ben adet olacak gibiyim. Bugün sinirli kalktık yataktan. Adet öncesinde canavara dönüşüyorumSelam kızlar. Bat a 5 kala dayanamayıp kaset test yaptım. Öööfyani bana göre sanki hayali bir çizgi var ama foto çekince yok gibi. Gözlerim bozuldu bakmaktan
Acaba niye sabredemedim ya
Yani regl belirtisi bişi yok. Ani Uyku basmaları var. Bugün midemde bi tuhaflık filan. Çok isteyince böyle oluyor demekhayal ile gerçek arası yaşamak. Rüyamda da hamile olduğumu gördüm iki kere. Psikoloji göçtü galiba
Tabiki yumurtlama olana kadar iç günde 2 kez güzel haberler bekliyorumAaa ben 1 kere içtim hep şimdiden sonra 2ye çıkarsam olur mu ki
Yok canım bir kızım var benim. İkinci olsun diye tüm çabaBenim de 5 gün var. Senin de ilk gebeliğin mi olacak? İnşallah vardır. Ben adet olacak gibiyim. Bugün sinirli kalktık yataktan. Adet öncesinde canavara dönüşüyorum
Bu aslan pençesi çayını regl olunca mi içilmeye başlanıyor yoksa regl bitince mi baslaniyoTabiki yumurtlama olana kadar iç günde 2 kez güzel haberler bekliyorum
Ooo sen zaten deneyimlisin :) Allah bağışlasın. Kaçıncı denemede olmuştu ilki? İkinci için kaçıncı denemedesin?Yok canım bir kızım var benim. İkinci olsun diye tüm çaba
Ya ben bu ay soldan yumurtladım. Arada sol kasıkta batmalar hissediyorum. O kadar. Akıntı vs bişiler yok. Bugün hesaplamalarıma göre 10. Günü çatlamanın. Sabretmek zor aman ya
Hadi bakalım inşallah diyoruzTabiki yumurtlama olana kadar iç günde 2 kez güzel haberler bekliyorum
Regl günü başlanıyor yumurtlama görene kadarBu aslan pençesi çayını regl olunca mi içilmeye başlanıyor yoksa regl bitince mi baslaniyo
Bn genelde kendim alıyorum ama yapmama söyleniyo artıkHenüz adet tarihi gelmeden test yapmak eşime çok saçma geliyor. Burda okuduğum kadarıyla pekçok kadında gebelik testi bağimliği var. Bende de yeni başladıSürekli test yapmak isteyen kadınlar, eşleriniz koşa koşa gidiyor mu test almaya yoksa söyleniyor mu?Bunu merak ediyorum
İnternetten toplu alıyoruz bacım kocalardan isteyecek noktayı çoktan geçtikHenüz adet tarihi gelmeden test yapmak eşime çok saçma geliyor. Burda okuduğum kadarıyla pekçok kadında gebelik testi bağimliği var. Bende de yeni başladıSürekli test yapmak isteyen kadınlar, eşleriniz koşa koşa gidiyor mu test almaya yoksa söyleniyor mu?Bunu merak ediyorum
Ben de negatif olduğuna eminim diyebilirim ama kendime kanıtlamak istiyorum sanırım :) aslında beklesem zaten adet olacağım fakat hobi gibi olduBn genelde kendim alıyorum ama yapmama söyleniyo artık
Benimkinin test yaptığımdan bile haberi yokHenüz adet tarihi gelmeden test yapmak eşime çok saçma geliyor. Burda okuduğum kadarıyla pekçok kadında gebelik testi bağimliği var. Bende de yeni başladıSürekli test yapmak isteyen kadınlar, eşleriniz koşa koşa gidiyor mu test almaya yoksa söyleniyor mu?Bunu merak ediyorum
Evet şöyle anlatayım mesela ben 28+29 görünce 14+14=28 görürdüm hep ama o ay 17+14=31. gün adet olmuştumPeki yumurtlama geç olduğu için adetiniz de gecikti mi o ay? Bu ay ovülasyon testi sipariş ettim bakalım gelsin kullanmaya başlıcam merak ettim
Ya zaten çoook saçmaa. Adet bir hafta gecikince tamam yapilabilir normal ama ben su an 5 gün varken yapiyorum. Zaten beklesem azcik göreceğim anyayı konyayıBenimkinin test yaptığımdan bile haberi yokstok yaptım ve hepsini sakladım sonucu kendim görüp çöpe atıyorum
Benimde ilk başlarda öyleydi canımYa zaten çoook saçmaa. Adet bir hafta gecikince tamam yapilabilir normal ama ben su an 5 gün varken yapiyorum. Zaten beklesem azcik göreceğim anyayı konyayı
Ahahahhaa aaaa ne kadar da negatif bi sonuç muBen de negatif olduğuna eminim diyebilirim ama kendime kanıtlamak istiyorum sanırım :) aslında beklesem zaten adet olacağım fakat hobi gibi olduilla yapacam o testi. Oo ne kadar da negatif bir sonuç diyip oturucam.
Beklemek zor işte, zaman geçmiyorYa zaten çoook saçmaa. Adet bir hafta gecikince tamam yapilabilir normal ama ben su an 5 gün varken yapiyorum. Zaten beklesem azcik göreceğim anyayı konyayı
Şöyle sorayım o zaman yanıtlarsan sevinirim kavrayamadım bu işi benEvet şöyle anlatayım mesela ben 28+29 görünce 14+14=28 görürdüm hep ama o ay 17+14=31. gün adet olmuştum17. Gün yumurtaladım
Bn bu ay 12. Gün başlarım artık lh testine siparişimi de verdim gelsinler bakalmOoo ne kadar da beyaz bir ovuluasyon testine zaman yumurtluyorduk ya 7. Günde başladım beklemeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?