Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de 5 gün var. Senin de ilk gebeliğin mi olacak? İnşallah vardır. Ben adet olacak gibiyim. Bugün sinirli kalktık yataktan. Adet öncesinde canavara dönüşüyorum

Benim de 5 gün var. Senin de ilk gebeliğin mi olacak? İnşallah vardır. Ben adet olacak gibiyim. Bugün sinirli kalktık yataktan. Adet öncesinde canavara dönüşüyorum
Yok canım bir kızım var benim. İkinci olsun diye tüm çaba
Ya ben bu ay soldan yumurtladım. Arada sol kasıkta batmalar hissediyorum. O kadar. Akıntı vs bişiler yok. Bugün hesaplamalarıma göre 10. Günü çatlamanın. Sabretmek zor aman ya

Ooo sen zaten deneyimlisin :) Allah bağışlasın. Kaçıncı denemede olmuştu ilki? İkinci için kaçıncı denemedesin?

Henüz adet tarihi gelmeden test yapmak eşime çok saçma geliyor. Burda okuduğum kadarıyla pekçok kadında gebelik testi bağimliği var. Bende de yeni başladı Sürekli test yapmak isteyen kadınlar, eşleriniz koşa koşa gidiyor mu test almaya yoksa söyleniyor mu?Bunu merak ediyorum

Bn genelde kendim alıyorum ama yapmama söyleniyo artık

İnternetten toplu alıyoruz bacım kocalardan isteyecek noktayı çoktan geçtik

Benimkinin test yaptığımdan bile haberi yok stok yaptım ve hepsini sakladım sonucu kendim görüp çöpe atıyorum

Peki yumurtlama geç olduğu için adetiniz de gecikti mi o ay? Bu ay ovülasyon testi sipariş ettim bakalım gelsin kullanmaya başlıcam merak ettim
Evet şöyle anlatayım mesela ben 28+29 görünce 14+14=28 görürdüm hep ama o ay 17+14=31. gün adet olmuştum 17. Gün yumurtaladım

Benimkinin test yaptığımdan bile haberi yok stok yaptım ve hepsini sakladım sonucu kendim görüp çöpe atıyorum
Ya zaten çoook saçmaa. Adet bir hafta gecikince tamam yapilabilir normal ama ben su an 5 gün varken yapiyorum. Zaten beklesem azcik göreceğim anyayı konyayı

Ya zaten çoook saçmaa. Adet bir hafta gecikince tamam yapilabilir normal ama ben su an 5 gün varken yapiyorum. Zaten beklesem azcik göreceğim anyayı konyayı
Benimde ilk başlarda öyleydi canım insan hevesleniyor ama sonuç negatif ben alıştığım için yapmıyorum en son geçen ay yürek yemiş gibi 2 gün önceden belirtim olmadığı halde yaptım yine negatif testlerime yazık oluyor ya

Ben de negatif olduğuna eminim diyebilirim ama kendime kanıtlamak istiyorum sanırım :) aslında beklesem zaten adet olacağım fakat hobi gibi oldu illa yapacam o testi. Oo ne kadar da negatif bir sonuç diyip oturucam.
Ahahahhaa aaaa ne kadar da negatif bi sonuç mu

Evet şöyle anlatayım mesela ben 28+29 görünce 14+14=28 görürdüm hep ama o ay 17+14=31. gün adet olmuştum 17. Gün yumurtaladım
Şöyle sorayım o zaman yanıtlarsan sevinirim kavrayamadım bu işi ben
Ben 14 nisanda regl olmuştum uygulamaya göre 27 nisan ovülasyon 11 Mayıs takip eden regl tarihi olarak gösteriyordu. Ben 12 mayısta regl oldum. Uygulamada övülasyon dönemi başlangıcından pms dönemine kadar gün aşırı ilişki yaşadık. Yumurtlamayı kaçırmış olma ihtimalim var mı bu durumda? Sperm içeride canlı kaldığı için kaçırmamışızdır gibi düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum? 1 gün gecikmeli adet oldum bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…