Benim eşimde ablamın oğluyla çok iyi anlaşıyor ama bu onun çok güzel bi baba olacağını gösterir canım sen takılma kayınvalidene biz 4 yıldır evliyiz bize de çok söyleyen oluyo bn artık duymuyorum bile onlarıTeyzesinin oğlu var 1 yaşında alıyor tepesine çıkarıyor, seviyor, oynuyor. Sonra kayınvalidem bana bak benim oğlum istiyor ama sen istemiyorsun diyor. Patlamak istiyorum. Sanki keyfimden olmuyor, bilmiyor ki ben daha çok uğraşıyorum. Eşime de patladım bu yüzden
Hayır gitmedi canım, doktor 1 sene demiş ya daha bekler 1 seneeeBizimki ilk aydan o kadar umitliydiki 5 gun gecikme olunca sonrada regl olunca hayatının yıkımını yaşadı zorlada olsa bisiler iciriyorum kendide içiyor zaten pekmez ceviz delisi şimdi urolojiye gitti bakalim koşturuyoruz senin esin urolojiye gitti mi hiç canim
Belki de öyle kuzum. Bilmiyorum çok değişik duygusal çöküş yaşıyorumY
Yavrum kızacaksın ama dur bakalım daha 5 ay deneme olmuş bak benim 1 yılı geçti, 3 yıllık evliyiz. Ben 5. Ayda adet günü bile saymıyordum ona rağmen nasıl geç oldu. Ama sen daha şimdiden bu kadar stres yaparsan olana kadar saçların beyazlar, bunun standardı bile 6-10 ay. Evet heyecanını anlayabiliyorum ama bence ilişkide sakin kalan evham yapmayan birinin olması daha güzel, o senden daha heyecanlı olsa neden bebek olmuyor onu içelim bunu içelim şu doktora gidelim vs dese eminim çooook daha stresli olur, bu sefer her olmadığında hem kendin için hem de onun için iki kat üzülürsün.
Canım biz 2 aylık evliydik gitti esim ve varikoselden şüphelendi doktor bak 2.5 ay geçti hala bi tedavi yapılmadi ultrosan için ağustosa gün verilmiş hep süreç üzüyor düşün yani şuan 4.5 aylık evliyiz erken tedavi onemli çünkü bende bildiğim kadarıyla problem çıkmadıHayır gitmedi canım, doktor 1 sene demiş ya daha bekler 1 seneee
gunum gecti testk yaptim iyice koyulaatiİnşallah inşallah
2 dir etiket yapiyorum gitmiyor batin 2. gunu testimİnşallah inşallah
Canım sen bariz hamilesin yaaagunum gecti testk yaptim iyice koyulaati
2 dir etiket yapiyorum gitmiyor batin 2. gunu testim
Hamilesin tebrikler canımgunum gecti testk yaptim iyice koyulaati
Canım hiç üzülme Allahımn bir bildiği var bizde böyle sınaniyoruz. Benimde hayatta hep istediğim herşey engeller ile sonuçlandı gec oldu güç oldu ama sonunda oldu. Nişan yapacaktım 1 yıl ertelendi pandemiye denk geldi dugun yapacaktım isten dolayi sehir degistik alel acele 30 kisi ile yaptik smdi çocuk için mücadele ediyorum bir gun o cift cizgiyi alacagiz belki bugün değil ama yarından da yakınBugün bat günüm ve tertemiz negatifzaten bu hayatta sahip olduğum hiçbir şey beni yormadan, üzmeden olmadı. Hep engeller çıktı, sonunda oldu ama hep üzülerek, yıpranarak. Belli ki bebek mevzusu da öyle olacak. Şaşardım zaten birşeyde benim istediğim gibi istediğim zaman da olsa. @Yoncamirr @Adelnaz Yusra-61 Maviesra
Birde Nezamandir deniyorsun belirtilerin neler kullandin bizi aydınlatırmısınızgunum gecti testk yaptim iyice koyulaati
Sen tüplerine baktırdın mı? Birde eşin devlete mi gitti, gidip ne demesi lazım?Canım biz 2 aylık evliydik gitti esim ve varikoselden şüphelendi doktor bak 2.5 ay geçti hala bi tedavi yapılmadi ultrosan için ağustosa gün verilmiş hep süreç üzüyor düşün yani şuan 4.5 aylık evliyiz erken tedavi onemli çünkü bende bildiğim kadarıyla problem çıkmadı
O zaman bu kum dökme falanda değil bende ki :) kasık ağrım kalmadı gibi bişey senin devam mı :)Ben netten baktımçok şey dedi eledim onların olamadığına eminim dediğim tahminimce doğru gebelik kısmını köşeye koydum onu da diyorda. En dikkatimi çeken bu bende hep bu yumrtlama zamanı oluyor genelleme ovulasyon yaptığım için denk geldm. Ne diyor bereketli dönem diyor yazı şu şekilde "İdrardaki beyaz tortular genellikle uterus tarafından üretilen mukustan gelir. Bu durum doğal olarak fertil dönemdeki (yumurtlama) kadınlarda görülür. Doğurganlık döneminde, yumurta sperm tarafından döllenecek yumurtalıktan fallop tüpüne salınır ve uterus daha fazla mukus üretir." al sana bilgi :)))
Ben daha sadece hormin testi yaptırdım geçen ay bayrama denk geldi doktor yoktu tekrar hormon testi yapicak işte ozaman rahîm filmi isticem canim karından ultrosan vakti sıkıntı yok dedi. Tiroitlerim 4.8 di ilaç tedavisine başladık. Valla esim urolojiye gitti çocuk istediğimizi olmadığını ve sperm testi vermek istediğini söyledi iyikide gitti. Doktor yaşın 30 yasindasin gençsin 50Sen tüplerine baktırdın mı? Birde eşin devlete mi gitti, gidip ne demesi lazım?
bilmiyorum ki ilk gebeligim haftaya falan dr giderim herhaldeHamilesin tebrikler canımne zaman kan vereceksin?
Canım gözün aydın inşallah sağlıklı bir gebelik geçirir ardından sağlıklı hayırlı evlat sahibi olursungunum gecti testk yaptim iyice koyulaati
Yok gündüz çok rahatım canımO zaman bu kum dökme falanda değil bende ki :) kasık ağrım kalmadı gibi bişey senin devam mı :)
2 aydir. 2 ayda oldu ilk ay hic yumurtlama olmadi yum testi yaptim ordan biliyorum incir ve havuc küru yaptim canimS
Birde Nezamandir deniyorsun belirtilerin neler kullandin bizi aydınlatırmısınız
Dur bakalım ayrıca senin ikinci yumurtlaman varBelki de öyle kuzum. Bilmiyorum çok değişik duygusal çöküş yaşıyorum
Ne güzelll çok mutluluk verici haber oldu senin için.bilmiyorum ki ilk gebeligim haftaya falan dr giderim herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?