Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim eşimde ablamın oğluyla çok iyi anlaşıyor ama bu onun çok güzel bi baba olacağını gösterir canım sen takılma kayınvalidene biz 4 yıldır evliyiz bize de çok söyleyen oluyo bn artık duymuyorum bile onları

Hayır gitmedi canım, doktor 1 sene demiş ya daha bekler 1 seneee

Belki de öyle kuzum. Bilmiyorum çok değişik duygusal çöküş yaşıyorum

Hayır gitmedi canım, doktor 1 sene demiş ya daha bekler 1 seneee
Canım biz 2 aylık evliydik gitti esim ve varikoselden şüphelendi doktor bak 2.5 ay geçti hala bi tedavi yapılmadi ultrosan için ağustosa gün verilmiş hep süreç üzüyor düşün yani şuan 4.5 aylık evliyiz erken tedavi onemli çünkü bende bildiğim kadarıyla problem çıkmadı

Canım hiç üzülme Allahımn bir bildiği var bizde böyle sınaniyoruz. Benimde hayatta hep istediğim herşey engeller ile sonuçlandı gec oldu güç oldu ama sonunda oldu. Nişan yapacaktım 1 yıl ertelendi pandemiye denk geldi dugun yapacaktım isten dolayi sehir degistik alel acele 30 kisi ile yaptik smdi çocuk için mücadele ediyorum bir gun o cift cizgiyi alacagiz belki bugün değil ama yarından da yakın

Sen tüplerine baktırdın mı? Birde eşin devlete mi gitti, gidip ne demesi lazım?

O zaman bu kum dökme falanda değil bende ki :) kasık ağrım kalmadı gibi bişey senin devam mı :)

Sen tüplerine baktırdın mı? Birde eşin devlete mi gitti, gidip ne demesi lazım?
Ben daha sadece hormin testi yaptırdım geçen ay bayrama denk geldi doktor yoktu tekrar hormon testi yapicak işte ozaman rahîm filmi isticem canim karından ultrosan vakti sıkıntı yok dedi. Tiroitlerim 4.8 di ilaç tedavisine başladık. Valla esim urolojiye gitti çocuk istediğimizi olmadığını ve sperm testi vermek istediğini söyledi iyikide gitti. Doktor yaşın 30 yasindasin gençsin 50
Uzeri olsan sana hic bise önermem ama bi sıkıntı varsa ameliyat derim demiş tabi ultrosan ve tekrar sperm testi vericez sonucu atarim hafta ici sperm testimiz olcak inşallah değerler düzelmiştir. Bende regl olunca doktora gidicem yine bise varsa erken tedavi şart

gunum gecti testk yaptim iyice koyulaati

2 dir etiket yapiyorum gitmiyor batin 2. gunu testim
Canım gözün aydın inşallah sağlıklı bir gebelik geçirir ardından sağlıklı hayırlı evlat sahibi olursun kan testi verdin mi? Birde bize detayları anlatır mısın hangi günleri değerlendirdin ekstra bişey kullandın mı belirtilerin neler?

O zaman bu kum dökme falanda değil bende ki :) kasık ağrım kalmadı gibi bişey senin devam mı :)
Yok gündüz çok rahatım canım Sen gitmedin demi dahalık sonuç almaya? Yok kum olsa duramazsın o aşırı sancı yapıyormuş yerlere atardı arkadaşım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…