E napa bilemedim ki bugun kullanamma gerekiyor ama cok kararsizm. Sana verdiler mi hic. Gecen ay kullandgm bal tarcin bende kist yapti sanirim. Kucuk kucuk polkistiklerin var ama onemsiz dedi.Klomen çatlamazsa kiste çeviriyor kuzucum.
Eğer adet geliyorsa zaten akşama anlarsın hamile olup olmadığını. yoksa yarın kan verirsin çıkarKızlar merhaba sizlere birşey sormak istiyorum şimdiden kusuruma bakmayın lütfen... adetime 1 gün kaldı ama ne ağrı var ne bişey normalde 2 3 gün önce hem ağrım başlar hemde siyah yada kahve leke gelir ama hala bişey yok Rabbım nasip etmiştir inşallahşimdi sorum şu sabah eşimle korka korka ilişki oldu ilişki sonrası böyle çok hafif renkte kırmızı değil pembe de değil çamur gibi sulu kıvamlı biraz leke geldi iç camasirima aya kalktığımda bide peçeteye sildim geldi ama sabahtan beri hala bişey yok o lekeden de yok bilgisi olan böyle birşey yaşayan var mı merak ediyorum gebelik varmdır ki...
DogrudurKizlar alın size yeni bi belirti. Beta HCG idrarda arttıkça idrarın kokusu belirgin derecede değişirmiş
emin ol bütün erkekler aynı. daha 5 ay olmuş sen neden canını sıkıyorsun allah nasip eder biraz oluruna bırak bu kadar sıkma kendiniPlansız 1 ay, planlı 4 ay topla da 5 oldu canım ama ben neye üzülüyorum biliyor musun benim eşim dindar biraz. Zamanı gelince olur diyor hep ama bende istiyorum ki milletin kocası gibi hayatım adet oldun mu test yaptın mı sonuç ne üzülme daha erken belki birkaç gün sonra pozitif olur desin. Yada araştırma yapsın bak bu iyiymiş bunu mu denesek desin, yani en azından bu sürecin nasıl ilerlediğini net şekilde bilsin ama yok. @yeshll mesela pekmez almıştık onu bile bekliypr ki ben götürüp ağzına koyayım kendisi asla düzenli gidip yemez
Hani döllenme olupta böyle ilişkiden sonra leke gelen arkadaşlarım oldu mu ki çok merak ediyorum onuEğer adet geliyorsa zaten akşama anlarsın hamile olup olmadığını. yoksa yarın kan verirsin çıkar
Bakayım canım, gerçekten artık çok mutsuzumA R Y A youtubeda hamile kalmakla ilgili meditasyon var. Ben dün başladım gerçekten çok rahatladım. Dün uzun bir süre sonra rahat uyuduğumu farkettim. Belki de biz bu şekilde kafaya taktığımız için stresten olmuyordur kimbilir
Teyzesinin oğlu var 1 yaşında alıyor tepesine çıkarıyor, seviyor, oynuyor. Sonra kayınvalidem bana bak benim oğlum istiyor ama sen istemiyorsun diyor. Patlamak istiyorum. Sanki keyfimden olmuyor, bilmiyor ki ben daha çok uğraşıyorum. Eşime de patladım bu yüzdenBizimkilerde farksız ki annelik duygusuyla babalık duygusu asla bir olamaz bak mesela ben eşimden gizli ilaç kullanıyorum iğne vurulacam haberi yok olsa kızardı çünkü bırak olursa olur mantığında ve bizim 1 sene doldu düşün hala hiç hamile kalmadım ama takmıyo evet bi zaman sonra regl oldun mu diye sormaya başladı ama sizin daha çok erkenmiş sen eşinle aranı bebek için açma hayat arkadaşın o senin bebeğiniz olcak ama bu ay ama 3 ay sonra yeter ki aranız iyi olsun
20 aydır evliyim. Başta tutturdu 1 sene 1 buçuk sene istemiyorum diye. Oyüzden denemedik.emin ol bütün erkekler aynı. daha 5 ay olmuş sen neden canını sıkıyorsun allah nasip eder biraz oluruna bırak bu kadar sıkma kendini
Benim eşim de çocukları çok sever keşke tez zamanda olsa diyorum. Valla buaralar bizde gerginiz havadan sudanmi bilemedim yumurtlama günü gerginlik çıkmasında sonra si onemli değilSanki çok stresli gibiyim çatacak yer arıyorum. Bat günüm bugün, yıkım yaşamak istemiyorum. Bugün yine kv ile aynı ortamdaydık geçen bahsettiğim bebeği aldı öptü kokladı sevdi, eşim de öyle. Eşim sanki başkasının yanında bebekleri çok seviyor çok da istiyor gibi davranıyor ona da bozuldum. Halbuki bana evlendiğimizdennberidir 1, 1.5 sene olmasın diyordu.
Ay tövbe estağfurullah kaç yıllık evlisin kuzum sen? Kaynanana gereken cevabı ver bir daha ağzını açmasın.Teyzesinin oğlu var 1 yaşında alıyor tepesine çıkarıyor, seviyor, oynuyor. Sonra kayınvalidem bana bak benim oğlum istiyor ama sen istemiyorsun diyor. Patlamak istiyorum. Sanki keyfimden olmuyor, bilmiyor ki ben daha çok uğraşıyorum. Eşime de patladım bu yüzden
O 5 ay 5 yıl gibi isteyince hele bende aynı durumdayım 5 ay olcak ama coook uzun zaman gibi geliyor20 aydır evliyim. Başta tutturdu 1 sene 1 buçuk sene istemiyorum diye. Oyüzden denemedik.
5 aydır da istiyoruz yok olmuyor zaman geçiyor.
Aslında darlamaktan ziyade bu süreci karşılıklı araştırıp, birbirimize destek olarak geçirmek istiyorum ama o biraz daha nasip meselesi zamanı gelince olur kafalarında dolaşıyor. Aslında 5 ay kısa bir süre ama ben 20 aydır evliyim. Öncesinde de aman 1, 1.5 sene bekleyelim diyerek zamanı zaten uzattı.Ay tövbe estağfurullah kaç yıllık evlisin kuzum sen? Kaynanana gereken cevabı ver bir daha ağzını açmasın.
Ayrıca üzülme benim de eşim peşime düşmez ben söyleyince yapar. Ayrıca öyle oldu mu oldu mu tuttu mu diye darlayan eş de ne bilimbence öyle olsa daha çok piskolojik baskı olur. 5 aylık deneme için bence bir eş olarak en kararında tepkiyi veriyor canım, senin hayal kırıklığın var o yüzden biraz duygusal bakıyorsun olaya, üzülme bakim az dur olur daha
Her ay çatladığını anlamak için ne yaptı?Ya ben de oyle duydm kist yapiyor diye. Yarin kullanmam lazm normalde ama kararisiz kaldm. Yumurtam her ay catliyorsa neden verdi ki
Ay bende ya minnoş pamuk kızım olsaSusun ulen ben kızcıyım
Bizimki ilk aydan o kadar umitliydiki 5 gun gecikme olunca sonrada regl olunca hayatının yıkımını yaşadı zorlada olsa bisiler iciriyorum kendide içiyor zaten pekmez ceviz delisi şimdi urolojiye gitti bakalim koşturuyoruz senin esin urolojiye gitti mi hiç canimPlansız 1 ay, planlı 4 ay topla da 5 oldu canım ama ben neye üzülüyorum biliyor musun benim eşim dindar biraz. Zamanı gelince olur diyor hep ama bende istiyorum ki milletin kocası gibi hayatım adet oldun mu test yaptın mı sonuç ne üzülme daha erken belki birkaç gün sonra pozitif olur desin. Yada araştırma yapsın bak bu iyiymiş bunu mu denesek desin, yani en azından bu sürecin nasıl ilerlediğini net şekilde bilsin ama yok. @yeshll mesela pekmez almıştık onu bile bekliypr ki ben götürüp ağzına koyayım kendisi asla düzenli gidip yemez
Kullandım canım yumurtam çatlamadı o ay kist olsaydı derdi doktorum adet oldum attım belki de.E napa bilemedim ki bugun kullanamma gerekiyor ama cok kararsizm. Sana verdiler mi hic. Gecen ay kullandgm bal tarcin bende kist yapti sanirim. Kucuk kucuk polkistiklerin var ama onemsiz dedi.
Bugün bat günüm ve tertemiz negatifzaten bu hayatta sahip olduğum hiçbir şey beni yormadan, üzmeden olmadı. Hep engeller çıktı, sonunda oldu ama hep üzülerek, yıpranarak. Belli ki bebek mevzusu da öyle olacak. Şaşardım zaten birşeyde benim istediğim gibi istediğim zaman da olsa. @Yoncamirr @Adelnaz Yusra-61 Maviesra
Yavrum kızacaksın ama dur bakalım daha 5 ay deneme olmuş bak benim 1 yılı geçti, 3 yıllık evliyiz. Ben 5. Ayda adet günü bile saymıyordum ona rağmen nasıl geç oldu. Ama sen daha şimdiden bu kadar stres yaparsan olana kadar saçların beyazlar, bunun standardı bile 6-10 ay. Evet heyecanını anlayabiliyorum ama bence ilişkide sakin kalan evham yapmayan birinin olması daha güzel, o senden daha heyecanlı olsa neden bebek olmuyor onu içelim bunu içelim şu doktora gidelim vs dese eminim çooook daha stresli olur, bu sefer her olmadığında hem kendin için hem de onun için iki kat üzülürsün.Aslında darlamaktan ziyade bu süreci karşılıklı araştırıp, birbirimize destek olarak geçirmek istiyorum ama o biraz daha nasip meselesi zamanı gelince olur kafalarında dolaşıyor. Aslında 5 ay kısa bir süre ama ben 20 aydır evliyim. Öncesinde de aman 1, 1.5 sene bekleyelim diyerek zamanı zaten uzattı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?