Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba sizlere birşey sormak istiyorum şimdiden kusuruma bakmayın lütfen... adetime 1 gün kaldı ama ne ağrı var ne bişey normalde 2 3 gün önce hem ağrım başlar hemde siyah yada kahve leke gelir ama hala bişey yok Rabbım nasip etmiştir inşallah şimdi sorum şu sabah eşimle korka korka ilişki oldu ilişki sonrası böyle çok hafif renkte kırmızı değil pembe de değil çamur gibi sulu kıvamlı biraz leke geldi iç camasirima aya kalktığımda bide peçeteye sildim geldi ama sabahtan beri hala bişey yok o lekeden de yok bilgisi olan böyle birşey yaşayan var mı merak ediyorum gebelik varmdır ki...

Klomen çatlamazsa kiste çeviriyor kuzucum.
E napa bilemedim ki bugun kullanamma gerekiyor ama cok kararsizm. Sana verdiler mi hic. Gecen ay kullandgm bal tarcin bende kist yapti sanirim. Kucuk kucuk polkistiklerin var ama onemsiz dedi.

Eğer adet geliyorsa zaten akşama anlarsın hamile olup olmadığını. yoksa yarın kan verirsin çıkar

emin ol bütün erkekler aynı. daha 5 ay olmuş sen neden canını sıkıyorsun allah nasip eder biraz oluruna bırak bu kadar sıkma kendini

Merhaba kizlar, bisey soracamda size. Ben 2ay klomen catlatma kullandim bu ay bisey yapmadim. Yumurtam kendi kendine buyumus ola bilirmi? Yani gecen aylardaki ilaclarin etkisi kalirmi? Seller sular gibi akintim vardi dun arada bir sagdan soldan agrida oluyodu. Ovulasyon testimde yok normal testte de cikmaz dimi?

Eğer adet geliyorsa zaten akşama anlarsın hamile olup olmadığını. yoksa yarın kan verirsin çıkar
Hani döllenme olupta böyle ilişkiden sonra leke gelen arkadaşlarım oldu mu ki çok merak ediyorum onu aynen ya bugün yada yarın gelmezse bi kaç gün durup kan veririm inşallah

Bakayım canım, gerçekten artık çok mutsuzum

Teyzesinin oğlu var 1 yaşında alıyor tepesine çıkarıyor, seviyor, oynuyor. Sonra kayınvalidem bana bak benim oğlum istiyor ama sen istemiyorsun diyor. Patlamak istiyorum. Sanki keyfimden olmuyor, bilmiyor ki ben daha çok uğraşıyorum. Eşime de patladım bu yüzden

emin ol bütün erkekler aynı. daha 5 ay olmuş sen neden canını sıkıyorsun allah nasip eder biraz oluruna bırak bu kadar sıkma kendini
20 aydır evliyim. Başta tutturdu 1 sene 1 buçuk sene istemiyorum diye. Oyüzden denemedik.
5 aydır da istiyoruz yok olmuyor zaman geçiyor.

Benim eşim de çocukları çok sever keşke tez zamanda olsa diyorum. Valla buaralar bizde gerginiz havadan sudanmi bilemedim yumurtlama günü gerginlik çıkmasında sonra si onemli değil

Ay tövbe estağfurullah kaç yıllık evlisin kuzum sen? Kaynanana gereken cevabı ver bir daha ağzını açmasın.

Ayrıca üzülme benim de eşim peşime düşmez ben söyleyince yapar. Ayrıca öyle oldu mu oldu mu tuttu mu diye darlayan eş de ne bilim bence öyle olsa daha çok piskolojik baskı olur. 5 aylık deneme için bence bir eş olarak en kararında tepkiyi veriyor canım, senin hayal kırıklığın var o yüzden biraz duygusal bakıyorsun olaya, üzülme bakim az dur olur daha

Aslında darlamaktan ziyade bu süreci karşılıklı araştırıp, birbirimize destek olarak geçirmek istiyorum ama o biraz daha nasip meselesi zamanı gelince olur kafalarında dolaşıyor. Aslında 5 ay kısa bir süre ama ben 20 aydır evliyim. Öncesinde de aman 1, 1.5 sene bekleyelim diyerek zamanı zaten uzattı.

Bizimki ilk aydan o kadar umitliydiki 5 gun gecikme olunca sonrada regl olunca hayatının yıkımını yaşadı zorlada olsa bisiler iciriyorum kendide içiyor zaten pekmez ceviz delisi şimdi urolojiye gitti bakalim koşturuyoruz senin esin urolojiye gitti mi hiç canim

E napa bilemedim ki bugun kullanamma gerekiyor ama cok kararsizm. Sana verdiler mi hic. Gecen ay kullandgm bal tarcin bende kist yapti sanirim. Kucuk kucuk polkistiklerin var ama onemsiz dedi.
Kullandım canım yumurtam çatlamadı o ay kist olsaydı derdi doktorum adet oldum attım belki de.
Bir aydan birşey olacağını sanmıyorum kullan. Belki faydası olur bilemeyiz. Çörek otu bal beni yedi bitirdi çok iyi geldi ama dengemi şaşırdı birdaha asla

Maalesef bendeniz de öyle oldum o sebeble bunu dememizde birşeyi değiştirmeyecek canım yinede hakkımızda hayırlısı olsun mevlam neylerse güzel eyler

Y
Yavrum kızacaksın ama dur bakalım daha 5 ay deneme olmuş bak benim 1 yılı geçti, 3 yıllık evliyiz. Ben 5. Ayda adet günü bile saymıyordum ona rağmen nasıl geç oldu. Ama sen daha şimdiden bu kadar stres yaparsan olana kadar saçların beyazlar, bunun standardı bile 6-10 ay. Evet heyecanını anlayabiliyorum ama bence ilişkide sakin kalan evham yapmayan birinin olması daha güzel, o senden daha heyecanlı olsa neden bebek olmuyor onu içelim bunu içelim şu doktora gidelim vs dese eminim çooook daha stresli olur, bu sefer her olmadığında hem kendin için hem de onun için iki kat üzülürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…