Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben test yaptım negatif sanırım geç yumurtlama oldu bu ay çünkü hala regl olmadım bat 24 mayıs tı

zaten nerdeyse bat gelmiş çıkar mutlaka canım hadi bi oku üfle test yap bakalım allahın izniyle herşey ol dediği anda olur
Bugün bat günüm ve tertemiz negatif zaten bu hayatta sahip olduğum hiçbir şey beni yormadan, üzmeden olmadı. Hep engeller çıktı, sonunda oldu ama hep üzülerek, yıpranarak. Belli ki bebek mevzusu da öyle olacak. Şaşardım zaten birşeyde benim istediğim gibi istediğim zaman da olsa. Y Yoncamirr Margee Yusra-61 Maviesra

Takdiri ilahi, güzel haber bekliyordum ama her şerde bir hayır vardır. 6 ay geçmeden endişelenmeye gerek yok diyor doktorlar. Vücut yeni alışıyor, belki bu ay döllenmiş tutunamamıştır
Haziran beklesin bizi ben de negatifi gördüm. Rabbim bu ayı stressiz sıkıntısız neşeyle gecirtsin. Bol bol yürüyüş bol güneş ışığı herşey farklı olacak

Canım boşuna demiyorlar yağmurdan sonra açan güneş insanın içini ısıtır diye böyle düşün bizler senelerdir bekliyoruz umudunu kaybetme bu ay değilse belki diğer ay gelir bebeğin Allah hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallah

14-16 ,16-20 arasi diyorlar yani aksam 7 de yapabilirsin canim. Bende pazartesi icin randevu aldim gorusmeye gidicem asilama icin bu aydan hicbir beklentim yok.

İkinci yumurtlamam da oldu, bugün onun 9.günü ama sanmıyorum tuttuğunu tüm umudum kırıldı. Eşime de sinirle mesaj attım, senin umrunda değilse benim hiç değil içimden ne geçiyorsa tüm duygularımı belirttim. Ağladım bir sürü

Artık gücüm kalmadı gerçekten. Bu tek taraflı ilerleyecek bir süreç değilmiş onu anladım.

herşeyin bir zamanı vardır. öyle yapma allahın gücüne gider. herşey allahtan

Hâlâ umut var demek ki ama eşin senden az üzülmez ki. Bosuna eş dememişler elmanin iki yarısı, onu üzmek seni daha çok üzer deşarj olacağına daha çok üzülürsün. Daha yolun başındasınız sabrınızı tuketmeyin. Daha çocuk olacak sonrası daha karışık

Canım kaçıncı ay senin bnce hemen su koyverme rabbim zamanını bekletiyordur böyle düşünme inşallah bizlerde tadıcaz bu mutluluğu
Plansız 1 ay, planlı 4 ay topla da 5 oldu canım ama ben neye üzülüyorum biliyor musun benim eşim dindar biraz. Zamanı gelince olur diyor hep ama bende istiyorum ki milletin kocası gibi hayatım adet oldun mu test yaptın mı sonuç ne üzülme daha erken belki birkaç gün sonra pozitif olur desin. Yada araştırma yapsın bak bu iyiymiş bunu mu denesek desin, yani en azından bu sürecin nasıl ilerlediğini net şekilde bilsin ama yok. M mavili_yeshll mesela pekmez almıştık onu bile bekliypr ki ben götürüp ağzına koyayım kendisi asla düzenli gidip yemez

Benim de her şeyim bu şekilde gerçekleşti /gerçekleşiyor canım rabbim veriyor ya sonunda buna da şükür üzme kendini

A R Y A youtubeda hamile kalmakla ilgili meditasyon var. Ben dün başladım gerçekten çok rahatladım. Dün uzun bir süre sonra rahat uyuduğumu farkettim. Belki de biz bu şekilde kafaya taktığımız için stresten olmuyordur kimbilir

Bizimkilerde farksız ki annelik duygusuyla babalık duygusu asla bir olamaz bak mesela ben eşimden gizli ilaç kullanıyorum iğne vurulacam haberi yok olsa kızardı çünkü bırak olursa olur mantığında ve bizim 1 sene doldu düşün hala hiç hamile kalmadım ama takmıyo evet bi zaman sonra regl oldun mu diye sormaya başladı ama sizin daha çok erkenmiş sen eşinle aranı bebek için açma hayat arkadaşın o senin bebeğiniz olcak ama bu ay ama 3 ay sonra yeter ki aranız iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…