- 16 Kasım 2020
- 1.302
- 1.384
- 48
Sen nerde yaşıyordun canım uzak mı istanbulaEvet ya inşallah canım Bnde eşimi ikna edersem gidicem
Antalya da yaşıyorum canım uzak ama yine de değer diye düşünüyorumSen nerde yaşıyordun canım uzak mı istanbula
Inşallah öyledir, adet gelene kadar umut varKızlar ben test yaptım negatif sanırım geç yumurtlama oldu bu ay çünkü hala regl olmadımbat 24 mayıs tı
Ben Eskişehir’den gidicem uzak değil ama uzak olsaydı da giderdim ben de. Elimizden gelen her şeyi yapıcaz artık sonu güzel olsun daAntalya da yaşıyorum canım uzak ama yine de değer diye düşünüyorum
Bugün bat günüm ve tertemiz negatifzaten nerdeyse bat gelmiş çıkar mutlaka canım hadi bi oku üfle test yap bakalım allahın izniyle herşey ol dediği anda olur
Kızlar ben test yaptım negatif sanırım geç yumurtlama oldu bu ay çünkü hala regl olmadımbat 24 mayıs tı
Bnde öyle düşünüyorum inşallah sonu güzel olcakBen Eskişehir’den gidicem uzak değil ama uzak olsaydı da giderdim ben de. Elimizden gelen her şeyi yapıcaz artık sonu güzel olsun da
Takdiri ilahi, güzel haber bekliyordum ama her şerde bir hayır vardır. 6 ay geçmeden endişelenmeye gerek yok diyor doktorlar. Vücut yeni alışıyor, belki bu ay döllenmiş tutunamamıştırBugün bat günüm ve tertemiz negatifzaten bu hayatta sahip olduğum hiçbir şey beni yormadan, üzmeden olmadı. Hep engeller çıktı, sonunda oldu ama hep üzülerek, yıpranarak. Belli ki bebek mevzusu da öyle olacak. Şaşardım zaten birşeyde benim istediğim gibi istediğim zaman da olsa. Y Yoncamirr Margee Yusra-61 Maviesra
Canım boşuna demiyorlar yağmurdan sonra açan güneş insanın içini ısıtır diye böyle düşün bizler senelerdir bekliyoruz umudunu kaybetme bu ay değilse belki diğer ay gelir bebeğin Allah hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallahBugün bat günüm ve tertemiz negatifzaten bu hayatta sahip olduğum hiçbir şey beni yormadan, üzmeden olmadı. Hep engeller çıktı, sonunda oldu ama hep üzülerek, yıpranarak. Belli ki bebek mevzusu da öyle olacak. Şaşardım zaten birşeyde benim istediğim gibi istediğim zaman da olsa. Y Yoncamirr Margee Yusra-61 Maviesra
14-16 ,16-20 arasi diyorlar yani aksam 7 de yapabilirsin canim. Bende pazartesi icin randevu aldim gorusmeye gidicem asilama icin bu aydan hicbir beklentim yok.Bankacı dramıbaşımı işten kaldıramadım ya bugün. Şimdi ancak uzandım bakabiliyorum.
Evde var benimde cnm başlıycam valla.
Valla yarından başlıycam testlere ne olur ne olmaz. Hangi saatte yapsam mantıklı olur? Akşam 7 mesela mantıklı bir saat olur mu ki?
İkinci yumurtlamam da oldu, bugün onun 9.günü ama sanmıyorum tuttuğunu tüm umudum kırıldı. Eşime de sinirle mesaj attım, senin umrunda değilse benim hiç değil içimden ne geçiyorsa tüm duygularımı belirttim. Ağladım bir sürüTakdiri ilahi, güzel haber bekliyordum ama her şerde bir hayır vardır. 6 ay geçmeden endişelenmeye gerek yok diyor doktorlar. Vücut yeni alışıyor, belki bu ay döllenmiş tutunamamıştır
Haziran beklesin bizi ben de negatifi gördüm. Rabbim bu ayı stressiz sıkıntısız neşeyle gecirtsin. Bol bol yürüyüş bol güneş ışığı herşey farklı olacak
Artık gücüm kalmadı gerçekten. Bu tek taraflı ilerleyecek bir süreç değilmiş onu anladım.Canım boşuna demiyorlar yağmurdan sonra açan güneş insanın içini ısıtır diye böyle düşün bizler senelerdir bekliyoruz umudunu kaybetme bu ay değilse belki diğer ay gelir bebeğin Allah hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallah
Canım kaçıncı ay senin bnce hemen su koyverme rabbim zamanını bekletiyordur böyle düşünme inşallah bizlerde tadıcaz bu mutluluğuArtık gücüm kalmadı gerçekten. Bu tek taraflı ilerleyecek bir süreç değilmiş onu anladım.
herşeyin bir zamanı vardır. öyle yapma allahın gücüne gider. herşey allahtanİkinci yumurtlamam da oldu, bugün onun 9.günü ama sanmıyorum tuttuğunu tüm umudum kırıldı. Eşime de sinirle mesaj attım, senin umrunda değilse benim hiç değil içimden ne geçiyorsa tüm duygularımı belirttim. Ağladım bir sürü
Hâlâ umut var demek ki ama eşin senden az üzülmez ki. Bosuna eş dememişler elmanin iki yarısı, onu üzmek seni daha çok üzer deşarj olacağına daha çok üzülürsün. Daha yolun başındasınız sabrınızı tuketmeyin. Daha çocuk olacak sonrası daha karışıkİkinci yumurtlamam da oldu, bugün onun 9.günü ama sanmıyorum tuttuğunu tüm umudum kırıldı. Eşime de sinirle mesaj attım, senin umrunda değilse benim hiç değil içimden ne geçiyorsa tüm duygularımı belirttim. Ağladım bir sürü
Plansız 1 ay, planlı 4 ay topla da 5 oldu canım ama ben neye üzülüyorum biliyor musun benim eşim dindar biraz. Zamanı gelince olur diyor hep ama bende istiyorum ki milletin kocası gibi hayatım adet oldun mu test yaptın mı sonuç ne üzülme daha erken belki birkaç gün sonra pozitif olur desin. Yada araştırma yapsın bak bu iyiymiş bunu mu denesek desin, yani en azından bu sürecin nasıl ilerlediğini net şekilde bilsin ama yok. M mavili_yeshll mesela pekmez almıştık onu bile bekliypr ki ben götürüp ağzına koyayım kendisi asla düzenli gidip yemezCanım kaçıncı ay senin bnce hemen su koyverme rabbim zamanını bekletiyordur böyle düşünme inşallah bizlerde tadıcaz bu mutluluğu
Benim de her şeyim bu şekilde gerçekleşti /gerçekleşiyor canımBugün bat günüm ve tertemiz negatifzaten bu hayatta sahip olduğum hiçbir şey beni yormadan, üzmeden olmadı. Hep engeller çıktı, sonunda oldu ama hep üzülerek, yıpranarak. Belli ki bebek mevzusu da öyle olacak. Şaşardım zaten birşeyde benim istediğim gibi istediğim zaman da olsa. Y Yoncamirr Margee Yusra-61 Maviesra
Bizimkilerde farksız ki annelik duygusuyla babalık duygusu asla bir olamaz bak mesela ben eşimden gizli ilaç kullanıyorum iğne vurulacam haberi yok olsa kızardı çünkü bırak olursa olur mantığında ve bizim 1 sene doldu düşün hala hiç hamile kalmadım ama takmıyo evet bi zaman sonra regl oldun mu diye sormaya başladı ama sizin daha çok erkenmiş sen eşinle aranı bebek için açma hayat arkadaşın o senin bebeğiniz olcak ama bu ay ama 3 ay sonra yeter ki aranız iyi olsunPlansız 1 ay, planlı 4 ay topla da 5 oldu canım ama ben neye üzülüyorum biliyor musun benim eşim dindar biraz. Zamanı gelince olur diyor hep ama bende istiyorum ki milletin kocası gibi hayatım adet oldun mu test yaptın mı sonuç ne üzülme daha erken belki birkaç gün sonra pozitif olur desin. Yada araştırma yapsın bak bu iyiymiş bunu mu denesek desin, yani en azından bu sürecin nasıl ilerlediğini net şekilde bilsin ama yok. M mavili_yeshll mesela pekmez almıştık onu bile bekliypr ki ben götürüp ağzına koyayım kendisi asla düzenli gidip yemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?