- 22 Ağustos 2020
- 121
- 40
- 18
- Konu Sahibi BriannaFraser
-
Hayırlı olsun canım iğnen umarım güzel sonuçlar alırsın benim bugün 10. Gün 4 gün sonra test yapacağım kan testi bakalım çıkacak mıMerhaba bende bugün iğnemi oldum umarım sonuç hepimiz için güzel olur
Merhaba. Hayırlı olsun tedaviniz. 10. Gün idrarda nasıl gözüküyor baktınız mı acabaHayırlı olsun canım iğnen umarım güzel sonuçlar alırsın benim bugün 10. Gün 4 gün sonra test yapacağım kan testi bakalım çıkacak mı
İnşallah hepimiz için öyle olurHayırlı olsun canım iğnen umarım güzel sonuçlar alırsın benim bugün 10. Gün 4 gün sonra test yapacağım kan testi bakalım çıkacak mı
Evet negatifti canımMerhaba. Hayırlı olsun tedaviniz. 10. Gün idrarda nasıl gözüküyor baktınız mı acaba
İnşllah bakalım pek bir Ümit yok ama Allah bilir en iyiİnşallah hepimiz için öyle olurUmarım güzel haberler alırsın sonucunu merakla bekliyorum
Benim daha yeni pek bi değişiklik yok sizde iğneden sonra kasık ağrısı oldumu hiç acaba bende hiç bir belirti yokNasıl gidiyor kızlar bekleme süreciniz
Selam canım. Benim bugün 9. Gün iğne etkisi var mı bilmiyorum. Kimisi 9. Gün geçiyor yazmış kimileri 12. Güne kadar var demiş bilemiyorum. Senin kaçıncı gün?Nasıl gidiyor kızlar bekleme süreciniz
Benim daha yeni pek bi değişiklik yok sizde iğneden sonra kasık ağrısı oldumu hiç acaba bende hiç bir belirti yok
Benim iğneden sonraki 12. Gün bugün. Benim göğüs hassasiyeti dışında hiç bir belirtim yok iğnenin içinde ki beta hcg hormonu ben de göğüs ağrısı yapıyor çok onun dışında iğneden 36 saat sonra kaşık ağrım oldu ama biliyorum Ki burda hiç iğne ağrısı çekmeyen bşr arkadaş hamile kalmıştı. Ben 10. Gün idrar testi yaptım negatifti. Pazartesi akşam kan vereceğim sabah test alıp yaparım elimde şuan olmadığı içim yapamıyorum. Ama varsa çıkacaktır diye düşünüyorumSelam canım. Benim bugün 9. Gün iğne etkisi var mı bilmiyorum. Kimisi 9. Gün geçiyor yazmış kimileri 12. Güne kadar var demiş bilemiyorum. Senin kaçıncı gün?
Evet seninki varsa çıkar artık canım. İnşallah vardir hayırlı sonuçlarını alırsın. Göğüs ağrısı sadece yanlardan dokundugumda oluyor benim de. Bir de içleri subdolu gibi dolgunlar. Yuvarlak kısımları hafif karardı ama iğne etkisidir diye düşünüyorum ben de. Herkeste etkisi farklı bir zamanda geçmiş iğnenin. Belirtilere çok takılmamak lazım. İnşallah bu ay hamile kalırız.Benim iğneden sonraki 12. Gün bugün. Benim göğüs hassasiyeti dışında hiç bir belirtim yok iğnenin içinde ki beta hcg hormonu ben de göğüs ağrısı yapıyor çok onun dışında iğneden 36 saat sonra kaşık ağrım oldu ama biliyorum Ki burda hiç iğne ağrısı çekmeyen bşr arkadaş hamile kalmıştı. Ben 10. Gün idrar testi yaptım negatifti. Pazartesi akşam kan vereceğim sabah test alıp yaparım elimde şuan olmadığı içim yapamıyorum. Ama varsa çıkacaktır diye düşünüyorum
Bende sadece ilk iki gün batma oldu çok onun dışında birşey yok şuan gerçi daha çok yeni benim bugün 3. Günüm.Güzel haberler alırız umarımBenim iğneden sonraki 12. Gün bugün. Benim göğüs hassasiyeti dışında hiç bir belirtim yok iğnenin içinde ki beta hcg hormonu ben de göğüs ağrısı yapıyor çok onun dışında iğneden 36 saat sonra kaşık ağrım oldu ama biliyorum Ki burda hiç iğne ağrısı çekmeyen bşr arkadaş hamile kalmıştı. Ben 10. Gün idrar testi yaptım negatifti. Pazartesi akşam kan vereceğim sabah test alıp yaparım elimde şuan olmadığı içim yapamıyorum. Ama varsa çıkacaktır diye düşünüyorum
Benim henüz 4 gün oldu öyle belirtilerimde yok şuanlık.Umarım yerleşme ağrısıdırMerhabalar ben de 5 gün klomen kullanıp 4 mayısta çatlatma iğnesi oldum bugün 12. Günüm göğüslerimde az hassasiyet var ama sanki adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı oluyor 19 mayıs adet günüm normalde benim gibi olan var mi acaba
InşallahBenim henüz 4 gün oldu öyle belirtilerimde yok şuanlık.Umarım yerleşme ağrısıdır
Merhaba benim de dediğiniz gibi. Bir anda vücut isim yukseliyor sonra üşüyorum. Ben de progestan kullanıyorum bir de gynositol kullanıyorum sizden farklı olarak. İgnein kacinci gunundesinizVücut sıcaklığınızda bi artma varmı birden aşırı terliyorum sonra tekrar üşüyorum ama çok fazla arttı vücut ısım Progestan ve Folbiol kullanıyorum ilaçların yan etkisi olabilir mi.Aynı ilaçları kullanan var mı sizde bi etkisi oldumu böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?