Mayıs 2021 de çatlatma iğnesi olanlar birlikte bekleyelim ;)

Merhaba benim de dediğiniz gibi. Bir anda vücut isim yukseliyor sonra üşüyorum. Ben de progestan kullanıyorum bir de gynositol kullanıyorum sizden farklı olarak. İgnein kacinci gunundesiniz
Bugün 5. Günüm sizin kaçıncı gün. Zaman geçmiyor resmen

Merhaba kızlar benim 19.günüm bugün daha adet olmadım 20 mayıs adet günüm 3 gün kaldı ama ben kendimi çok tuhaf hissediyorum adet olacakmış gibi bide çok sinir var üstümde hormanlardan mı acaba akıntı da var dün çok az açık kahverengi geldi şimdi bişey yok ama ağrı var

Her iki şekildede hayırlısı olsun umarım güzel olur sonucunuz

İğnenin 14.gün ünde yaptım ama negatif çıktı şimdi yapmaktan korkuyorum yine negatif çıkar diye adet günümü beklicem daha garanti olur

Merhaba arkadaşlar ben de 10 mayısta çatlatma iğnesi oldum gün sayıyorum bakalım hafif hafif kaşık agrılarım var başka belirti yok

Kızlar bugün çatlatma iğnesinin 10. Günü bende aşırı bir akıntı başladı şeffaf beyaz hatta regli oluyorum sandım akıntı normal mi sizde de var mı normalde adete yakın akıntım kesilirdi beklenen adet tarihim 26 sı

Benim iğnenin 7. Günü aşırı değil çok az bi akıntım başladı dün bugünde devam ediyor adet tarihim 29 u

Test yapan varmı sonuç alan.Bugün 10. gün iğneden sonra dayanamayıp test yaptım pozitif çıktı ama iğnenin etkiside olabilir erken test yapan varmı benim gibi sonucunuz ne oldu ?

Canim benim evet iğne olabilir bu, gün gün takip et. İnşallah vardır. Bana var gibi geliyor hatta Bu arada miratechden başka markayla yapmanı öneririm. Daha kesin sonuç olur.

Canim benim evet iğne olabilir bu, gün gün takip et. İnşallah vardır. Bana var gibi geliyor hatta Bu arada miratechden başka markayla yapmanı öneririm. Daha kesin sonuç olur.
Teşekkür ederim inşallah vardır Varmı önerebiliceğiniz bi marka bu testlerle ilgili hiç bir bilgim yok benim

10.gün çatlatma iğnesinin kızlar bakarmısınız

Eklentiler

• 1913207C-7CE4-4E98-BC95-0EF02D197732.webp
    63,6 KB · Görüntüleme: 47
  • A2DAB0EA-FCFA-41B8-A301-F7976F4D5CA0.webp
    67,1 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…