- Konu Sahibi BriannaFraser
-
Bugün 5. Günüm sizin kaçıncı gün. Zaman geçmiyor resmenMerhaba benim de dediğiniz gibi. Bir anda vücut isim yukseliyor sonra üşüyorum. Ben de progestan kullanıyorum bir de gynositol kullanıyorum sizden farklı olarak. İgnein kacinci gunundesiniz
Her iki şekildede hayırlısı olsun umarım güzel olur sonucunuzMerhaba kızlar benim 19.günüm bugün daha adet olmadım 20 mayıs adet günüm 3 gün kaldı ama ben kendimi çok tuhaf hissediyorum adet olacakmış gibi bide çok sinir var üstümde hormanlardan mı acaba akıntı da var dün çok az açık kahverengi geldi şimdi bişey yok ama ağrı var
Benim iğnenin 7. Günü aşırı değil çok az bi akıntım başladı dün bugünde devam ediyor adet tarihim 29 uKızlar bugün çatlatma iğnesinin 10. Günü bende aşırı bir akıntı başladı şeffaf beyaz hatta regli oluyorum sandım akıntı normal mi sizde de var mı normalde adete yakın akıntım kesilirdi beklenen adet tarihim 26 sı
Selam canım. Testinin fotosunu bı atar mısın ?Test yapan varmı sonuç alan.Bugün 10. gün iğneden sonra dayanamayıp test yaptım pozitif çıktı ama iğnenin etkiside olabilir erken test yapan varmı benim gibi sonucunuz ne oldu ?
Selam canım. Testinin fotosunu bı atar mısın ?
Sanırım öyle biraz daha sabır artık az kaldı zatenTatlım iki gün sonra tekrar yap 10.gün iğne olabilir hala
Teşekkür ederim inşallah vardırCanim benim evet iğne olabilir bu, gün gün takip et. İnşallah vardır. Bana var gibi geliyor hattaBu arada miratechden başka markayla yapmanı öneririm. Daha kesin sonuç olur.
Benimde 9.gün bugün ama erken test içinSanırım öyle biraz daha sabır artık az kaldı zaten
Ben surelab ve labnem kullandım canım. Sonuçlar güvenilir. Bulursan aklında olsun. Varsa çıkarıyor yani mutlakaTeşekkür ederim inşallah vardırVarmı önerebiliceğiniz bi marka bu testlerle ilgili hiç bir bilgim yok benim
Alıcam yarın bunlara bakarım o zaman çok teşekkürlerBen surelab ve labnem kullandım canım. Sonuçlar güvenilir. Bulursan aklında olsun. Varsa çıkarıyor yani mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?