• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Mayıs 2022 de tüp bebek

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Anladım canım senin dozlar baya yüksekmiş bende de 2 iğne var 150ml ve 75lik bendr ilk 5 günlük ilacımı aldım 2000 tuttu yarın bir daha gidicrm yine devam edicek yumurtalara göre… senin yaş kaç? Amh nedir
Yaş 40, amh 0.87. 10 tane yumurtam oluştu, büyüdü.. senin nasıl gidiyor durum??

Yaş 40, amh 0.87. 10 tane yumurtam oluştu, büyüdü.. senin nasıl gidiyor durum??
ayy çok güzel inşallah devamıda iyi olur :) ben 26 yaşındayım pko dan dolayı olmuyor amh 3.95 çıktı şuan yumurta büyütme sürecindeyim 5 gün oldu iğneleri yaptım yarın kontrol var. Bugun hafif şişkinlik ve yumurtalıklarımda batmalar oluyor..

ayy çok güzel inşallah devamıda iyi olur :) ben 26 yaşındayım pko dan dolayı olmuyor amh 3.95 çıktı şuan yumurta büyütme sürecindeyim 5 gün oldu iğneleri yaptım yarın kontrol var. Bugun hafif şişkinlik ve yumurtalıklarımda batmalar oluyor..
Evet o şişkinlik her gün artıyor malesef ama katlanılır boyutta 😌 yatın güzel haberler alırsın inşallah, güzel güzel büyüyorlardır yumuşlar 🤗

Sağol canim hepimiz için hayırlısı olsun insallah🤲 prp için 8 tüp kan alınacak ve bu kanlar işlemden geçirilip tekrar vajinal yoldan enjekte edilecek. Benimde 4.tedavim olacak 1 tane hiç tutmadı diğer ikisi tuttu devam etmedi inşallah bundan hayirli bir sonuç alirim artik
Insallah canim bol bol dua edelim rabbim insaallah yavrularımızı kucağımıza alırız

Kızlar bende bayramın 1. Günü opu oldum 5. Gün 2 blast embriyo donduruldu . ilk adetimi oldum dün . ikinci adette transfer hazurlığımız başlıyor inşAllah

Bnde pcosum pcos da taze transfer hiç uygun olmuyormuş seninde mi dondurcaklar canım

Ayy ben kendimi hamileliğe hala hazır hissetmiyorum peki buna ne demeli 🤣🤣 sanki tüp bebek yaptıran ben değilim 🤣
Yıllardır deli gibi bekliyorken şimdi bi garip geliyo o his 😀 benim daha önümde 2 ay var ama ben de hazır hissetmiyorum 😀😀 yarın transferden sonra yatacak mısın ne dedi doktorun bana 2 gün hiç kalkmadan yatacaksın dedi sadece lavaboya gideceksin dedi

Kızlar bende bayramın 1. Günü opu oldum 5. Gün 2 blast embriyo donduruldu . ilk adetimi oldum dün . ikinci adette transfer hazurlığımız başlıyor inşAllah
Hayırlı olsun canım gebelik haberini de alırız inşallah opudan sonra kanama ağrı falan oldu mu kaç gün sürdü

Yıllardır deli gibi bekliyorken şimdi bi garip geliyo o his 😀 benim daha önümde 2 ay var ama ben de hazır hissetmiyorum 😀😀 yarın transferden sonra yatacak mısın ne dedi doktorun bana 2 gün hiç kalkmadan yatacaksın dedi sadece lavaboya gideceksin dedi
Transfer dedim ben biraz hızlı gidiyorum galiba 😃😃😃

Bu hafta transferim var🥹🤲🏻 Hem korku, hem heyecan, hem endişe, değişik duygular… Allahım hayırlısını nasip etsin inş🤲🏻 Mideme kramplar giriyo.

Hayırlı olsun canım gebelik haberini de alırız inşallah opudan sonra kanama ağrı falan oldu mu kaç gün sürdü
Kanama bi ilk tuvalete çıktığımda peceteye geldi bi kaçında damla damla gün içinde bitti zaten . 38 yumurta toplandı bn 3 gün alt karın bölgem biraz ağrıdı ama bayram misafir kabulü gezmesi yapıyodum valla

benim de 3.tedavim ilk tedavimde embriyoalarım 3.günde öldü ilerlemedi bu tedavimde 3.gün transfer yapıldı ama umudum hiç yok :((((((((

Bu hafta transferim var🥹🤲🏻 Hem korku, hem heyecan, hem endişe, değişik duygular… Allahım hayırlısını nasip etsin inş🤲🏻 Mideme kramplar giriyo.
Hayırlısı olsun canım bol bol dua et.. kan tahliline kadar sakin test yapma merakina yenilip nacizane tavsiyem ben dün yaptim 8.ci günde hix bursey çıkmadı hayırlı olsun 💗💕

Back