- 12 Kasım 2021
- 3.650
- 4.436
- 83
Ahh canım yaa o da ağrıtıyor demekProlutex iğne vuruyorum göbekten sonrasında çok acıyor elimi karnima süremiyorum oturup kalkarken bile ağrıyor progestan fitilde kullaniyorum ...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh canım yaa o da ağrıtıyor demekProlutex iğne vuruyorum göbekten sonrasında çok acıyor elimi karnima süremiyorum oturup kalkarken bile ağrıyor progestan fitilde kullaniyorum ...
İnşallah hersey güzel olacak ..Ahh canım yaa o da ağrıtıyor demeko anda değil de sonradan acıyor bu da…
Kesinlikle herşeyin çok güzel bir amacı varİnşallah hersey güzel olacak ..❤
![]()
3 canım. Sekizinci denemeye gelen bile var ilk denemesi tutanda Rabbimin emrinde herşey nasipten ötesi yok Allah herkes için en hayırlısını en güzelini versinKaçinci tüp bebek denemenzdi bu benim ilk
Dahada transferm olmadi
Ben hiç belirti yaşamadım gerçi denemeler de negatif ile sonuçlandıTransgerin 11.ci günü ne gibi belirtiler yaşanıyor kizlar cuma test günüm bakacaz hayırlısı Allahimdan❤
![]()
Inşallah pozitifi görürsün canım sağlıkla ilerlesinTransgerin 11.ci günü ne gibi belirtiler yaşanıyor kizlar cuma test günüm bakacaz hayırlısı Allahimdan❤
![]()
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruzTransgerin 11.ci günü ne gibi belirtiler yaşanıyor kizlar cuma test günüm bakacaz hayırlısı Allahimdan❤
![]()
33 yaşındayım benim sol tüp tıkalı yumurtlamam yaşıma göre oldukça iyiymiş eşimde de hiçbir sıkıntı yok 1 aşılamam oldu 2 ay önce bayrama denk gelir diye bu ay tedaviye başladık 10 Mayıs salı günü gonal f ve meriofert başladık 16 Mayıs pzt kontrolde 5 yumurta vardı cetrotide başladı bugün ilk ilaçların 8.günü cetrotide 2. Günü bu cumartesi kontrolüm var rahim de çok iyi demişti ilk kontrole bir an önce Cumartesi olsa da ne olacağını bilsemİğne vurulduğunuz yer morarabilir normal.
Bende morarmı olmadı sağlik ocağına gttm ben her sbh.
Transfer sağliklı bireylerde sorunsuz opu olduysanz
Opudan 3 gün snra transfrnz olur
Ama sorun varsa ertelenir anneyi dinlendirir dr
Insallah canim haber verecemİnşallah güzel haberlerini bekliyoruz![]()
Amin Canim teşekkür ediyorum insallah sende sağlıkla evlatlarımıza kavuşuruzInşallah pozitifi görürsün canım sağlıkla ilerlesin![]()
Rabbim hayirlisini nasip etsin bende ocakta kaybettim bebeğimi şimdi 6 aylik olacakti ☹☹Ben hiç belirti yaşamadım gerçi denemeler de negatif ile sonuçlandıcanım kişiden kişiye değişiyor sanırım
Rabbim sabrını versin inşallah sabrının karsiliginida gani gani mukafatini versin herseyde bir hayır vardır canım inşallah bu defa sorunsuz sıkıntısız ilerler sağlıklı sıhhatli kucağına alırsınRabbim hayirlisini nasip etsin bende ocakta kaybettim bebeğimi şimdi 6 aylik olacakti ☹☹çok ağladım çok üzüldüm günlerce haftalarca agladim hala kendime gelemedim ama ya saglikisız doğsaydi diyorum rabbim nasip etmedi Diyirum lütfen üzülme demesi kolay yaşayan bilir ☹❤
dua et meryem suresini dinle
❤
Allah razi olsun ikimizinde gepimizun rabbim kulaklarımızı doldursunRabbim sabrını versin inşallah sabrının karsiliginida gani gani mukafatini versin herseyde bir hayır vardır canım inşallah bu defa sorunsuz sıkıntısız ilerler sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın![]()
Benimde transferim insallah çarşamba günü olacakÇok sağolunÇarşamba
![]()
Transferin oldu mu canımBana dr um hep 20 mayıs transfer demişti ama 2 gün öne çekti![]()
Ewt bana da prp yapılmıştı. İnş güzel sonuçlar alırızBenimde transferim insallah çarşamba günü olacakpazartesi prp yapılacak çarşambada çift transfer olacak hepimizin hakkında hayırlısı olsun insallah
![]()
Ewt canım oldu. Çok kısa sürüyo zaten. Şimdi en zorlu süreç bekleme süreci. Cumartesi test günüm bakalım hayırlısıTransferin oldu mu canımnasılsın nasıl geçti??
Hadi güzelce tutunsun annesine inşallahEwt canım oldu. Çok kısa sürüyo zaten. Şimdi en zorlu süreç bekleme süreci. Cumartesi test günüm bakalım hayırlısı![]()
![]()