Aşılama Mayıs 2022 de tüp bebek

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İğne vurulduğunuz yer morarabilir normal.
Bende morarmı olmadı sağlik ocağına gttm ben her sbh.
Transfer sağliklı bireylerde sorunsuz opu olduysanz
Opudan 3 gün snra transfrnz olur

Ama sorun varsa ertelenir anneyi dinlendirir dr
33 yaşındayım benim sol tüp tıkalı yumurtlamam yaşıma göre oldukça iyiymiş eşimde de hiçbir sıkıntı yok 1 aşılamam oldu 2 ay önce bayrama denk gelir diye bu ay tedaviye başladık 10 Mayıs salı günü gonal f ve meriofert başladık 16 Mayıs pzt kontrolde 5 yumurta vardı cetrotide başladı bugün ilk ilaçların 8.günü cetrotide 2. Günü bu cumartesi kontrolüm var rahim de çok iyi demişti ilk kontrole bir an önce Cumartesi olsa da ne olacağını bilsem

Ben hiç belirti yaşamadım gerçi denemeler de negatif ile sonuçlandı 🙄 canım kişiden kişiye değişiyor sanırım
Rabbim hayirlisini nasip etsin bende ocakta kaybettim bebeğimi şimdi 6 aylik olacakti ☹☹🤲🤲🤲 çok ağladım çok üzüldüm günlerce haftalarca agladim hala kendime gelemedim ama ya saglikisız doğsaydi diyorum rabbim nasip etmedi Diyirum lütfen üzülme demesi kolay yaşayan bilir ☹❤🤲🤲 dua et meryem suresini dinle 🤲

Rabbim hayirlisini nasip etsin bende ocakta kaybettim bebeğimi şimdi 6 aylik olacakti ☹☹🤲🤲🤲 çok ağladım çok üzüldüm günlerce haftalarca agladim hala kendime gelemedim ama ya saglikisız doğsaydi diyorum rabbim nasip etmedi Diyirum lütfen üzülme demesi kolay yaşayan bilir ☹❤🤲🤲 dua et meryem suresini dinle 🤲
Rabbim sabrını versin inşallah sabrının karsiliginida gani gani mukafatini versin herseyde bir hayır vardır canım inşallah bu defa sorunsuz sıkıntısız ilerler sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın 💕💕💐💐

Inşallah allah tez vakitte isteyen herkese versin💕💕 hepimiz hayırlı güzel sonuçlar aliriz inşallah💐💐 buraya yazan gelen tüm kader arkadaşlarımız hepimiz birbirimize pozitif sonuc müjdesini veririz Insalalh 👼👼🧿🧿

Benimde transferim insallah çarşamba günü olacak🙏 pazartesi prp yapılacak çarşambada çift transfer olacak hepimizin hakkında hayırlısı olsun insallah🙏😊
Ewt bana da prp yapılmıştı. İnş güzel sonuçlar alırız🙏🏻☺️

Back
X