- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- 48
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #6.681
Yappp yapppp yapppppp yapppppBugün regl günüm, gelen giden yoktest yapabilir miyim beybimsu
Hayır artık tedaviyi bırakıyorum uzun bir süre. Aklımdan bu düşünceyi de çıkarıcam tamamen. Çok yoruldum gerçektenHadiii yaa of canım ya e napcaksın smdi nasıl ilerliceksin tedaviye gidicekmisin doktora
Ayy yap yap çatlayacağız burdaBugün regl günüm, gelen giden yoktest yapabilir miyim beybimsu
Aynen öyle oluyor kuzum biraz detox lazımHayırlısıyla gelsin zaten gelecekse.. biraz mola, biraz kafa dağıtma, yazın tadını çıkarma iyi gelecek eminim.. üstüne düştükçe olmuyor bu iş anladım
Yap gitsin beeBugün regl günüm, gelen giden yoktest yapabilir miyim beybimsu
Oyy ne zor işlermiş bunlar yaaBen onu belirti sayamıyorum valla su içmesemde ben cok sık idrara cıkıyorm evet canım cok benziyor maalesef ayırt edilmesi zor vallahi
Kızzzz bende de hala gelen giden yok. Hadi yap yap senin testin varmış benim yokBugün regl günüm, gelen giden yoktest yapabilir miyim beybimsu
Valla bu stresli halimiz ile biraz zor ama inşallah görürüzİnsallah canım hayırlısı olur bizimde 9 aydır olmuyo sebepsiz yere insallah bu ay pozitifleri görürüz
Canım son adet tarihim 21 NisanMerhaba Hoşgeldin
Listeye ekledim seni de yanlız son adet tarihini de yazar mısın?
İnshaAllah bu ay güzel haberi alırsın
Kuzum işte maalesef cok stres yapıyoruz insallah haziran ayında tedavisiz kendiliğinden gelir bebişHayır artık tedaviyi bırakıyorum uzun bir süre. Aklımdan bu düşünceyi de çıkarıcam tamamen. Çok yoruldum gerçekten
Ayy hosgeldin kuzucum nasılsınMy_Moonlight06 canım sat 29 nisan bat 28 mayıs ekle benide bu ay son kez topiğe yazılıyorum umarım uğurlu gelir mayıs
Valla yaaa her ay doktorlara git ilaçlar iç iğneler vurun belirti ara aylarca kırmızıları gördük agladık üzüldük tekrar tekrar umutlandık hep gerçekten yorucuOyy ne zor işlermiş bunlar yaaanamın evinde böyle dertlerim yoktu he kafa rahat yatıp kalkıyordum. Şimdi yat belirti kalk belirti oldu olacak mı. Olmadı diye üzül sonra yine umutlan sonra yine üzül kısır döngü gibi sanki sürekli aynı şeyi yaşıyorum her ay
İnşallah canım gelmezse de kendi kaybeder benim gibi anneyiKuzum işte maalesef cok stres yapıyoruz insallah haziran ayında tedavisiz kendiliğinden gelir bebiş
Yoook benim de testim yok.. şimdi tekirdağdan istanbula dönüyorum eve varınca nöbetçi eczane bulup alıcam yapıcam 1-2 saateKızzzz bende de hala gelen giden yok. Hadi yap yap senin testin varmış benim yok
Ayy hadi insallah kuzumS sultansultan90 iyim canım bu ay yeniden deneyemeye devam yarın regli biter sonra başlarım çalışmalarasen nasılsın naptın test yaptın mı kaç gün oldu iğne sonrası?
Yoook benim de testim yok.. şimdi tekirdağdan istanbula dönüyorum eve varınca nöbetçi eczane bulup alıcam yapıcam 1-2 saate
Bekliyoruz balımsuYoook benim de testim yok.. şimdi tekirdağdan istanbula dönüyorum eve varınca nöbetçi eczane bulup alıcam yapıcam 1-2 saate
Hadi bakalım inşallahAyy hadi insallah kuzumbugün 10. Günüm cumartesi yapcam bende testi biraz gögüs hassasiyetim var bide sag kasık ve bel agrısı bakalım ins mayıs ayımız pozitifli geçsin hosgeldin tekrardan asko bir MaviMujdem eksik bizim eski kadrodan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?