Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben onu belirti sayamıyorum valla su içmesemde ben cok sık idrara cıkıyorm evet canım cok benziyor maalesef ayırt edilmesi zor vallahi
Oyy ne zor işlermiş bunlar yaa anamın evinde böyle dertlerim yoktu he kafa rahat yatıp kalkıyordum. Şimdi yat belirti kalk belirti oldu olacak mı. Olmadı diye üzül sonra yine umutlan sonra yine üzül kısır döngü gibi sanki sürekli aynı şeyi yaşıyorum her ay

Valla yaaa her ay doktorlara git ilaçlar iç iğneler vurun belirti ara aylarca kırmızıları gördük agladık üzüldük tekrar tekrar umutlandık hep gerçekten yorucu

S sultansultan90 iyim canım bu ay yeniden deneyemeye devam yarın regli biter sonra başlarım çalışmalara sen nasılsın naptın test yaptın mı kaç gün oldu iğne sonrası?

S sultansultan90 iyim canım bu ay yeniden deneyemeye devam yarın regli biter sonra başlarım çalışmalara sen nasılsın naptın test yaptın mı kaç gün oldu iğne sonrası?
Ayy hadi insallah kuzum bugün 10. Günüm cumartesi yapcam bende testi biraz gögüs hassasiyetim var bide sag kasık ve bel agrısı bakalım ins mayıs ayımız pozitifli geçsin hosgeldin tekrardan asko bir MaviMujdem eksik bizim eski kadrodan

Hadi bakalım inşallah test yaparsan etiketle mutlaka Onuda takip ediyorum diğer topikten devam ediyor çalışmalara bildiğim kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…