Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa canım regl olmadığın sürece tabiki ümit var geç döllenme olabilir.. dayanabildiğin kadar dayan, regl gelmezse tekrar test yaparsın Bebiş yeni yerleşmiştir inşallah
Saol canım ya başka bi sıkıntı olabilir diye gerildim biraz. Hani pozitife döndüm diyen çıksa rahatlıcaktım çünkü hiç adet olacak gibi değilim. Cevap için tesekkür ederim vala kafam dağılsın yazılanlar iyi gelir dedim belki ben birilerine destek olurum dedim kimse takmıyor vala

Üzülmeninde faydası yok canım zaten. Geçen ay umutluydum günü günüme adet oldum. Bu ay umudum yoktu adet gecikince acaba var mı dedim negatif çıkınca şaşırdım günü gününe adet olan biri olduğum için acaba başka sıkıntı olabilir mi diye düşündüm bian. Cevap için saol tatlım

Benim 4 gün sanirim canım duphastron bitiyor bugün işte bakalım İnshaAllah vardır ama yumurtlama aynı kaldı ya sonradan büyüp çatladimi bilemiyorum tabi
Canım duphatn neden kullandın bu ay?geçen ay sende benim gibi geçikmistin ozaman doktor yazmıştı bu ay neden aldın ben bu ay da gecikecek gibiyim henüz yumurtlama görmedim çünkü takip ediyorum bu bir kaç gün içinde olacak gibi keşke sende kullanmadaydin adet yapıyor diye biliyorum dimi o ilaç bilemediim ama keşke kullanmasaydin

Yok kuzum o ilacı gebelik içinde kullanıyorlar.. benim gebelik olursa yardım etsin olmazsa adetim gecikmeden gelsin diye aldım.. bir zararı yok sen de biliyorsun zaten canım

Yok kuzum o ilacı gebelik içinde kullanıyorlar.. benim gebelik olursa yardım etsin olmazsa adetim gecikmeden gelsin diye aldım.. bir zararı yok sen de biliyorsun zaten canım
Ha ben adet olsun diye içiliyor diye biliyordum eğer oyleyse bildigim kadarıyla onlar erken regle sebebiyet veriyor şöyle düşün henüz yumurtlama görmedim o adet yapıcı ilacı içsem bikac günde gelir ama beklesem daha yumurtlama gorecem belki benim geçen ay öyle oldu gecikmemin sebebi yumurtlama geç oldu eşim olmadığı için değerlendirememistm mesela bu ayda gecikti yumurtlama iki aydır gecikiyor ama bekliyorum kendiligimden olmayı ki doktor da bekle dedi ilaç almadım çünkü daha önce bu kadar düzensiz deildim iki aydır geç yumurtlama görüyorum muhtemelen pazara kadar görürüm yumurtlamayı sonra üstüne on dört gün sayma dersek benim regl olmam 25 mayislari bulur gibi bakalım olsun da inşallah normalde 35 37 günde bir mutlaka regl olurdum iki aydır 40 karı geçiyor doktora gittim ramazanda normal dedi arada olabilir dedi bakalım geç yumurtlamam kötü bişey mi dedim yok dedi bende buna çok üzülüyorum çok geç yumurtluyorum mesela en erken reglden sonra 18. Gün oldu iki defa hep değişken bazen 23.gun bazen 27.gun 36.gun en sonda 42 gün yumurtladimbu beni endiselendirdi

Canım zaten hemen başlamamıştimm ilaca hem doktor dediki yumurtlamaya engel olamaz dedi zaten yumurtam gelişmişti ama 13mm de kaldı digerleride küçüktü yani sonra büyüdümü çatladimi bilmem doktor bana bir kacgun sonra başla demişti öyle yaptım ben de yani bir sorun yok İnshaAllah..

Uzlme canım hiç olmamasından sa geç olsun.. boşuna takıyorsun hem hep aynı gitmiyor zaten.. onda değişir yine..

Olsun canom inşallah bebisin seninledir ama bidaha içme boşver doğal şeyler kullan biz bu ay bal propolis arı sütü polen karışımı aldık balcimiz hazrladi aklımıza geldikçe yiyoruz

O zurnacının sesiyle atlanır mı

Olsun canom inşallah bebisin seninledir ama bidaha içme boşver doğal şeyler kullan biz bu ay bal propolis arı sütü polen karışımı aldık balcimiz hazrladi aklımıza geldikçe yiyoruz
İnshaAllah bakalım hayırlısı ya.. İnshaAllah iyi gelir sana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…