- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #7.161
Ahahah ilk Bi hamile kalalım abla da valla hergun yazıp mide bulantısı vs vs ağrılardan bahsetcemHepimiz kalalim hatta özel topik acalim kendimize hepimiz gebeyiz topigi
Saol canım ya başka bi sıkıntı olabilir diye gerildim biraz. Hani pozitife döndüm diyen çıksa rahatlıcaktım çünkü hiç adet olacak gibi değilim. Cevap için tesekkür ederim vala kafam dağılsın yazılanlar iyi gelir dedim belki ben birilerine destek olurum dedim kimse takmıyor valaYaa canım regl olmadığın sürece tabiki ümit vargeç döllenme olabilir.. dayanabildiğin kadar dayan, regl gelmezse tekrar test yaparsın Bebiş yeni yerleşmiştir inşallah
Üzülmeninde faydası yok canım zaten. Geçen ay umutluydum günü günüme adet oldum. Bu ay umudum yoktu adet gecikince acaba var mı dedim negatif çıkınca şaşırdım günü gününe adet olan biri olduğum için acaba başka sıkıntı olabilir mi diye düşündüm bian. Cevap için saol tatlımCanim umudunu kaybetme bak bende yaptim test negatif insallah gec dollenme olmuştur sende ama adette olursan üzülme yeni ay yeni baslangic bir adim daha yaklasiyosun test markasi icin bisey diyemicem ben sadece miratech erken gebelik testini cok sevdim
Ben adet oldum ve transferim Haziran ayına ertelendi doktorum yurt dışına çıktığı içinA Ayrk L LadyRubyvrllardanbirben M Maviyiseven N -nelly F Feyzaakncc B bebisim92 B Bebisimolsunnf geceyagmuru H Htc 35
Kızlar sizler ne durumda sınız adet günleriniz gelmiş.. İnshaAllah bebiş haberleri getirirsiniz
Canım duphatn neden kullandın bu ay?geçen ay sende benim gibi geçikmistin ozaman doktor yazmıştı bu ay neden aldın ben bu ay da gecikecek gibiyim henüz yumurtlama görmedim çünkü takip ediyorum bu bir kaç gün içinde olacak gibi keşke sende kullanmadaydin adet yapıyor diye biliyorum dimi o ilaçBenim 4 gün sanirim canım duphastron bitiyor bugün işte bakalım İnshaAllah vardır ama yumurtlama aynı kaldı ya sonradan büyüp çatladimi bilemiyorum tabi
Tamam canım hakkında hayırlısı İnshaAllah güzle geçer herşey dahil ve istediğin sonucu alırsınBen adet oldum ve transferim Haziran ayına ertelendi doktorum yurt dışına çıktığı için
Amiiinnn çok teşekkür ederimTamam canım hakkında hayırlısı İnshaAllah güzle geçer herşey dahil ve istediğin sonucu alırsın
Yok kuzum o ilacı gebelik içinde kullanıyorlar.. benim gebelik olursa yardım etsin olmazsa adetim gecikmeden gelsin diye aldım.. bir zararı yok sen de biliyorsun zaten canımCanım duphatn neden kullandın bu ay?geçen ay sende benim gibi geçikmistin ozaman doktor yazmıştı bu ay neden aldın ben bu ay da gecikecek gibiyim henüz yumurtlama görmedim çünkü takip ediyorum bu bir kaç gün içinde olacak gibi keşke sende kullanmadaydin adet yapıyor diye biliyorum dimi o ilaçbilemediim ama keşke kullanmasaydin
Ha ben adet olsun diye içiliyor diye biliyordum eğer oyleyse bildigim kadarıyla onlar erken regle sebebiyet veriyor şöyle düşün henüz yumurtlama görmedim o adet yapıcı ilacı içsem bikac günde gelir ama beklesem daha yumurtlama gorecem belki benim geçen ay öyle oldu gecikmemin sebebi yumurtlama geç oldu eşim olmadığı için değerlendirememistm mesela bu ayda gecikti yumurtlama iki aydır gecikiyor ama bekliyorum kendiligimden olmayı ki doktor da bekle dedi ilaç almadım çünkü daha önce bu kadar düzensiz deildim iki aydır geç yumurtlama görüyorum muhtemelen pazara kadar görürüm yumurtlamayı sonra üstüne on dört gün sayma dersek benim regl olmam 25 mayislari bulur gibi bakalım olsun da inşallah normalde 35 37 günde bir mutlaka regl olurdum iki aydır 40 karı geçiyor doktora gittim ramazanda normal dedi arada olabilir dedi bakalım geç yumurtlamam kötü bişey mi dedim yok dedi bende buna çok üzülüyorum çok geç yumurtluyorum mesela en erken reglden sonra 18. Gün oldu iki defa hep değişken bazen 23.gun bazen 27.gun 36.gun en sonda 42 gün yumurtladimYok kuzum o ilacı gebelik içinde kullanıyorlar.. benim gebelik olursa yardım etsin olmazsa adetim gecikmeden gelsin diye aldım.. bir zararı yok sen de biliyorsun zaten canım
Canım zaten hemen başlamamıştimm ilaca hem doktor dediki yumurtlamaya engel olamaz dedi zaten yumurtam gelişmişti ama 13mm de kaldı digerleride küçüktü yani sonra büyüdümü çatladimi bilmem doktor bana bir kacgun sonra başla demişti öyle yaptım ben de yani bir sorun yok İnshaAllah..Ha ben adet olsun diye içiliyor diye biliyordum eğer oyleyse bildigim kadarıyla onlar erken regle sebebiyet veriyor şöyle düşün henüz yumurtlama görmedim o adet yapıcı ilacı içsem bikac günde gelir ama beklesem daha yumurtlama gorecem belki benim geçen ay öyle oldu gecikmemin sebebi yumurtlama geç oldu eşim olmadığı için değerlendirememistm mesela bu ayda gecikti yumurtlama iki aydır gecikiyor ama bekliyorum kendiligimden olmayı ki doktor da bekle dedi ilaç almadım çünkü daha önce bu kadar düzensiz deildim iki aydır geç yumurtlama görüyorum muhtemelen pazara kadar görürüm yumurtlamayı sonra üstüne on dört gün sayma dersek benim regl olmam 25 mayislari bulur gibi bakalım olsun da inşallah normalde 35 37 günde bir mutlaka regl olurdum iki aydır 40 karı geçiyor doktora gittim ramazanda normal dedi arada olabilir dedi bakalım geç yumurtlamam kötü bişey mi dedim yok dedi bende buna çok üzülüyorum çok geç yumurtluyorum mesela en erken reglden sonra 18. Gün oldu iki defa hep değişken bazen 23.gun bazen 27.gun 36.gun en sonda 42 gün yumurtladimbu beni endiselendirdi
Olsun canom inşallah bebisin seninledir ama bidaha içme boşver doğal şeyler kullan biz bu ay bal propolis arı sütü polen karışımı aldık balcimiz hazrladi aklımıza geldikçe yiyoruzCanım zaten hemen başlamamıştimm ilaca hem doktor dediki yumurtlamaya engel olamaz dedi zaten yumurtam gelişmişti ama 13mm de kaldı digerleride küçüktü yani sonra büyüdümü çatladimi bilmem doktor bana bir kacgun sonra başla demişti öyle yaptım ben de yani bir sorun yok İnshaAllah..
Uzlme canım hiç olmamasından sa geç olsun.. boşuna takıyorsun hem hep aynı gitmiyor zaten.. onda değişir yine..
O zurnacının sesiyle atlanır mı4 ay mı ama ümitsiz olmak için erken değil mi ki? Bırakma kendini döngülerini takip et. Hatta gerekirse doktor kontrolünde yumurta takibi yaparsın 2 bebişin olmuş Allah bağışlasın. Yine olur ki. 4. Ayda beyaz bayrak çekerken aha 30 ay bekleyen ben gidem kendimi on gözlü köprüden aşağı atam
İnshaAllah bakalım hayırlısı ya.. İnshaAllah iyi gelir sana canımOlsun canom inşallah bebisin seninledir ama bidaha içme boşver doğal şeyler kullan biz bu ay bal propolis arı sütü polen karışımı aldık balcimiz hazrladi aklımıza geldikçe yiyoruz
Adet olmadın ama demiAhhh keşke kuzuumm ama negatif test yaptıımm
Ayseeekkk
Canım sen neden erkenden adet oldun bat 30 Mayıs yazıyordu yoksa ben yanlış mı kayd ettim?
Anladımm canım tamam ozaman demekki 30 Nisan olacaktı tamamGalibaaa yanlışlık vaarr
30 nisan yada 1 Mayıs dı doktor iğnenin 15 günü yada 16 günü olursun demiştii 2 gün gecikme ile regl olduumm
EveettAnladımm canım tamam ozaman demekki 30 Nisan olacaktı tamam
Ozaman yeni bat 30 Mayıs mi ? Tekrar ekleyim mi seni ?
O zaman ekleyim seni bakalım İnshaAllah gelmezzz bu seferEveett
2 gün gecikmeli oldu 31 Mayıs ya da 1 haziranda olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?