Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay korkudan napicami şaşırdım çok korkuyor ya ama normalde hiç olmayan şey sol göğüs ucu sağ kine gire daha çok aciyo dokunamiyorum bu olmaz bende normalde sizce bata 1 kalmış olabilir mi bebek of korkudan gidemiyorum ne eczaneye ne kana

Kızlar merhaba, ben şubatta bi düşük yaşadım 2.ay da kürtajla sonuçlandı.

3 ay kısmi korunma sonrası şimdi yine çalışmalar fulltime
Yumurtlamam testte 27-28 nisan da pikti test bitti yapamadım sonrasından ama öncesi ve sonrası değerlendirildi. İlk gebelikte tek belirtim inanılmaz sinir ve hafif batmalardı. Şu an bat’a 7 gün var sabah eşime bu sefer hiç belirtim yok dedim üzerinden bi iki saat geçince kasığımda ani batmalar ve hafif regl ağrıları gibi ağrı gelip gidiyo ama çok hafif bana mı öyle geliyor bilemedim

Bende heyecanla beklemedeyim inşallah hep birlikte güzel haberler alırız

Evet evet kendi doktorumla görüştüm zaten canım memlekette olduğumdan buna gittim o da yanına çağırdı haftaya Allah izin verirse onun yanına gideceğim o da büyük ihtimal alttan bakacak rabbimin verdiği can ne desek boş tabiki miğdem aşırı yanıyo ve bulantılarım var ufak ufak Allah'ım verecek canını onun da hakkımızda hayırlı olan sağlıklı bebeklerimiz olsun

Amin kuzum amin ama sen içini ferah tut asıl sorun 7 Co haftadan sonra kalp atışı ve bebeği görme konusunda korkman gerekiyorsa 7 ci haftadan sonra kork derdim sana şuan korkma sakın dualarimdasin

Amin kuzum amin ama sen içini ferah tut asıl sorun 7 Co haftadan sonra kalp atışı ve bebeği görme konusunda korkman gerekiyorsa 7 ci haftadan sonra kork derdim sana şuan korkma sakın dualarimdasin
Kurban olurum sizde benim dualarımdasınız vallaha her gün dua ediyorum hepinize buralara kadar geldik bakalım Allah'ım sonunu hayırlı sağlıklı bi evlatla yaşlandırır inşallah

Ayy hayırlı olsun canım benim hangi iğneyle kaç doz başladın bize de anlat

Aynen öyle canım benim

Ayyy çok heyecanlı yarın beraber yapalım mı
Sağol canım benim 225 gonal-f ve 150 meriofert iğne göbişten şimdilik bu kadar.. ptesi kontrol var canım.. bu arada tabi vitamin vs. takviyelere devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…