- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.429
- 248
- 31
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #7.601
İnşallah güzel haberlerini alırız canımCanım ertesi gün baslayan kasık agrısı çatlama kasık agrısı catlarken ben yürüyemiyrum bile cok sancı yapıyo iğnenin 9. Günü basladı kasık ve bel agrım
Ayy hayırlı olsun canım benim hangi iğneyle kaç doz başladın bize de anlat
Aynen öyle canım benim
Ayyy çok heyecanlı yarın beraber yapalım mı
Ben de sizler için kendim kadar istiyorum yaa kaderdaşlarımKuzummmm senin için çok istiyorum yaaa İnshaAllah olur bu sefer ayyy çok heyecanlandım
Evet evet kendi doktorumla görüştüm zaten canım memlekette olduğumdan buna gittim o da yanına çağırdı haftaya Allah izin verirse onun yanına gideceğim o da büyük ihtimal alttan bakacak rabbimin verdiği can ne desek boş tabiki miğdem aşırı yanıyo ve bulantılarım var ufak ufak Allah'ım verecek canını onun da hakkımızda hayırlı olan sağlıklı bebeklerimiz olsunYavrum rica ederim de ben bu haftalarda 2.ci bir doktor görüşü daha tavsiyesine başvurulması dan yanayım en doğru sonuç için bu önemli 5 haftalıkken 5ci haftada üstten göremedi doktor alttan bakınca kese ve bebeği görmüştük 6ci haftada devlete gittjm o doktor görmemişti boş gebelik haftaya gel kürtaj edelim dedi oysa ben 5.ci haftada alttan muayene ile özelde görmüştük bebeği ve keseyi o yüzden diyorum 2.ci görüşe başvuruların diye bir doktor öyle dedi diye yanlış adım atmamak lazım sen bence başka doktora git bak tavsiyemi dinle daha yeni yeni yerleşiyor üstten eski bir aletle gormeyisi normal kuzum içini ferah tut o seninle insaAllah Rabbimin izniyle
Insallah sende hamilelik vardır sağlıklı sıhhatli:)))) ben pcosluyum. Rwgl tarihlerim duzensiz. O yuzden birsey diyemiyorum net:)))Canım benim 3ünde regl olmam lazım 28 günde bir oluyorum çünkü. Ama hala olmadım senin regl ne zaman Dı tabiki regl olmadıysa umut vardır hep
Amin kuzum amin ama sen içini ferah tut asıl sorun 7 Co haftadan sonra kalp atışı ve bebeği görme konusunda korkman gerekiyorsa 7 ci haftadan sonra kork derdim sana şuan korkma sakın dualarimdasinEvet evet kendi doktorumla görüştüm zaten canım memlekette olduğumdan buna gittim o da yanına çağırdı haftaya Allah izin verirse onun yanına gideceğim o da büyük ihtimal alttan bakacak rabbimin verdiği can ne desek boş tabiki miğdem aşırı yanıyo ve bulantılarım var ufak ufak Allah'ım verecek canını onun da hakkımızda hayırlı olan sağlıklı bebeklerimiz olsun
Kuzum bende 3 u bir arada içiyorum dayanamdimmmmHayırlı akşamlar kızçelerKahve krizim tuttu bir tanecikten bişey olmaz bee diye dolanıyorum ortalarda
Canım biz seninle aynı gruptamıydık acaba ismin tanıdık geldi. Eylül anneleri grubumuydu ne?Canım benim 3ünde regl olmam lazım 28 günde bir oluyorum çünkü. Ama hala olmadım senin regl ne zaman Dı tabiki regl olmadıysa umut vardır hep
Kahve mi yasakHayırlı akşamlar kızçelerKahve krizim tuttu bir tanecikten bişey olmaz bee diye dolanıyorum ortalarda
Teşekkür ederim canım inşallah, olsun sdn yinede umudunu kaybetmeInsallah sende hamilelik vardır sağlıklı sıhhatli:)))) ben pcosluyum. Rwgl tarihlerim duzensiz. O yuzden birsey diyemiyorum net:)))
Hangi guruptu hatırlamıyorum ama sen hamileydin en sonCanım biz seninle aynı gruptamıydık acaba ismin tanıdık geldi. Eylül anneleri grubumuydu ne?
Kurban olurum sizde benim dualarımdasınız vallaha her gün dua ediyorum hepinize buralara kadar geldik bakalım Allah'ım sonunu hayırlı sağlıklı bi evlatla yaşlandırır inşallahAmin kuzum amin ama sen içini ferah tut asıl sorun 7 Co haftadan sonra kalp atışı ve bebeği görme konusunda korkman gerekiyorsa 7 ci haftadan sonra kork derdim sana şuan korkma sakın dualarimdasin
Sağol canım benimAyy hayırlı olsun canım benim hangi iğneyle kaç doz başladın bize de anlat
Aynen öyle canım benim
Ayyy çok heyecanlı yarın beraber yapalım mı
t canım koymuştum önceki sayfalarda varMerhaba belirtilerini Z var mıydı ve kaset test yaptınız mi hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?