- 18 Kasım 2025
- 58
- 32
- 3
- 29
- Konu Sahibi denizzehra
- #5.841
12 hafta ve sonrasını sor bakalım onda yanılma payı çok azmış11+2ydi sorduğum ultrason
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12 hafta ve sonrasını sor bakalım onda yanılma payı çok azmış11+2ydi sorduğum ultrason
Valla ben aldım midem bulandikca yedim ağzımda ki garip tat vardı o gitsin diye yedim gözümün önüne meyveler geliyor anlatamamÇok değil kızlar ya herkes az kilo alacak değil inan doğumdan sonra veriliyor takmayın kafanıza
Bende ArnavutköydeyimBağcılar ile esenler arasında ışık tip merkezi Muhammed metin gür ne doktorlar dolandım bacim bir bilsen ama bu doktor varya öyle bir güzel ilgileniyor ki işinin ehli bir dene istersen sen konum olarak nerdesin
Muayene 800 tl 2li test yaptirdim 400 tl verdim tip merkezi öyle şık değil açıkçası benim eşim havalimaninda çalışıyor onun eşi de hamileymiş onlar bu doktordan cok memnun kalmışlar ben de ondan sonra bu doktora başladım inanılmaz kibar naif bir adam 60 yaşına yakın ama atikBende Arnavutköydeyim
İlk defa duydum bu hastaneyi
Bahçelievler medicalpark a gidiyorum
Siz doktorunuzla konuştunuz mu doğum ücreti vs
Muayne ücreti ne kadar?
Muayene 800 tl 2li test yaptirdim 400 tl verdim tip merkezi öyle şık değil açıkçası benim eşim havalimaninda çalışıyor onun eşi de hamileymiş onlar bu doktordan cok memnun kalmışlar ben de ondan sonra bu doktora başladım inanılmaz kibar naif bir adam 60 yaşına yakın ama atik
Açıkçası doktorun anlaşmalı olduğu hastaneler varmış ama biz daha öğrenmedik öğrenemedik her gidişimde cok heyecanlı oluyorum bebisi gördükten sonra da soracağımı unutuyorum ama bir sonraki sefere kağıda yazıp gidicemBende Arnavutköydeyim
İlk defa duydum bu hastaneyi
Bahçelievler medicalpark a gidiyorum
Siz doktorunuzla konuştunuz mu doğum ücreti vs
Muayne ücreti ne kadar?
800 tl indirimli fiyat mi normal fiyatımıMuayene 800 tl 2li test yaptirdim 400 tl verdim tip merkezi öyle şık değil açıkçası benim eşim havalimaninda çalışıyor onun eşi de hamileymiş onlar bu doktordan cok memnun kalmışlar ben de ondan sonra bu doktora başladım inanılmaz kibar naif bir adam 60 yaşına yakın ama atik
Ben nipt testi ile ogrendim zaten dogru kizlarim geliyor:)12 hafta ve sonrasını sor bakalım onda yanılma payı çok azmış
Medicalpark doğum için biraz fazla gibi geldi arkadaşlarımızdan avicenna hastanesini duyduk bizde doğum ücreti uygun geldi 30 bin TL ikiz olunca 5-6 bin TL fazla oluyor demişler,bu fiyat bizi sevindirdi ama doktoru hiç görmedim henüz.Ama gidenler memnun bizde acaba orayamı gitsek diye düşünüyoruz bilemiyoruz işteMuayene 800 tl 2li test yaptirdim 400 tl verdim tip merkezi öyle şık değil açıkçası benim eşim havalimaninda çalışıyor onun eşi de hamileymiş onlar bu doktordan cok memnun kalmışlar ben de ondan sonra bu doktora başladım inanılmaz kibar naif bir adam 60 yaşına yakın ama atik
Bu yıl kız bebek yoğunlukta sanırımBen nipt testi ile ogrendim zaten dogru kizlarim geliyor:)
Evet tek yumurta ikizi kizlarBu yıl kız bebek yoğunlukta sanırım
Sizin ikizmi bebişleriniz![]()
Ayyy çok güzelEvet tek yumurta ikizi kizlar![]()
Sizin cinsiyet belli mi?:)Ayyy çok güzelkeşke benimkilerde tek yumurta olsaydı
tek yumurta ikizlere imreniyorum çok tatlılar
Yok yok cok doğru duydun ben hadımköy de oturuyorum burda lilyum var oraya 1600 veriyodum beylikdüzü tarafına gittik 4 bin dediler kimler kimlerle konustum burasının 800 tl olması bizide şok etti800 tl indirimli fiyat mi normal fiyatımıilk defa bu fiyat duydum kusura bakmayın lütfen o yüzden şaşırdım.
Bize bir erkek bir kız denildi ama belki ileri haftalarda değişir iki kız olur umudundayımSizin cinsiyet belli mi?:)
Ayyyyyyy annem inşallah hayırlı haberi bende alırım be bacimBen nipt testi ile ogrendim zaten dogru kizlarim geliyor:)
Yaaa bizde hadımköydeyizYok yok cok doğru duydun ben hadımköy de oturuyorum burda lilyum var oraya 1600 veriyodum beylikdüzü tarafına gittik 4 bin dediler kimler kimlerle konustum burasının 800 tl olması bizide şok etti![]()
Deneyin anacim bak doktor en önemlisi hastane anlaşması varsa oh mis ki orda doğum yapanlara da şahit oldum mühim olan doktor valla ben bu doktordan başkasında şu saatten sonra tanımamMedicalpark doğum için biraz fazla gibi geldi arkadaşlarımızdan avicenna hastanesini duyduk bizde doğum ücreti uygun geldi 30 bin TL ikiz olunca 5-6 bin TL fazla oluyor demişler,bu fiyat bizi sevindirdi ama doktoru hiç görmedim henüz.Ama gidenler memnun bizde acaba orayamı gitsek diye düşünüyoruz bilemiyoruz işte![]()
Hahahhaha komşu cikicazYaaa bizde hadımköydeyizmedicalpark 2900
o yüzden şaşırdım
Olsun ikisini de tatmis olursun allah saglikli sihhatli ana babayi uzmeyen evlatlar versin yeterkiBize bir erkek bir kız denildi ama belki ileri haftalarda değişir iki kız olur umudundayımtabi herşeyden önce sağlık
![]()
Beylikduzu tarafı pahalı hadımköy de doktor yok anasını satayom deli para istiyorlar o yüzden rotayı oraya çevirdim iiyi ki cevirmisim bacimHahahhaha komşu cikicazben vefa konutları 1 deyim sen nerdesin bacim