• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    49
Çok değil kızlar ya herkes az kilo alacak değil inan doğumdan sonra veriliyor takmayın kafanıza
Valla ben aldım midem bulandikca yedim ağzımda ki garip tat vardı o gitsin diye yedim gözümün önüne meyveler geliyor anlatamam😁😁😁 bende aynısını düşündüm illaki verilir bebis sağlıkla büyüsün

Bağcılar ile esenler arasında ışık tip merkezi Muhammed metin gür ne doktorlar dolandım bacim bir bilsen ama bu doktor varya öyle bir güzel ilgileniyor ki işinin ehli bir dene istersen sen konum olarak nerdesin
Bende Arnavutköydeyim
İlk defa duydum bu hastaneyi
Bahçelievler medicalpark a gidiyorum
Siz doktorunuzla konuştunuz mu doğum ücreti vs
Muayne ücreti ne kadar?

Bende Arnavutköydeyim
Muayne ücreti ne kadar?
Muayene 800 tl 2li test yaptirdim 400 tl verdim tip merkezi öyle şık değil açıkçası benim eşim havalimaninda çalışıyor onun eşi de hamileymiş onlar bu doktordan cok memnun kalmışlar ben de ondan sonra bu doktora başladım inanılmaz kibar naif bir adam 60 yaşına yakın ama atik

Muayene 800 tl 2li test yaptirdim 400 tl verdim tip merkezi öyle şık değil açıkçası benim eşim havalimaninda çalışıyor onun eşi de hamileymiş onlar bu doktordan cok memnun kalmışlar ben de ondan sonra bu doktora başladım inanılmaz kibar naif bir adam 60 yaşına yakın ama atik
Bende Arnavutköydeyim
Muayne ücreti ne kadar?
Açıkçası doktorun anlaşmalı olduğu hastaneler varmış ama biz daha öğrenmedik öğrenemedik her gidişimde cok heyecanlı oluyorum bebisi gördükten sonra da soracağımı unutuyorum ama bir sonraki sefere kağıda yazıp gidicem

800 tl indirimli fiyat mi normal fiyatımı 😊 ilk defa bu fiyat duydum kusura bakmayın lütfen o yüzden şaşırdım.

Medicalpark doğum için biraz fazla gibi geldi arkadaşlarımızdan avicenna hastanesini duyduk bizde doğum ücreti uygun geldi 30 bin TL ikiz olunca 5-6 bin TL fazla oluyor demişler,bu fiyat bizi sevindirdi ama doktoru hiç görmedim henüz.Ama gidenler memnun bizde acaba orayamı gitsek diye düşünüyoruz bilemiyoruz işte 😊

800 tl indirimli fiyat mi normal fiyatımı 😊 ilk defa bu fiyat duydum kusura bakmayın lütfen o yüzden şaşırdım.
Yok yok cok doğru duydun ben hadımköy de oturuyorum burda lilyum var oraya 1600 veriyodum beylikdüzü tarafına gittik 4 bin dediler kimler kimlerle konustum burasının 800 tl olması bizide şok etti 😅😅😅😅

Medicalpark doğum için biraz fazla gibi geldi arkadaşlarımızdan avicenna hastanesini duyduk bizde doğum ücreti uygun geldi 30 bin TL ikiz olunca 5-6 bin TL fazla oluyor demişler,bu fiyat bizi sevindirdi ama doktoru hiç görmedim henüz.Ama gidenler memnun bizde acaba orayamı gitsek diye düşünüyoruz bilemiyoruz işte 😊
Deneyin anacim bak doktor en önemlisi hastane anlaşması varsa oh mis ki orda doğum yapanlara da şahit oldum mühim olan doktor valla ben bu doktordan başkasında şu saatten sonra tanımam😁😁😁

Back
X