Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşgeldin

Bende aynı Şubat'ta düşük yaşadım senin için de geçmiş olsun.. benim kendiliğinden düştü kese gelişmemişti bebek zaten beni görmemiştik.. İnshaAllah bu ay güzle haberi alirisn ve sağlıklı olur İnshaAllah Aminnn
Ne kadardır bebiş için deniyorsun?
Son başlangıç adet tarihinin ve beklenen adet tarihini yaz ekleyim seni de listeye

Amin hepimize birsey sorucam ya kimyasal gebelik nasil oluyor yada neden kimyasal gebelik gerceklesir ki dikkat edebilecegimiz seyler varmi ki bunun olmamasi icin dış gebelik mi demek o cok duyuyorum kimyasal diyede neden olur hep merak etmisimdir

Ben aylaridr cok kastim bu ay aman olursa olsun olmazsa da napim stres mitres yok bu kez
Hadi ya hehehe yumurtalık reseverbine bakildimi nebilim tahlil vs gec yumurtlamami oluyor veya kalitesi nebilim onda mi sıkıntı var acaba ki cunku tutmamasi imkansiz ya iki gunde bir iliskiye ya heheh

Kızlar tekrar verdim 50 deydi şuan 106 olmuş iki gün arayla ara sıra rahmimde kasılmalar hissediyorum normaldir değilmi çok acemiyim salı randevum var
Tamam işte ikiye katlanmış .. evet normal canım gebeliğin ilk aylarında hiç korkma.. kanama filan olursa doktora görün sadece ama o zaman bile korkma telaş etme
Sizce salı keseyi görme ihtimalim varmı insan çok merak ediyor
Kese için de 1000 küsürü geçmesi gerekir hatta bazen daha fazla ..

Bugün 26 günüm bacaklarım ve karnım sızlamaya başladı bu ay da elenicem galiba

Merhaba beni de eklermisiniz son adet tarihim 17 nisan beklenMEYEN adet tarihim 17 mayıs 9 aydır deniyorum

Merhaba kizlar yumurtlamami testle takip ettiğimde iki ay boyunca 15. Gün yumurtladigimi gördüm. Yumurtlamanin tahmini saatinden 34 saat önce ilişki oldu. 24 saat önce ilişki oldu ve 12 saat sonra ilişki oldu sizce şansım var mı

Hanımlar günaydın nasılsınızzz, ben sanırım bu takip işini yapamıyorum çok üzülüyorum mutsuz oluyorum en son çatlatma iğnesinde de olumsuz olunca ben en iyisi akışına bırakayım dedim
Bence de iyi yapmışsın canım.. takibi bırak her 3 günde bir ilişki olsun yada iki günde bir

Dur bakalım adetle hamilelik belirtileri benzermiş belli olmaz umutsuzluğa kapılma
Valla hiç umudum yok bir yılı geçti her ağrıda aha yine başlayacak diye karalar bağlıyorum artık sanki hiçbir zaman olmayacakmış gibi hissediyorum

Benim pek iğne ile tecrübem yok ama ben de öyle düşünüyorum bence bebiş geliyor canım

Sagol canim insallah basladim arastirmaya hsg filmini falan kizlar anestezilimi yaptirdiniz yaptiranlar yoksa anestesizmi korkarim kac dkka sürdü korkarim tansiyonum düşer diye endişe ediyorum
Kuzum anesteziye hiç gerek yok ben de yeni yaptırdım kolay oldu kasma kendini yeter.. hemen şipşak oluyor bitiyor

A
Ama korktuğum bugünde verdim yani en son dünden önceki gün vermiştim bugün 167 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…