• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    52
Yok bende bizde de kıskançlık yok,kıskançlık karekter meselesi ki kıskanç insan kıskanır hele kardeşi kıskanan herkesi kıskanır,kıskançlık yok da biz anlasamiyoruz fikirlerimiz tarzlarimiz farklı,kuzenimin çocuklar araları 15 ay kedi köpek gibiler aşırı kiskanclar birbirlerine ama benimkilere de öyleler ,mümkün değil bir legolarini vermezler ne birbirlerine ne benimkilere asla yetişme yetiştirme değil kimse bu şekil legonu verme demez evlat şans karakter şans anne baba şans aile şans nasip kısmet der başka şey demem
Evet son cümle çok doğru

Benim 13.hafta bitecek hala ara sıra fena şekilde geliyor bulantı 🥲 bazen çok iyiyim 2-3 gün iyiysem 2-3 gün fena bulantı çıkarma
Çok zor oluyor ve tad bırakmıyor
Sizinde ağzınızın tadı bozuk gibi oluyor mu hatta bisey yedikten sonra kalan tat ben şuan soğan sarımsak turu şeyler yiyemiyorum yemeğin içinde de yiyemiyorum ağzımın içinde bir tat kalıyor diye

Banada tam tersi geliyor benim kız kardeşimle 3.5 yaş var aramızda annemler dahi bize şaşırır
Bunların arasından su sızmıyor diye 😊 yaşlar aynı yada 1 yaş olunca sorun oluyor kıskançlık,çekişme fazla oluyor
Çünkü ilk bebek sevgiye doymadan ikinci geliyor ve birincide ilgi bölünüyor kıskançlık bebeklikten başlıyor sanki
Bilmiyorum ya benimde ablamla ve erkek kardeşimle aramda 3 yaş var ama dediğin gibi degil birbirimizi yeriz 😁😁 her konuda

Sizinde ağzınızın tadı bozuk gibi oluyor mu hatta bisey yedikten sonra kalan tat ben şuan soğan sarımsak turu şeyler yiyemiyorum yemeğin içinde de yiyemiyorum ağzımın içinde bir tat kalıyor diye
İnanılmaz derecede canım taze soğan istiyor 🫣 normalde aklıma gelmez.
Ama bir parça dahi yesem hem mide bulantımı artırıyor hemde tam söylediğiniz gibi ağzımda kötü bi tad oluşuyor bi kaç beni perişan ediyor
Özellikle sarımsak ikisinide hiç görmesem dahi iyi
Zaten baştan beri salçalı yemeklerden ve tavuktan çok tiksindim.Şimdi biraz hafif salçalı yiyebiliyorum ama soğan sarımsak ve tavuk hala aynı tavuğu zaten ağzıma alamıyorum 🥲

İnanılmaz derecede canım taze soğan istiyor 🫣 normalde aklıma gelmez.
Ama bir parça dahi yesem hem mide bulantımı artırıyor hemde tam söylediğiniz gibi ağzımda kötü bi tad oluşuyor bi kaç beni perişan ediyor
Özellikle sarımsak ikisinide hiç görmesem dahi iyi
Zaten baştan beri salçalı yemeklerden ve tavuktan çok tiksindim.Şimdi biraz hafif salçalı yiyebiliyorum ama soğan sarımsak ve tavuk hala aynı tavuğu zaten ağzıma alamıyorum 🥲
Yeşil soğan pardon 😊 taze soğan yazmışım ay

Ben de öyleyim ve artık bu bulantıların psikolojik olduğunu düşünmeye başladım. Dışarda maşallahım var eve gelince kusmuk üzerine kusmuk. Acaba kendimi çok mu dinliyorum kendi kendime midemi mi bulandırıyorum diyorum. Tabi apartmanın iğrenç kokularını saymazsak 🤢
Senin de bulantıların geçmedi değil mi aynı şeyleri yaşıyoruz biz ya 😞 kendi evimden tiksindim resmen bu süreçte

Kızlar benim cinsiyet belli oldu. 11. Haftada kız gibi demişti. 12. Haftada çıkıntı gördü erkek gibi dedi. 1 ay sonra gel netleştirelim dedi. Bugün gittim. 16 hafta olmuştuk. %100 erkek dedi. Kız hissediyodum rüyamda da 2 kere kız görmüştüm. denizzehra denizzehra benim cinsiyeti ekleyebilirsin. Erkek adı da Çınar olacak 💙💙💙
Ay bizede 11 de kız gibi dedi bizde şuan 13 olduk acaba bizimde böyle değişirmi 🥰benimde hep gönlümden erkek geçiyor iki kızım var 🌸🙏

Ben de öyleyim ve artık bu bulantıların psikolojik olduğunu düşünmeye başladım. Dışarda maşallahım var eve gelince kusmuk üzerine kusmuk. Acaba kendimi çok mu dinliyorum kendi kendime midemi mi bulandırıyorum diyorum. Tabi apartmanın iğrenç kokularını saymazsak 🤢
Bence hiç psikolojik değil. Kaç yıllık evim kokuyor ya. Narkotik köpeği gibi her yerden ayrı kötü koku alıyorum. Ben bu evde nasıl yaşıyorum diyorum. Sürekli pencere açıyorum 😄😄

Merhabalar bende Antalya’da yaşıyorum hangi doktora gidiyorsunuz memnunmusunuz ben doktorumu değiştireceğim çok içime sinmedi hastane açıkçası 🙏
Bende Antalyalıyım canım 5 tane doktor gezdim 😂 Medstar topçular Murat doruk benim ki. Tüm arkadaşlarım ona doğum yaptı bende tercihimi ondan yana kullandım çok memnunum kızımı da Olimpos hastanesinde doğurmuştum ama doktorum özel klinik açtı ve aşırı pahalı olduğu için ona gitmedim.

Son düzenleme:
Ayy hiç bilmiyorum değişir mi? Benim 16. Haftada detaylı baktı. 12. Haftada renkli ultrasonla pipiydi gördük ama emin olamadık. 11. Hafta kız demişti ama o da çok erken zaten.
Detaylı ultrason sonucundan sonra,doktorum 1 ay sonraya randevu oluşturalım artık herşey güzel dedi
Bir ay nasıl dayanacağım bakalım 🫣 ama burda cinsiyet değişimlerini okudukça acaba diyorum 🫢 önemi yok aslında ama insan okudukça merak duyuyor sanırım 😊

Bende Antalyalıyım canım 5 tane doktor gezdim 😂 Medstar topçular Murat doruk benim ki. Tüm arkadaşlarım ona doğum yaptı bende tercihimi ondan yana kullandım çok memnunum kızımı da Olimpos hastanesinde doğurmuştum ama doktorum özel klinik açtı ve aşırı pahalı olduğu için ona gitmedim.
İki kızımı medstrtopcularda doğurdum çok güzel hastane ebeler çok memnun kaldım ordaki doktorum Ünal yirmibes medicale geçmiş doğum yüz binmiş çok yüksek geldi o yüzden başka doktorda bilmiyordum kime sorsam vitalede doğum yapmışlar orasıda iyi diyorlar Murat beyi duymuştum benim üçüncü sezerysnım olacak o yüzden çok kararsızım 🌸

Back
X