Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beni de gruba ekleyebilir misiniz dün hamile olduğumu öğrendim bat 29 Mart
Olur eklerim tabi Hayırlı olsun tebrik ederimmm

Sağ salim kucağına alırsın İnshaAllah

Son gördüğün adet 29 Mart mı ?yoksa Nisan mi birde beklediğin adet tarihi neydi ? Ona göre ekleyin sıralamaya

Amiiin isnhaAllahhh bebiş vardır öğreniriz beraber

Son adet tairini de yaz canım ekleyim seni

Valla hiç umudum yok bir yılı geçti her ağrıda aha yine başlayacak diye karalar bağlıyorum artık sanki hiçbir zaman olmayacakmış gibi hissediyorum
Doktora gittinizmi eşin ve sen bilmiyorum ama bi sorun varsa halledilir sorun yoksa da kafanda bitiriceksin onu yapamadığımız için olmuyo zaten çok stres altındagız beyinle yumurtalıklar bağlantılı çalışıyor ama biz bu beynimizi hiç boşaltamadığımız için etkileniyor yumurtalıklar da haliyle..

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum . 10 nisan da adet oldum ve ovülasyon testi ile takip yaptım 20 nisanda yumurtlama gördüm öncesi ve sonrasını değerlendirdik ama 20 nisanda nöbetçi idim değerlendiremedik. Sabah 8.30 gibi lavaboya gittiğimde açık kahve leke gelmişti. Daha önce hiç böyle olmazdı direk gelirdi adetim. Bütün adet belirtileri de var. Kasık ağrısı göğüs hassasiyeti ve. 8 mayıs da adet olmam lazım. Test yapmadım umudum olmadığı için.

Sorumu da yazmamışım. Sizce yumurtlama günümü kaçırdığım halde gebelik olabilir mi. Test yapmam istemiyorum bu ay hiç yapmadım kendimi aşırı tuttum. Yapıp negatif görünce çok üzülüyorum çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…