- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.429
- 248
- 31
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #7.881
Valla bilemiyorum kii ah ahhh göğüs uçları benim patlayacak gibi tüm belirtilere rağmen hamile çıkmazsam oturur ağlarım hisirim çıktı bu ayÇok az belli ama test bozuk olabilirmi ya
Keşke yapmasaydım yaaa pazartesi kan verecektim dayanamadım yineValla bilemiyorum kii ah ahhh göğüs uçları benim patlayacak gibi tüm belirtilere rağmen hamile çıkmazsam oturur ağlarım hisirim çıktı bu ay
YapsannaaaaaaaaaaaKızlar az önce tatlibakt nerdeyse bayilacaktim kız tuttu beni içim bı hos oldu iki test aldım yarın bat 1 erken 1 de normal test aldım szice şimdi yaosammi
Atsana foto delirtme biziHayali bir çizgi çıktı kendi evinde yaptım bişi belli değil öbürünü 2 gün sonra yaoacam hasta olmazsam
Tamam canım sağlık olsun İnshaAllah en ksia zamanda nasib olurCanım benden kırmızı kart geldi
Olur eklerim tabiBeni de gruba ekleyebilir misiniz dün hamile olduğumu öğrendim bat 29 Mart
Hayırlısı canım aynen böyle devam et güzel motive ol hep haber ver bize amaAdet oldum az önce canım. Yarına doktora randevu aldım yine femara ya devam. Tedavide ilk ayım ama yinede üzülmedim değil hayırlısı olsun artık
Amiiin isnhaAllahhh bebiş vardır öğreniriz beraberAh canım teşekkür ederim, sana da çok geçmiş olsun. Ben 1,5yıllık evliyim hiç korunmadık şubatta oldu ama oda seninki gibi gelişemedi nasip olmadı. İnşallah birlikte güzel haberler almak nasip olsun
Beklenen adet tarihim 13 Mayıs canım. Kasıklarımda ağrılar hissediyorum özellikle bugün çok yoğundu ama tam adet ağrısı gibi de değil acaba enfeksiyon mu diye tereddütlerim var ama idrar da yanma vs de yok bakalım az kaldı
Şuan evde değilim attım kendimi kapıya yarın adet günüm hayali değil d enet çıkması lazım değil miydi kiAtsana foto delirtme bizi
İnşallah canım hayırlısıyla, 15 nisan son adet tarihim.Amiiin isnhaAllahhh bebiş vardır öğreniriz beraber
Son adet tairini de yaz canım ekleyim seni
Hayali de olsa pozitiftir o benimde ilk i öyleydi. Hayırlı olsunŞuan evde değilim attım kendimi kapıya yarın adet günüm hayali değil d enet çıkması lazım değil miydi ki
Teşekkür ederim inşallahh tüm isteyenler alsın güzel haberiHoşgeldin İrem
Tabi eklerim.. İnshaAllah bu ay güzel haberler alırsın
Doktora gittinizmi eşin ve sen bilmiyorum ama bi sorun varsa halledilir sorun yoksa da kafanda bitiriceksin onu yapamadığımız için olmuyo zaten çok stres altındagız beyinle yumurtalıklar bağlantılı çalışıyor ama biz bu beynimizi hiç boşaltamadığımız için etkileniyor yumurtalıklar da haliyle..Valla hiç umudum yok bir yılı geçti her ağrıda aha yine başlayacak diye karalar bağlıyorum artık sanki hiçbir zaman olmayacakmış gibi hissediyorum
Canım bende üç gündür bel ve reglmişim gibi kasık ağrısı yaşıyorum bugun test yaptım ama negatif çıktı acaba erken mı davrandımAyy bende de 3 gündür bel agrısı var ins bebiştir yaa
Sen at kuşum eve geçince biz karar veririzŞuan evde değilim attım kendimi kapıya yarın adet günüm hayali değil d enet çıkması lazım değil miydi ki
Sorumu da yazmamışımArkadaşlar bir şey sormak istiyorum . 10 nisan da adet oldum ve ovülasyon testi ile takip yaptım 20 nisanda yumurtlama gördüm öncesi ve sonrasını değerlendirdik ama 20 nisanda nöbetçi idim değerlendiremedik. Sabah 8.30 gibi lavaboya gittiğimde açık kahve leke gelmişti. Daha önce hiç böyle olmazdı direk gelirdi adetim. Bütün adet belirtileri de var. Kasık ağrısı göğüs hassasiyeti ve. 8 mayıs da adet olmam lazım. Test yapmadım umudum olmadığı için.
Banada sanki dünden önceki gün akşam verdim bugünde bekleyip akşam vermedim ondan bi yükselme görmedim gibi geldiOlsun hemen telaş etme düşmedi ya sonuçta.. yinede çıkmış iki güne bir verilmiyor muydu kan ? Biranda fazla da çıkabilir stress yapma cunki sana zarardan başka bir şey vermez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?