Mayıs 2025 aşılama süreci

Banuc

Guru
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
97
32
288
33
Merhaba kızlar ilk kez aşılama oldum.1 mayısta aşılamam yapıldı aşılamadan bir gün önce de çatlatma ıgnesş vuruldum.asılama ile birlikte toplamda beşinci günüm teste silik çıkan ıkıncı çizgi sizce erken benelık belirtisi midir? Bilgisi olan destek olabilir mi

Eklentiler

• EC86FCDE-E6E2-4466-85D0-F1B7653E2579.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 130
Bende bir hafta önce ilk kez aşılama oldum canım doktorum bana iğnelerin etkisinden dolayı yalancı pozitif verebilceğini söyledi o yüzden 12,13 gün geçince kan ver demişti ama umarım senin sonucun doğrudur istersen bi kan ver güzel haberlerini bekliyorum

Canım bende sımdi gördüm iğnelerden dolayı olabiliyormuş çok üzüldüm.ama inşallah da doğrudur inşallah ikimiz ve tüm bekleyen herkes hamile olur

Peki sen hiç test yapma ihtiyacı duydun mu bir belirtim var mı

Peki sen hiç test yapma ihtiyacı duydun mu bir belirtim var mı
Canım hiç üzülme bu dönem de en önemli şey psikolojimizi yüksek tutmakmış bende aşırı derecede bi akıntı var geceleri kasıklarımda hafif bir ağrı oluyor dün ilk defa belim çok ağrıdı bugünde göğüslerimde hassasiyet başladı bende sonucu merak ediyorum ama bir hafta daha bekleyeceğim kesin sonuç için Senin belirtilerin var mı ?

Bende hiç bir belirti yok canım zaten tuhaf olan da o oldu bende bi merak gittim test aldım dırekt görümcede heyecanlandım ama yumurtlama çatlatma iğneleri pozitif çıkartıyormuş çok üzüldüm

Bende hiç bir belirti yok canım zaten tuhaf olan da o oldu bende bi merak gittim test aldım dırekt görümcede heyecanlandım ama yumurtlama çatlatma iğneleri pozitif çıkartıyormuş çok üzüldüm
Bazıları hiç belirti yaşamadan hamile kaldığını öğreniyor üzülme canım daha çok erken umarım güzel haberler alırsın

Çatlatma iğnesinin vücuttan tam geçmesi yedi gün sürüyor öncesinde yapılan bütün testler pozitif çıkar . Annelik hormonu da ilişkiden en erken yedi gün sonra kanda çıkmaya başlıyo yanı yedi gün öncesi hiçbir şey öğrenemezsiniz bende dün aşılama yaptım onuncu gün test yapcam

Benim de bugün 10. Günüm ama cuma gününü bekleyeceğim test için doktorlar önermiyor daha erkenini valla ben de zor duruyorum

Benim de bugün 10. Günüm ama cuma gününü bekleyeceğim test için doktorlar önermiyor daha erkenini valla ben de zor duruyorum
Ben iki tüp bebek bir aşılama oldum ikinci tüp bebekte oğlum oldu hepsinde de onuncu gün testi yaptı ve sonuçlar çıktı ama bekleyebiliyorsanız beklemek en güzeli kesin sonuç için ben bekleyemeyenlerdenım

Rabbim hepimizin kucağını doldurdun beklemek ne zormuş

Biz iğne ile 3 kere denedik olmayınca aşılamaya geçelim dedi doktorum ama öncesinde rahim filmi çekelim dedi de ondan sormak istemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…