Peki sen hiç test yapma ihtiyacı duydun mu bir belirtim var mıBende bir hafta önce ilk kez aşılama oldum canım doktorum bana iğnelerin etkisinden dolayı yalancı pozitif verebilceğini söyledi o yüzden 12,13 gün geçince kan ver demişti ama umarım senin sonucun doğrudur istersen bi kan ver güzel haberlerini bekliyorum
Canım hiç üzülme bu dönem de en önemli şey psikolojimizi yüksek tutmakmış bende aşırı derecede bi akıntı var geceleri kasıklarımda hafif bir ağrı oluyor dün ilk defa belim çok ağrıdı bugünde göğüslerimde hassasiyet başladı bende sonucu merak ediyorum ama bir hafta daha bekleyeceğim kesin sonuç içinPeki sen hiç test yapma ihtiyacı duydun mu bir belirtim var mı
Bazıları hiç belirti yaşamadan hamile kaldığını öğreniyor üzülme canım daha çok erken umarım güzel haberler alırsınBende hiç bir belirti yok canım zaten tuhaf olan da o oldu bende bi merak gittim test aldım dırekt görümcede heyecanlandım ama yumurtlama çatlatma iğneleri pozitif çıkartıyormuş çok üzüldüm
Benim de bugün 10. Günüm ama cuma gününü bekleyeceğim test için doktorlar önermiyor daha erkenini valla ben de zor duruyorumÇatlatma iğnesinin vücuttan tam geçmesi yedi gün sürüyor öncesinde yapılan bütün testler pozitif çıkar . Annelik hormonu da ilişkiden en erken yedi gün sonra kanda çıkmaya başlıyo yanı yedi gün öncesi hiçbir şey öğrenemezsiniz bende dün aşılama yaptım onuncu gün test yapcam
Ben iki tüp bebek bir aşılama oldum ikinci tüp bebekte oğlum oldu hepsinde de onuncu gün testi yaptı ve sonuçlar çıktı ama bekleyebiliyorsanız beklemek en güzeli kesin sonuç için ben bekleyemeyenlerdenımBenim de bugün 10. Günüm ama cuma gününü bekleyeceğim test için doktorlar önermiyor daha erkenini valla ben de zor duruyorum
Rabbim hepimizin kucağını doldurdun beklemek ne zormuşÇatlatma iğnesinin vücuttan tam geçmesi yedi gün sürüyor öncesinde yapılan bütün testler pozitif çıkar . Annelik hormonu da ilişkiden en erken yedi gün sonra kanda çıkmaya başlıyo yanı yedi gün öncesi hiçbir şey öğrenemezsiniz bende dün aşılama yaptım onuncu gün test yapcam
Merhaba ben özel hastanede oldum suan 6. GünümKızlar merhaba aşılamayı özelde mi oldunuz devlet mi?
İnşallah bebişe kavuşursunuzMerhaba ben özel hastanede oldum suan 6. Günüm
Hayır herhangi bir film cekılmedi bana Insallah hepımız kavuşalım inşallahİnşallah bebişe kavuşursunuzöncesinde rahim filmi çektirdiniz mi acaba?
Ben İzmir de İrenbe de oldum özelKızlar merhaba aşılamayı özelde mi oldunuz devlet mi?
Tüp bebekte rahim filmine gerek yok ama aşılama için rahim filmi isteniyoİnşallah bebişe kavuşursunuzöncesinde rahim filmi çektirdiniz mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?