Mayıs 2025 aşılama süreci

Teşekkür ederim aşılama için raporu çıkarmaya çalışırım o zaman

Merhaba bende üniversite hastanesine gidiyorum manisa da aşılama için yarın kontrolüm var ama bize rapordan bahsetmediler şimdiye kadar da ek bir ücret ödemedik sadece femara aldım aşılama olurken ücret alıyorlarmı rapor olmadan ve rapor nasıl çıkıyor

rapor nasıl çıkarılıyor bilgi verir misiniz

Üniversite hastanesinin tüp bebek merkezi yapıyor aşılama ve tüp bebek uygulamasını ve evet raporsuz olursa ilaçlara daha fazla para öderdim. 2sinde de direkt rapor çıkarttılar.

rapor nasıl çıkarılıyor bilgi verir misiniz

Bir kere 40 yaşını geçmemiş olacaksınız. 1 yıldır korunmasız ilişkiye rağmen gebe kalamadıysanız doktorla görüşmeye gidebilirsiniz. spermiyogram kan tahlili rahim filmi gibi detaylı bi kontrol ediyor. Daha sonra karar veriyor. Bende pcos vardı mesela tek sıkıntı buydu o yüzden aşılama denedik çünkü rapor çıkartabilmem için devlet 2 aşılama şartı koşuyormuş. 2. De tutmasaydı artık tüp bebeğe geçecektik. Bazı durumlarda amh düşüklüğü gibi farklı durumlarda şartlar değişiyor sanırım aşılama aşamaları geçilip direkt tüp bebek yapılıyor. Tüp bebek kısmına gelmeden gebe kaldığım için bilmiyorum. İlaçları cüzi bi fiyat ile aldım aşılama için hiçbir para ödemedim. Ekte ekledim fiyatlandırma bu şekildeydi. Raporlu ve ücretli hastalar için. Tabi güncellenmiştir bu şimdi ama çok absürt artmamıştır. Buyurun

Eklentiler

• IMG_6291.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 61
Siz aşılamada mı hamile kaldınız o zaman bendede tek sıkıntı pco bu ayda aşılamam olmadı malesef femarayı 5.gün kullanmaya başladım ve doğru düzgün yumurta olmadı normalde 3 4 olurdu 3.gün başladığımda 4 kere kullandım femarayı ve hiç aşılama yapılamadı

Evet ben ikinci aşılama da hamile kaldım. 8 haftalığım şu an. Sağlıkla ilerler inş.
Ben direkt iğnelerle başladım bende yoğun pcos vardı çünkü. Kilo verdim tabi ondan önce insülin direncimi düşürdüm. Tedaviye öyle başladık.

Benim 2.aşılamam tuttuğunda 12. gün idrarda negatif gösteriyordu. Ertesi gün kanda 55 çıkmıştı. Bence tam 15.gün direkt kan testi verin bu şekilde daha çok üzülürsünüz.
Peki sende adet olacak gibi ağrılar oldu mu

Anladım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin kucağınıza alın inşallah Allah banada nasip etsin kendimi eksik hissediyorum artık

Anladım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin kucağınıza alın inşallah Allah banada nasip etsin kendimi eksik hissediyorum artık
Aminnnn inşallah canım çok iyi anlıyorum seni inşallah bir an önce nasip etsin rabbim hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…