Mayıs 2025 de tüp bebek yaptıracak çiçekler toplanın buraya

Bende mayıs ayında dondurulmuş transfer olucam gibi görünüyor rahimin istediği kalınlığa gelmesi bekleniyor ilk denememiz umarım çok güzel sonuçlar alırız

Nasıl gidiyor son durumun nedir
gidemiyor ( Rahimde sıvı birikmiş kullandığımız ilaçlar yüzünden sanırım. Transferim iptal oldu bugün. Doktor çok normal karşıladı bu durumu. 1-2 ay dinlendirelim seni kistlerini baskılayalım tekrar dedi. Yani bi östrojen patlaması yaşadım transfer olacağım diye. Şimdide tam tersii Östrojeni baskılamaya başlayacağız. İlaçları bıraktım adetimi bekliyorum. Adet günü Hoşgeldin Lucrin depot..Hoş geldin menepoz mod online

Hakkında hayırlısı budur umarım canım Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. Zor bir sınavdan geçiyoruz ama çok şükür ki umudumuz her zaman var Sen kalbini ferah tut biraz dinlendir vücudunu ve zihnini inşallah herşey çok daha güzel olacaktır

Aynen öyle düşünüyorum çok tatlısınız teşekkür ederim moral oluyor banada Belkide iyi gelecek dinlendirmek belki menepoz iyi gelecek Sonucu güzel olsun tek dileğimiz bu hepimizin. Çok fedakarlıklar yapıyoruz, inşallah herşey çok güzel olacak

Merhabalar bende şuan tüp bebek tedavimin iğnelerin 2 günündeyim sanırım bende ölü sonrası menepoz baskılama yapılacak 6.5 7 cm civarında adenomyozis var bende de lucrin bulmak zor nerde hangi eczaneden aldiniz acaba tüp bebek ilaclarinda hiç zorlanmadan buldum eyüpsultan Rami de itfaiye karşısında bir eczane var ordan.hepsini aldım aklınızda olsun ellerinde tüm ilaçlar vardı tüp bebeğe dair ama lucrin piyasada yok şuan

Bende mayis sonu transfer olacagim
Ilk transferim cok heyecanliyim
Kac yumurta toplandi sizde acaba kaliteleri nedirrr

Ben de opudan sonra ikinci kez adet olmayı bekliyorum, inşallah transfer sürecine başlayacağım bu adetle. Bana da önceki doktorum rahimde aşırı yapışıklık var diyerek histeroskopi yaptı ama laporoskopi olman lazım rahimde sineşi olmuş ve parça var ben tamamlayamadım dedi. Sonra şuanki tüp bebek doktoruma gittim o da rahim filmi istedi ve hiçbir yapışıklık falan yok sende dedi. Ben de emin olamadım iki doktor iki uç şey söyledi ama tüp bebek sürecine girdim, buradakileri de okuyunca tekrar içime kurt düştü acaba bende yapışıklık var mı ya futmazsa bu yüzden diye. Daha önce de normal yoldan gebe kalarak iki tane düşüğüm vardıhepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah

Ben 1 mayısta oldum. Korkuyla bekliyorum

Ben Lucrin vuruldum çarşamba günü canım etkilerini görmeye başladım bile ateş basıyor basıyor sonra biranda üşüme geliyor

Ben Lucrin vuruldum çarşamba günü canım etkilerini görmeye başladım bile ateş basıyor basıyor sonra biranda üşüme geliyor
Ahaha çok fenaaa Bende dün Lucrinimi oldum hayırlı olur inşallah yaa. İğne yapılan yer öyle acıyor kiii normal mi yaa tüm gece sızladı

Merhabalar ben de de amh dusuk denmisti ama yumurta sayısı fazla çıktı amh a çok baglanmamak lazimmis

Merhabalar benim ilk deneme estroferm başlandı ve ikinci regl bekliyorum sonuca göre ignelere baslayacagim

Başka bir doktora daha sormakta fayda var. Yapışıklığın tutunmaya engel olduğunu ben de yeni öğrendim. Yapışık olunca enfeksiyon oluyormuş.

Ben de 3 mayısta oldum. Nasılsın geçiyor süreciniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…