Bende mayıs ayında dondurulmuş transfer olucam gibi görünüyor rahimin istediği kalınlığa gelmesi bekleniyor ilk denememiz umarım çok güzel sonuçlar alırızCanım kızlar merhaba mayıs ayında tedaviye başlayacak yada transferi olacaklarımız tecrübelerimizi heyecanımızı burada birlikte paylaşım.Benim ikinci denemem malesef ilki negatif oldu yarın yeniden başlamayı planlıyorum regl öncesi ve sonrası güncel kan değerleri vs ön prosedürleri önden halledicem bir aksilik olmazsa mayıs ayında başlanır diye düşünüyorum sizlerde durumlar ne?
Evet kontrolden sonra günde 4 içmeye başlıyorsun. Hayırlı olsun heyecanını tahmin edebiliyorum. Bende bugün iğnelerime başladım 12 saatte 130 una hazır olucam inşallah herşey hayırlısıyla olsun hepimiz içinnn
gidemiyorNasıl gidiyor son durumun nedir
gidemiyor( Rahimde sıvı birikmiş kullandığımız ilaçlar yüzünden sanırım. Transferim iptal oldu bugün. Doktor çok normal karşıladı bu durumu. 1-2 ay dinlendirelim seni kistlerini baskılayalım tekrar dedi. Yani bi östrojen patlaması yaşadım transfer olacağım diye. Şimdide tam tersii Östrojeni baskılamaya başlayacağız. İlaçları bıraktım adetimi bekliyorum. Adet günü Hoşgeldin Lucrin depot..Hoş geldin menepoz mod online
Merhabalar bende şuan tüp bebek tedavimin iğnelerin 2 günündeyim sanırım bende ölü sonrası menepoz baskılama yapılacak 6.5 7 cm civarında adenomyozis var bende de lucrin bulmak zor nerde hangi eczaneden aldiniz acaba tüp bebek ilaclarinda hiç zorlanmadan buldum eyüpsultan Rami de itfaiye karşısında bir eczane var ordan.hepsini aldım aklınızda olsun ellerinde tüm ilaçlar vardı tüp bebeğe dair ama lucrin piyasada yok şuangidemiyor( Rahimde sıvı birikmiş kullandığımız ilaçlar yüzünden sanırım. Transferim iptal oldu bugün. Doktor çok normal karşıladı bu durumu. 1-2 ay dinlendirelim seni kistlerini baskılayalım tekrar dedi. Yani bi östrojen patlaması yaşadım transfer olacağım diye. Şimdide tam tersii Östrojeni baskılamaya başlayacağız. İlaçları bıraktım adetimi bekliyorum. Adet günü Hoşgeldin Lucrin depot..Hoş geldin menepoz mod online
Bende mayis sonu transfer olacagimCanım kızlar merhaba mayıs ayında tedaviye başlayacak yada transferi olacaklarımız tecrübelerimizi heyecanımızı burada birlikte paylaşım.Benim ikinci denemem malesef ilki negatif oldu yarın yeniden başlamayı planlıyorum regl öncesi ve sonrası güncel kan değerleri vs ön prosedürleri önden halledicem bir aksilik olmazsa mayıs ayında başlanır diye düşünüyorum sizlerde durumlar ne?
Ben 1 mayısta oldum. Korkuyla bekliyorumCanım kızlar merhaba mayıs ayında tedaviye başlayacak yada transferi olacaklarımız tecrübelerimizi heyecanımızı burada birlikte paylaşım.Benim ikinci denemem malesef ilki negatif oldu yarın yeniden başlamayı planlıyorum regl öncesi ve sonrası güncel kan değerleri vs ön prosedürleri önden halledicem bir aksilik olmazsa mayıs ayında başlanır diye düşünüyorum sizlerde durumlar ne?
Ben Lucrin vuruldum çarşamba günü canım etkilerini görmeye başladım bile ateş basıyor basıyor sonra biranda üşüme geliyorgidemiyor( Rahimde sıvı birikmiş kullandığımız ilaçlar yüzünden sanırım. Transferim iptal oldu bugün. Doktor çok normal karşıladı bu durumu. 1-2 ay dinlendirelim seni kistlerini baskılayalım tekrar dedi. Yani bi östrojen patlaması yaşadım transfer olacağım diye. Şimdide tam tersii Östrojeni baskılamaya başlayacağız. İlaçları bıraktım adetimi bekliyorum. Adet günü Hoşgeldin Lucrin depot..Hoş geldin menepoz mod online
Ahaha çok fenaaaBen Lucrin vuruldum çarşamba günü canım etkilerini görmeye başladım bile ateş basıyor basıyor sonra biranda üşüme geliyor
Hangi hastaneye gidiyorsunuz ben Süleymaniye ye gidiyorumPcos yok ama devlete gidiyorum genelde donduruyorlarmış bilemedim,keşke bi çılgınlık yapıp taze transfer yapsalar
Bende olmadı ama o normalmiş hemşire demiştiAhaha çok fenaaaBende dün Lucrinimi oldum hayırlı olur inşallah yaa. İğne yapılan yer öyle acıyor kiii normal mi yaa tüm gece sızladı
Merhabalar ben de de amh dusuk denmisti ama yumurta sayısı fazla çıktı amh a çok baglanmamak lazimmisBende Almanyadan yazayım dün görüştüm doktorla. Yarım saat süreci anlattı. Türkiyede bana yaptır denilen bazı testleri neden daha başlamadan istediler akraba evliliğiniz vs varsa yapılır bunlar dedi. Yaş 38 amh düşüklüğü var bende. Eşimde sperm hareketsizliği var. Adet günü kan alacaklar ve 10 gün sonra doktor yumurta durumuna bakıp tedaviyi mayısta başlatırız dedi. Çalıştığım için Türkiye tedavisine başlayamadım burada ilk denemem olacak işarllah. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün işarllah. Ben tüp bebek tedavisinin yabancısıyım sizlerden duyduklarım tavsiyeleriniz her şeye açığım
Merhabalar benim ilk deneme estroferm başlandı ve ikinci regl bekliyorum sonuca göre ignelere baslayacagimCanım kızlar merhaba mayıs ayında tedaviye başlayacak yada transferi olacaklarımız tecrübelerimizi heyecanımızı burada birlikte paylaşım.Benim ikinci denemem malesef ilki negatif oldu yarın yeniden başlamayı planlıyorum regl öncesi ve sonrası güncel kan değerleri vs ön prosedürleri önden halledicem bir aksilik olmazsa mayıs ayında başlanır diye düşünüyorum sizlerde durumlar ne?
Başka bir doktora daha sormakta fayda var. Yapışıklığın tutunmaya engel olduğunu ben de yeni öğrendim. Yapışık olunca enfeksiyon oluyormuş.Ben de opudan sonra ikinci kez adet olmayı bekliyorum, inşallah transfer sürecine başlayacağım bu adetle. Bana da önceki doktorum rahimde aşırı yapışıklık var diyerek histeroskopi yaptı ama laporoskopi olman lazım rahimde sineşi olmuş ve parça var ben tamamlayamadım dedi. Sonra şuanki tüp bebek doktoruma gittim o da rahim filmi istedi ve hiçbir yapışıklık falan yok sende dedi. Ben de emin olamadım iki doktor iki uç şey söyledi ama tüp bebek sürecine girdim, buradakileri de okuyunca tekrar içime kurt düştü acaba bende yapışıklık var mı ya futmazsa bu yüzden diye. Daha önce de normal yoldan gebe kalarak iki tane düşüğüm vardıhepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah
Ben de 3 mayısta oldum. Nasılsın geçiyor süreciniz?Merhaba papatyalar
Bende dün yani 2 mayısta transfer oldum.
İlk denemem iki dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edildi biri 5AA öteki 2AB.
Çok heyecanlıyım kızlar kafayı yicem.
Umarım herkes için en güzeli en hayırlısı olur
merhaba. kaçtı değeriniz ve kaç yumurta toplandı. ilk denemem olacak hiç bilgim yok henüz ilaca vs başlamadım.Merhabalar ben de de amh dusuk denmisti ama yumurta sayısı fazla çıktı amh a çok baglanmamak lazimmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?