Çok ciddi ücret talep ediyorlarEmbriyolar dışardan kaliteli çok güzel görünebiliyor ancak genetiğe gönderilmeden ne olduğu belli olmuyor yani kromozomsal hastalıklar embriyo sağlıklı mı değil mi bu şekilde belli oluyor ngs ye göndermenizi tavsiye ediyorum o yüzden
0.15amh yaş faktörü var pazartesi belli olacak sürecim rahim kalınlaşması için ilaç ve vitamin veriliyor hormonlar ultrason kontrolünde herşey normalse sonrasında zaten iğneler başlıyor yumurta toplama için ve takip ediliyor yumurtalar olgunlaşma süreleri ve istenen boyuta gelenler toplanıyormerhaba. kaçtı değeriniz ve kaç yumurta toplandı. ilk denemem olacak hiç bilgim yok henüz ilaca vs başlamadım.
Olup olmadığını transferde birebir yaşayarak göreceğim bu ayın sonu transfer olurum gibiBaşka bir doktora daha sormakta fayda var. Yapışıklığın tutunmaya engel olduğunu ben de yeni öğrendim. Yapışık olunca enfeksiyon oluyormuş.
Önceden İki düşüğüm olduğu için doktor bana da oluşan embriyonun kalitesi genetiği bozuk olabilir demişti ve emnriyoları genetiğe gönderdik ve hepsi normal geldi. kendiliğinden hamile kaldığımda neden iki defa düşük oldu o zaman, aklımda deli sorularEmbriyolar dışardan kaliteli çok güzel görünebiliyor ancak genetiğe gönderilmeden ne olduğu belli olmuyor yani kromozomsal hastalıklar embriyo sağlıklı mı değil mi bu şekilde belli oluyor ngs ye göndermenizi tavsiye ediyorum o yüzden
benim yaş 38. amh 0.35ti. sizden toplandı mı hiç yumurtaÇok ciddi ücret talep ediyorlar
0.15amh yaş faktörü var pazartesi belli olacak sürecim rahim kalınlaşması için ilaç ve vitamin veriliyor hormonlar ultrason kontrolünde herşey normalse sonrasında zaten iğneler başlıyor yumurta toplama için ve takip ediliyor yumurtalar olgunlaşma süreleri ve istenen boyuta gelenler toplanıyor
Maalesef genetiğe göndermemek de acı tecrübelere sebep olabiliyorÇok ciddi ücret talep ediyorlar
0.15amh yaş faktörü var pazartesi belli olacak sürecim rahim kalınlaşması için ilaç ve vitamin veriliyor hormonlar ultrason kontrolünde herşey normalse sonrasında zaten iğneler başlıyor yumurta toplama için ve takip ediliyor yumurtalar olgunlaşma süreleri ve istenen boyuta gelenler toplanıyor
Kendi hamileliğinizde de kromozomsal sıkıntı olabilir yani normalde genetiğe giden bir embriyolarda bile sağlıklı gelen oluyor gelmeyen de oluyor yani birkaç tane embriyodan anomali olanlar da olabiliyorÖnceden İki düşüğüm olduğu için doktor bana da oluşan embriyonun kalitesi genetiği bozuk olabilir demişti ve emnriyoları genetiğe gönderdik ve hepsi normal geldi. kendiliğinden hamile kaldığımda neden iki defa düşük oldu o zaman, aklımda deli sorular
iye Kadın Doğum ve Ço
Bende şuan süleymaniye kadın doğum da tedavi görüyorum 2 mayıs da transferim yapıldıMerhabalar Süleymaniye Kadın Doğum ve Çocuk Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavi oluyorum başlangıçda medipolde özeldeydim 1 düşük hikayem üzerine 1 dış gebelik eklenmesine rağmen oradaki doktorum rahim filmi çektirdiğim merkez tüpleriniz tıklalı görünüyor çok az bir açıklık var doktorunuz histeroskobi önerrbilir demesine rağmen özeldeki doktorum inatla tüplerinde sıkıntı yok diye idda etti buaraya devam ederken nolur nolmaz ben bir araştırma hastanesine de gideyim dedim sağolsunlar geçmiş olumsuz gebeliklerim ve rahim filmimle beraber baktıklarında tüplerin tıkalı göründüğünü, rahim içi yapışıklık var olduğunu.Net tespiti için histeroskopi yapılması gerektiğini söylediler.Ben en iyisi burda devam edeyim diyip medipole bb dedim.Süleymaniyede rahim içine kamerayla girilip rahim iç düzeyinde olumsuz buldukları yapışıkları giderdiler işlemin adı sineji buarada sonra tüplerime rahmin içinde hazır görüntülüyolarken sıvı ilaç enjekte ettiler tabi gitmeyince tüplerimin tıkalı olduğunu netleştirip ön onayımla gerekli tüm açıklamaları yapıp lakaroskopik işlemle tüplerimi bağladılar.Bir kerede 3 işlemi birden yapmış oldular.Çok uzun oldu ama hastane eski doktorları gerçekten çok iyi hem tanı konusunda hem tedavi konusunda tavsiye ederim.
Pazartesi yüksek ihtimal ignelere başlanacak 20/25gune muhtemelen sizde durum nedir merak ettiğiniz nedir Bilgi deneyim paylaşmak güzeldirbenim yaş 38. amh 0.35ti. sizden toplandı mı hiç yumurta
benim yarın görüşme var doktorla süreç hakkındaki bütün detayları konuşacaz. ultrasonda baktı notlar aldı. sperm testini yeniden istedi bugün verdi eşim. ben önce aret beye genel muayene oldum ama burada çalıştığım için zamanlamayı ayarlayamadım o bana havuz yöntemi önermişti . bu doktora da bu yöntem olur mu diye soracam bakalım amh düşüklüğümden ötürü. onun dışında fol,k asit alıyorum 3 günde bir d vitamini 1 damla. koenzim alıyorum( bunu bir kadın doğum uzmanı sayfasında önermişti) öyle. siz vitamin alıyor musunuzPazartesi yüksek ihtimal ignelere başlanacak 20/25gune muhtemelen sizde durum nedir merak ettiğiniz nedir Bilgi deneyim paylaşmak güzeldir
2farkli vitamin kullanıyorum agrifertil ve imprly isimleri yumurta kalitesini arttırmak için doktor vermişti estrofem içiyorum günde iki adet hangi şehirde tedavi görüyorsunuzbenim yarın görüşme var doktorla süreç hakkındaki bütün detayları konuşacaz. ultrasonda baktı notlar aldı. sperm testini yeniden istedi bugün verdi eşim. ben önce aret beye genel muayene oldum ama burada çalıştığım için zamanlamayı ayarlayamadım o bana havuz yöntemi önermişti . bu doktora da bu yöntem olur mu diye soracam bakalım amh düşüklüğümden ötürü. onun dışında fol,k asit alıyorum 3 günde bir d vitamini 1 damla. koenzim alıyorum( bunu bir kadın doğum uzmanı sayfasında önermişti) öyle. siz vitamin alıyor musunuz
ben almanyadayım.2farkli vitamin kullanıyorum agrifertil ve imprly isimleri yumurta kalitesini arttırmak için doktor vermişti estrofem içiyorum günde iki adet hangi şehirde tedavi görüyorsunuz
Sperm testi vardı biz de ultrasonda herhangi bir anormallik görünmedi benim tekrar sperm test ve rahim filmini transfer öncesi isteyecek bize de iki defa yumurta toplama yapacak ilk yumurta toplamadan sonra rahim dinlendirme yapacak tedavi yöntemi doktordan doktora değişiyorben almanyadayım.
Dahiliyeden kan tahlilleri istiyor muhtemelen tiroit vs vs vs bunun dışında tedaviye başlamak için eşiniz SGK dökümü evlilik cüzdan fotokopisi kimlik fotokopisi gibi belgeler isteyip dosya açıyorlar daha önce üniv.hastanesinde tedaviye başlayıp yarım bıraktım doktorun ilgisizliği yuzundenCanlar ben de devlette başlayacağım. Eşim de ben de hormon testi yaptırdık benim amh 0.3 olduğu için direk tüp bebek dediler. Şimdi adetin 2. Günü sulu ultrasona alıcaz dedi sonra heyetten rapor çıkacak bir de dahiliyeye göndercem seni dedi. Bu gittiğimde hangi belgeleri istediğini söylerlerse ben de hemen hazırlamaya başlarım. Diğer adetime kadar yetişirse öbür ay direk ivfye başlayabilir miyiz sizce. Heyetten rapor ne kadar sürede çıkıyor.
Dahiliyeden kan tahlilleri istiyor muhtemelen tiroit vs vs vs bunun dışında tedaviye başlamak için eşiniz SGK dökümü evlilik cüzdan fotokopisi kimlik fotokopisi gibi belgeler isteyip dosya açıyorlar daha önce üniv.hastanesinde tedaviye başlayıp yarım buraktip doktorun ilgisizliği yuzundenCanlar ben de devlette başlayacağım. Eşim de ben de hormon testi yaptırdık benim amh 0.3 olduğu için direk tüp bebek dediler. Şimdi adetin 2. Günü sulu ultrasona alıcaz dedi sonra heyetten rapor çıkacak bir de dahiliyeye göndercem seni dedi. Bu gittiğimde hangi belgeleri istediğini söylerlerse ben de hemen hazırlamaya başlarım. Diğer adetime kadar yetişirse öbür ay direk ivfye başlayabilir miyiz sizce. Heyetten rapor ne kadar sürede çıkıyor.
Maalesef genetiğe göndermemek de acı tecrübelere sebep olabiliyor
0.3mu 0.30muCanlar ben de devlette başlayacağım. Eşim de ben de hormon testi yaptırdık benim amh 0.3 olduğu için direk tüp bebek dediler. Şimdi adetin 2. Günü sulu ultrasona alıcaz dedi sonra heyetten rapor çıkacak bir de dahiliyeye göndercem seni dedi. Bu gittiğimde hangi belgeleri istediğini söylerlerse ben de hemen hazırlamaya başlarım. Diğer adetime kadar yetişirse öbür ay direk ivfye başlayabilir miyiz sizce. Heyetten rapor ne kadar sürede çıkıyor.
Degerden çok USG de kaç tane yumurta yada folükül gördüğü ve bunların kalitesi önemli doktor için0.34 ama doktor konuşurken 0.3 diye baysediyor sanırım aynı şey. Şimdi baktım 0.30 zaten 0.3 müş yani aynıymış. Bu arada alıntıya basıyorum ama ekleyemedim
Benim 0.15ama yumurta sayısı fazla göründü kaliteyi arttırmak için de vitamin takviyesine başladıDegerden çok USG de kaç tane yumurta yada folükül gördüğü ve bunların kalitesi önemli doktor için
Geçmiş olsun ben de üniv Hastanesi'nde tedaviye başladığımda ilaçlar yüzünden östrojen patlaması yaşadım tiroid değerlerim 5katina çıktı ve maalesef bilgisiz ilgisiz doktorlar yüzünden üç ayım ziyan oldu kist var dendi ilaçlari bıraktım 3ayda ne kist ne 600ostrojen değeri kaldı kendime geldim meğerse mahvetmisler benigidemiyor( Rahimde sıvı birikmiş kullandığımız ilaçlar yüzünden sanırım. Transferim iptal oldu bugün. Doktor çok normal karşıladı bu durumu. 1-2 ay dinlendirelim seni kistlerini baskılayalım tekrar dedi. Yani bi östrojen patlaması yaşadım transfer olacağım diye. Şimdide tam tersii Östrojeni baskılamaya başlayacağız. İlaçları bıraktım adetimi bekliyorum. Adet günü Hoşgeldin Lucrin depot..Hoş geldin menepoz mod online
Eyvah yaa. Benim zaten troidim bozuk ve üstüne üstlük haşimatoyum. Ve benden bir gram kan testi istenmiyor ayol insan bi değerlerine baktıralım der. Ya da git baktır der. Kendim gidip baktıracağım şimdi dahileyeden bir randevu alayım neler oluyor bi görelim.Geçmiş olsun ben de üniv Hastanesi'nde tedaviye başladığımda ilaçlar yüzünden östrojen patlaması yaşadım tiroid değerlerim 5katina çıktı ve maalesef bilgisiz ilgisiz doktorlar yüzünden üç ayım ziyan oldu kist var dendi ilaçlari bıraktım 3ayda ne kist ne 600ostrojen değeri kaldı kendime geldim meğerse mahvetmisler beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?