• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs 2025 de tüp bebek yaptıracak çiçekler toplanın buraya

Merhaaba hangı doktora gıdıyosunuz acaba ve yumurta kalıtesı ıcın kullandıgınız bırseyler varmıydı
Merhaba tedaviden 1 ay önce thacss gibi bi vitamin kullanmıştık eşimle. Başka ekstra birşey yapmadık. Atatürk şehir hastanesi Mehmet Keçecioğlu

Merhaba kızlar bn ilk defa tüp bebek denedim. Dün yumırtalarım toplamdı. Toplamda 7 yumurta aldılar. Bugün embriyolog aradı sadece 2 adet döllenmiş yumurtanız var dedi sizce bu iki yumurtayla yol katedebilir miyiz? Modum düştü biraz sayısı çok olsa biri olmasa diğeri olurdu en azından seçenek azaldı resmen siz ne diyorsunuz bu duruma
Merhabalar öncelikle hayırlısı olsun inşallah Allah'ım size bana ve tüm isteyenlere inşallah tez vakitte evlat nasip eder. Bence hiç böyle düşünmeyin benim 23 yumurtam toplandı sadece 15 yumurtam normal yumurta çıktı bunlardan da 6 tanesi ilk gün dollendi ben hep yumurta çok oldu birbirlerini besleyemediler mı acaba az olsa daha mi kaliteli olur gibi düşünüyordum sağlık ocagimdaki ebe de bu tarz şeyler söyledi hala aynı şeyi düşünüyorum ilaçlar vücuduma fazla geldi ve çok yumurta oluştu bence ve besleyemedi siz üzülmeyin lütfen benim kendi doktorum evet sonuzlc kötü ama bize zaten gerekli olan bir yumurta der hep Allah'ın izniyle hepimizin transferleri olumlu sonuçlanır inşallah ben haziranın üçünde transfer olacağım bu arada

Merhabalar öncelikle hayırlısı olsun inşallah Allah'ım size bana ve tüm isteyenlere inşallah tez vakitte evlat nasip eder. Bence hiç böyle düşünmeyin benim 23 yumurtam toplandı sadece 15 yumurtam normal yumurta çıktı bunlardan da 6 tanesi ilk gün dollendi ben hep yumurta çok oldu birbirlerini besleyemediler mı acaba az olsa daha mi kaliteli olur gibi düşünüyordum sağlık ocagimdaki ebe de bu tarz şeyler söyledi hala aynı şeyi düşünüyorum ilaçlar vücuduma fazla geldi ve çok yumurta oluştu bence ve besleyemedi siz üzülmeyin lütfen benim kendi doktorum evet sonuzlc kötü ama bize zaten gerekli olan bir yumurta der hep Allah'ın izniyle hepimizin transferleri olumlu sonuçlanır inşallah ben haziranın üçünde transfer olacağım bu arada
Haklısınız galiba açıkmanız için teşekkür ederim. Transfer tarihini neye göre belirliyorlar

Back
X