Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaaba hangı doktora gıdıyosunuz acaba ve yumurta kalıtesı ıcın kullandıgınız bırseyler varmıydıMerhaba kaçıncı gün kaç kantı değerleriniz hangi gün gittiniz kese için
Merhaba tedaviden 1 ay önce thacss gibi bi vitamin kullanmıştık eşimle. Başka ekstra birşey yapmadık. Atatürk şehir hastanesi Mehmet KeçecioğluMerhaaba hangı doktora gıdıyosunuz acaba ve yumurta kalıtesı ıcın kullandıgınız bırseyler varmıydı
Merhabalar öncelikle hayırlısı olsun inşallah Allah'ım size bana ve tüm isteyenlere inşallah tez vakitte evlat nasip eder. Bence hiç böyle düşünmeyin benim 23 yumurtam toplandı sadece 15 yumurtam normal yumurta çıktı bunlardan da 6 tanesi ilk gün dollendi ben hep yumurta çok oldu birbirlerini besleyemediler mı acaba az olsa daha mi kaliteli olur gibi düşünüyordum sağlık ocagimdaki ebe de bu tarz şeyler söyledi hala aynı şeyi düşünüyorum ilaçlar vücuduma fazla geldi ve çok yumurta oluştu bence ve besleyemedi siz üzülmeyin lütfen benim kendi doktorum evet sonuzlc kötü ama bize zaten gerekli olan bir yumurta der hep Allah'ın izniyle hepimizin transferleri olumlu sonuçlanır inşallah ben haziranın üçünde transfer olacağım bu aradaMerhaba kızlar bn ilk defa tüp bebek denedim. Dün yumırtalarım toplamdı. Toplamda 7 yumurta aldılar. Bugün embriyolog aradı sadece 2 adet döllenmiş yumurtanız var dedi sizce bu iki yumurtayla yol katedebilir miyiz? Modum düştü biraz sayısı çok olsa biri olmasa diğeri olurdu en azından seçenek azaldı resmen siz ne diyorsunuz bu duruma
Haklısınız galiba açıkmanız için teşekkür ederim. Transfer tarihini neye göre belirliyorlarMerhabalar öncelikle hayırlısı olsun inşallah Allah'ım size bana ve tüm isteyenlere inşallah tez vakitte evlat nasip eder. Bence hiç böyle düşünmeyin benim 23 yumurtam toplandı sadece 15 yumurtam normal yumurta çıktı bunlardan da 6 tanesi ilk gün dollendi ben hep yumurta çok oldu birbirlerini besleyemediler mı acaba az olsa daha mi kaliteli olur gibi düşünüyordum sağlık ocagimdaki ebe de bu tarz şeyler söyledi hala aynı şeyi düşünüyorum ilaçlar vücuduma fazla geldi ve çok yumurta oluştu bence ve besleyemedi siz üzülmeyin lütfen benim kendi doktorum evet sonuzlc kötü ama bize zaten gerekli olan bir yumurta der hep Allah'ın izniyle hepimizin transferleri olumlu sonuçlanır inşallah ben haziranın üçünde transfer olacağım bu arada
Merhaba bendende 6 yumurta toplandı 3 ü iyi çıktı bugun kaçı döllenecek ve gelecek 5. Güne bilmiyorum inşallah güzel haberler alırım sizinde mi öyle oldu öyle okudum sankiHaklısınız galiba açıkmanız için teşekkür ederim. Transfer tarihini neye göre belirliyorlar
Evet Bnmde 7 yumurtam toplandı ama sadece iki tanesi döllenmişti. Önemli olan iyi kalitede olması sayısı o kadar da önemli değil.Merhaba bendende 6 yumurta toplandı 3 ü iyi çıktı bugun kaçı döllenecek ve gelecek 5. Güne bilmiyorum inşallah güzel haberler alırım sizinde mi öyle oldu öyle okudum sanki
Evet dün iki tanesi döllendi bakalım yarın 3.gün o ikisi nasıl çıkacak sizin o ikisi nasıldı tutundu muEvet Bnmde 7 yumurtam toplandı ama sadece iki tanesi döllenmişti. Önemli olan iyi kalitede olması sayısı o kadar da önemli değil.
Henüz transfer olmadı. Rahim hazırlığı için hsg vs olucak ona göre transfer tarihi belli olucakEvet dün iki tanesi döllendi bakalım yarın 3.gün o ikisi nasıl çıkacak sizin o ikisi nasıldı tutundu mu
Sizin 5 . Gün embriyosu mu yaş ve amh kaçtı sperm nasıldı aynı olduğumuz için soruyorum kusura bakmayınHenüz transfer olmadı. Rahim hazırlığı için hsg vs olucak ona göre transfer tarihi belli olucak
Estafullah ne kusuru 5.gün embriyosu. Eşimde bi problem yok yumurta rezervim iyi yaşım da 29 tüp yapmamızın sebebi tek tüpüm kapalı olması bide rahmimde yapışıklık olmasıSizin 5 . Gün embriyosu mu yaş ve amh kaçtı sperm nasıldı aynı olduğumuz için soruyorum kusura bakmayın![]()
Sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyleEstafullah ne kusuru 5.gün embriyosu. Eşimde bi problem yok yumurta rezervim iyi yaşım da 29 tüp yapmamızın sebebi tek tüpüm kapalı olması bide rahmimde yapışıklık olması
Rahim kalınlaşması sağlandıktan sonra normal yumurtlama ve döllenme tarihlerine uygun olmasına bakıyorlar bence umarım anlatabilmişimdirHaklısınız galiba açıkmanız için teşekkür ederim. Transfer tarihini neye göre belirliyorlar