Yaaa sizin tutmadimıBenim 8. Gün idrar,pozitif çıktı 9. Gün kanda negatif çıktı idrar testi büyük ihtimalle hatalıydi
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba?Bende 29 mayısta oldum ama hiç belirtim yok
Merhabalar sonucunuz ne oldu acaba?5. Gün embriyosu mu sizin ki
NegatifMerhabalar sonucunuz ne oldu acaba?
Rabbim en kısa zamanda Hayırlı bir evlat nasip etsin canım. Üzülme herşeyin en iyisini Rabbim bilirNegatif
Direk kanda negatif sonuç mu almıştınız acaba?Negatif
EvetDirek kanda negatif sonuç mu almıştınız acaba?
Amin çok teşekkürlerRabbim en kısa zamanda Hayırlı bir evlat nasip etsin canım. Üzülme herşeyin en iyisini Rabbim bilirPes etmek yok.
Hayırlısı olsun canım . Allah büyüktür. İlk denemen miydi ?
Evet ilktiHayırlısı olsun canım . Allah büyüktür. İlk denemen miydi ?
Sıkma canını canım. Ben 6 yıldır uğraşıyordum. İlk tüp bebek denemem kimyasal gebelikle sonuçlandı. 2 ay sonra 29 mayısta tekrar 2 tane 3.gün embriyo dondurulmuş transfer oldum. Hiç kafaya takmadım. Olursa olur zaten dedim. Rabbime bıraktım. 12. Gün beta hcg 78.15 çıktı. Düşük geldi sonuç ama 3.gün embriyosu biraz daha nazlı oluyor gibi. Bakalım umarım herşey yolunda gider. Pozitifte olsa endişe hiç bitmiyor ne yazık ki …Evet ilkti
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSıkma canını canım. Ben 6 yıldır uğraşıyordum. İlk tüp bebek denemem kimyasal gebelikle sonuçlandı. 2 ay sonra 29 mayısta tekrar 2 tane 3.gün embriyo dondurulmuş transfer oldum. Hiç kafaya takmadım. Olursa olur zaten dedim. Rabbime bıraktım. 12. Gün beta hcg 78.15 çıktı. Düşük geldi sonuç ama 3.gün embriyosu biraz daha nazlı oluyor gibi. Bakalım umarım herşey yolunda gider. Pozitifte olsa endişe hiç bitmiyor ne yazık ki …
Güzel dileklerin için çok ama çok teşekkür ederim canım benimAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsindarısı başıma inşallah ben 3 yıldır doktorlara gidiyorum kimseden güzel bi yönlendirme almadım, hepsi doğal yolla çocuğun olur dedi en son işte tüp bebek yaptık olmadı, şimdi geriye dönük testlerime bakıp yapay zekaya soruyorum da sorunlar var mesela hiç bi doktor uyarmadı ya da sorunu düzeltmeye uğraşmadı, Dhea düşükmüş mesela bende ve bu doğrudan yumurta kalitesi ile ilgiliymiş.
Ben istanbuldayım canım sen ?Güzel dileklerin için çok ama çok teşekkür ederim canım benimSen hangi şehirde yaşıyorsun canım ? Doktordan doktora gerçekten çok fark var. Bende bir çok doktora gittim. Ve en son 5. Yılımda gittiğim doktorum çok titiz biriydi. Yılların doktoru. Meğer tüplerimde yapışıklık varmış direk ameliyat oldum. Çok fazla ilgilendi ama doğal yolla olmadı.. geldiğim son durum bu işte.
10. Günde 18 çıktı sonucum herkes doktorumda dahil hamilesin dediler. Bu gün tekrar kan verdim 13,7 çıktı yarın doktora gideceğimMerhaba sonucunuz ne oldu acaba?
Maalesef tutmadıYaaa sizin tutmadimı
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin size tüm isteyenlere kardeşimMaalesef tutmadı
Amin inşallahRabbim en kısa zamanda nasip etsin size tüm isteyenlere kardeşim
Allah'ın izniyle olur yeterki biz istemesini bilelim Rabb'imiz'de ol desin duâ'mdasın kardeşimAmin inşallahkendime dua ederken tanıdığım tanımadığım bütün isteyen kişiler için de dua ediyorum. Rabbım büyük elbet bir gün biz de anne olacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?