Kanaman cogaldı mı
Evet kullaniyorumKan sulandırıcı kullanıyor musun
Endişe etmeyin şu an beklemekten başka çareniz yok ne yazık ki.. progesteron iğnesini vurulmuşsunuz, az hareket etmeye çalışın ve bolca dua edin..Evet kullaniyorum
Progesteron kullanırken regl olmaz herhaldeDoktor progestoron iynesini yap dedi ve şamıni koy dedi. Yaptim. Kan testim yarin. Benim anlamadigim sey bu kadar erken olurmuki regl?
Bende oyle saniyordumProgesteron kullanırken regl olmaz herhalde
Sag ol canimÇok teşekkür ederim canımmm darısı sana olsun inşallah daha güzel değerlerle
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyorumSag ol canimBakalım, benim de bugun . İnşallah güzel sonuçlar alırim
Kanamanız oluyor mu halaBende oyle saniyordum
Hayr canim dunden gelmiyor. Bugun kan verdim cevap bekliyorum. 4-5 icin cikicak dedilerKanamanız oluyor mu hala
Hayırlısı canım bizi de haberdar etHayr canim dunden gelmiyor. Bugun kan verdim cevap bekliyorum. 4-5 icin cikicak dediler
Cixdi cavab kizlar 137 hamileyimHayırlısı canım bizi de haberdar et
Hayr yokKanamanız oluyor mu hala
canim sonucum cikti . Çok şükür pozitifİnşallah canım güzel haberlerini bekliyorumsımsıkı tutunsun bebişlerimiz
Yaaaa canım hayırlı olsun çok sevindim kucağımıza da almak nasip olsun sağlıklı ilerlesin inşallahcanim sonucum cikti . Çok şükür pozitif
Amin canım amin inşallahYaaaa canım hayırlı olsun çok sevindim kucağımıza da almak nasip olsun sağlıklı ilerlesin inşallah
46 yaş ve bugün testimin sonucu pozitif.5. Gün embiryosu. Ama tüm tuşlara bastım 3. Denemedi. Astorloji haritamda uygun günler, kurban kesimi ve histereskopi,transferfe embiryoglue yani tüm tuşlara bas tavsiyemArkadaşlar burada üçüncü gün sekiz hücreli embriyosu transfer olup gebe kalan var mı beni az önce aradılar üçüncü günde kaldı dediler ağustosta muhtemel transfer olacağım ya da Temmuzda yaşım 40 muhtemel yediklerimi dikkat Edip rahmi kalınlalaştırcaklar bana bir umut bir şeyler yazın lütfen
5'Ci günün embriyosuydu idrar testinde çıktı İlk benimKaçıncı gün embriyosu 7. Günde çıktı? İdrar testi mi yaptınız acaba? Bende bugün 7. gündeym
Benim 8. Gün idrar,pozitif çıktı 9. Gün kanda negatif çıktı idrar testi büyük ihtimalle hatalıydi5'Ci günün embriyosuydu idrar testinde çıktı İlk benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?