Mayıs 2025 transfer olanlar topalanın

Çok teşekkür ederim çok sağolun yani artar mı bilmiyorum kullandığınız iğne ve ilaçlar kalımlaşmasını sağlayabilir hakkınozda hayırlısı olsun inşallah çok stres yapmayın özellikle transfer aşamasında kendinizi hiç kasmayın

Kızlar ben de varım 22 mayısta transferim oldu 3.gün taze transfer yapıldı heyecanla bekleme sürecindeyimmm

Bugün kan sonucum 283 çıktı poztif çıktı çok şükür değer nasıl iyi mi acaba rabbim herkese nasip etsin bu güzel duyguyu
Trasfer surecinoz nasıl geçti acaba yarın benim de transferim var ve uatsammı yatmasammi ne yesem ne içsem bilmiyorum

Allah hayr eylesin, 31 mayısta taze çift embriyo transferi yapılacak bana da, dün yumurta toplama yapıldı 7 embriyodan 7 si döllendi doktor yine arayıp bilgi verecekmiş..
bu 4.transferim olacak.. Sizin transfer taze mi dondurulmuş mu olacak

Trasfer surecinoz nasıl geçti acaba yarın benim de transferim var ve uatsammı yatmasammi ne yesem ne içsem bilmiyor

Trasfer surecinoz nasıl geçti acaba yarın benim de transferim var ve uatsammı yatmasammi ne yesem ne içsem bilmiyorum
Doktor yatmayın diyor ben 3 gün dikkat ettim.sonra günlük yaşama devam ama yine. Dikkat ediyorum ağır şeyler beni zoea sokacak işler yapmıyorum

Benim dondurulmuş 2. Adetim bu opudan sonraki 31 benimde inşallah ikimiznde sağlıkla yavrularımıza kavusalim bu bayramda 16 yumurtam toplandı 12 si dollendi 11 i 5. Güne ulaşıp donduruldu benimde. İnşallah ilk seferimde tutar sizinde inşallah çok güzel geçer herşey sizin kaçta cumartesi nasipse benim öğleden sonra 1 2 dedi doktorum

Transfer olurken doktorum kendimi hiç kasmamam gerektiğini söyledi ve kasmadım çok güzel bir transfer oldu ben ilk üç gün bolca yattım hafif evin içinde gezindim kan dolaşımı olsun diye sabah kahvaltısı öğle öğün meyve ve akşam yemeğini hiç aksatmadım günde 3 litreye uakın su içtim idrarımı asla tutmadım 3. Günden sonra kendimi yormıcak şekilde ayaklandım yatağımı topladım hafif işler yaptım bence en önemli etken su doktorum öyle demişti bol bol su birde kabız olucaksın bu sürwçte doktorun şurup verir belki ama sakın ufak dahi ıkınma tutunmaya çalıştığı dokudan ayırabiliyor ıkınmak kendini germek

Doktor yatmayın diyor ben 3 gün dikkat ettim.sonra günlük yaşama devam ama yine. Dikkat ediyorum ağır şeyler beni zoea sokacak işler yapmıyorum
Benim de doktorum aynı şekilde yatma, günlük yaşama devam et dedi. Transferden 30 dk sonra da hastaneden taburcu ettiler. Sadece grip vs olmamaya çalışıyorum. Aşılama sonrasında influenza olup antibiyotik kullanmak zorunda kalmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…