Çok teşekkür ederim çok sağolunÇok teşekkür ederim inşallah sizde kalp atışını duyar ve kucağınıza sağlıkla alırsınız peki 4 günde biraz daha artarmi kalınlık acaba cuma son kontrolü yapicak cumartesi transfer olucak inşallah ama umarım sizinki kadar olur
Hayırlısı olsunn güzel haberlerle gelin inşallahBen de 23 mayısta transfer oldum, heyecanla bekliyorum test gününü
Benimde ilk inşallah güzel.olucqk herşeyİnşallah hepimiz için pozitifler gelirbenim ilk denemem, sayfayı okudukça motivasyon oldu
Amin inşallahBenimde ilk inşallah güzel.olucqk herşey
Tutunmustur inşallah sağlıkla canımAmin inşallahbugün transferin 4. Günü biraz kasık ağrısı ile uyandım umarım iyiye işarettir
Bende de olmuştu kasık ve regl ağrısı tutunuyor olabilirrAmin inşallahbugün transferin 4. Günü biraz kasık ağrısı ile uyandım umarım iyiye işarettir
Progestan fitil, estrofem ilaç,Tutunmustur inşallah sağlıkla canımiğne ilaç kullaniyormusun
Çok sagol.bende isteyen herkese için dua diyorum rabbim bizede nasip etsin evlat sahibi olmayı sağlıkla gelsinler inşallahAyyy hadi bakalım inşallahh dua edicem size bol bol
AminnnÇok sagol.bende isteyen herkese için dua diyorum rabbim bizede nasip etsin evlat sahibi olmayı sağlıkla gelsinler inşallah
Trasfer surecinoz nasıl geçti acaba yarın benim de transferim var ve uatsammı yatmasammi ne yesem ne içsem bilmiyorumBugün kan sonucum 283 çıktı poztif çıktı çok şükür değer nasıl iyi mi acaba rabbim herkese nasip etsin bu güzel duyguyu
Güzel haberlerini bekliyoruz cnm benimde yarın transferim var rabbim emeklerimizi boşa cikarmasinKızlar ben de varım 22 mayısta transferim oldu 3.gün taze transfer yapıldı heyecanla bekleme sürecindeyimmm
Allah hayr eylesin, 31 mayısta taze çift embriyo transferi yapılacak bana da, dün yumurta toplama yapıldı 7 embriyodan 7 si döllendi doktor yine arayıp bilgi verecekmiş..Mizlar günaydın hepinizin hayırlısı olsun inşallah benimde 31 Mayıs cumartesi 5. Gün çift embryo transferi olucak dün kontrol vardı rahim kalinligim 8.6 üç çizgi görünümlü çıktı Dr çok iyi cumartesi gününe kadar artar mı siz kalinliginiz kaç iken transfer oldunuz bide baya ilacım var dekort prograf OKSAPAR porgestan kalçadan folik asit corasprin estrofem birde sabah akşam fıtıl Dr bütün tuslara basdi bende sanırım ilk denemem 28 yaşı dayım 2 sene önce doğal yoldan dış gebelik geçirdim sonrasin aşılama yumurtlamaya rağmen oluşmadı esimdede bendede hiç bir problem yok
Sakin ol ben 3. Gün embriyosu 7 gün test yaptım negatif çıktı 12. Gün kanda 25 gördüm umutsuzluğa kapılmaYaptım negatifşuan çok kötüyüm
Trasfer surecinoz nasıl geçti acaba yarın benim de transferim var ve uatsammı yatmasammi ne yesem ne içsem bilmiyor
Doktor yatmayın diyor ben 3 gün dikkat ettim.sonra günlük yaşama devam ama yine. Dikkat ediyorum ağır şeyler beni zoea sokacak işler yapmıyorumTrasfer surecinoz nasıl geçti acaba yarın benim de transferim var ve uatsammı yatmasammi ne yesem ne içsem bilmiyorum
Amin inşallah umarım sizinde yarın çok güzel geçer tutunsun bebişlerimiz bizimle olsunlarGüzel haberlerini bekliyoruz cnm benimde yarın transferim var rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin
Benim dondurulmuş 2. Adetim bu opudan sonraki 31 benimde inşallah ikimiznde sağlıkla yavrularımıza kavusalim bu bayramda 16 yumurtam toplandı 12 si dollendi 11 i 5. Güne ulaşıp donduruldu benimde. İnşallah ilk seferimde tutarAllah hayr eylesin, 31 mayısta taze çift embriyo transferi yapılacak bana da, dün yumurta toplama yapıldı 7 embriyodan 7 si döllendi doktor yine arayıp bilgi verecekmiş..
bu 4.transferim olacak.. Sizin transfer taze mi dondurulmuş mu olacak
Hayırlı olsun pozitifi alırsınız inşallahKızlar ben de varım 22 mayısta transferim oldu 3.gün taze transfer yapıldı heyecanla bekleme sürecindeyimmm
Transfer olurken doktorum kendimi hiç kasmamam gerektiğini söyledi ve kasmadım çok güzel bir transfer oldu ben ilk üç gün bolca yattım hafif evin içinde gezindim kan dolaşımı olsun diye sabah kahvaltısı öğle öğün meyve ve akşam yemeğini hiç aksatmadım günde 3 litreye uakın su içtim idrarımı asla tutmadım 3. Günden sonra kendimi yormıcak şekilde ayaklandım yatağımı topladım hafif işler yaptım bence en önemli etken su doktorum öyle demişti bol bol su birde kabız olucaksın bu sürwçte doktorun şurup verir belki ama sakın ufak dahi ıkınma tutunmaya çalıştığı dokudan ayırabiliyor ıkınmak kendini germekTrasfer surecinoz nasıl geçti acaba yarın benim de transferim var ve uatsammı yatmasammi ne yesem ne içsem bilmiyorum
Benim de doktorum aynı şekilde yatma, günlük yaşama devam et dedi. Transferden 30 dk sonra da hastaneden taburcu ettiler. Sadece grip vs olmamaya çalışıyorum. Aşılama sonrasında influenza olup antibiyotik kullanmak zorunda kalmıştımDoktor yatmayın diyor ben 3 gün dikkat ettim.sonra günlük yaşama devam ama yine. Dikkat ediyorum ağır şeyler beni zoea sokacak işler yapmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?