- 4 Nisan 2016
- 25
- 14
- 88
- 33
Benimde 3 Haziran 12. Gün istemiş doktorunuz testi yarın tekrar yapın bana da güzel haberi verin inş bende cumartesi günü vericem kanAdet günümden emin değilim ya hiç sadece 3 Haziran ilk test günüm onu biliyorum
İnşallah güzel haberlerle dönelim birbirimizeBenimde 3 Haziran 12. Gün istemiş doktorunuz testi yarın tekrar yapın bana da güzel haberi verin inş bende cumartesi günü vericem kan
Aminn inşİnşallah güzel haberlerle dönelim birbirimize
Silik varsa Allah'ın izniyle tutmuştur bide 6'Cı gün daha çok erken çizginin belirsiz olması çok normal Rabb'im güzel haberler almayı nasip etsinçıplak gözle baktığımda çizgi var evet ama çok siilik. bu 2.denemem 1.cide dondurulmuş 5.gün embriyosuydu 5aa kalite tutundu ama maalesef gelişmedi kalp atışını duymadık 6+2 de kürtaj oldum. bu 2.deneme buda 5.gün dondurulmus embriyo 4aa kalite buda bakalım 03 haziran test tarihim
Yani şuan çok bişe yok açıkçası ara ara kasıklarım ağrıyor bazen de belim çok hafif ağrıyor o kadarBenimle aynı benimde 22 mayis 3.gun transferi şuan 8.gun bakalım çokta belirtim yok sende var mi
Allah razı olsun canım Rabbim bu yolda emek veren herkesin yanında olsun mucizelerimizi bize bağışlasınSilik varsa Allah'ın izniyle tutmuştur bide 6'Cı gün daha çok erken çizginin belirsiz olması çok normal Rabb'im güzel haberler almayı nasip etsinduâ'mdasınız kardeşim
İdrar testini hiç baz almayın sakın kan testi verin mutlaka ve hala çok erken olabilir burada 5. Gün embriyosu 12. Gün 25 beta hcgler okudum benBugün tekrar test yaptım 8. Gün ama hiç bişey çıkmadı silik bile çıkmadı çok moralim bpzuk
Amin Rabb'im emekleri asla zayi etmez yeterki istemesini bilelim Allah sendende razı olsun canımAllah razı olsun canım Rabbim bu yolda emek veren herkesin yanında olsun mucizelerimizi bize bağışlasın
Ama kanda belli olur bı çok kişide testlerdede çıkmaz sakın morelini bozmaBugün tekrar test yaptım 8. Gün ama hiç bişey çıkmadı silik bile çıkmadı çok moralim bpzuk
İlk transferde çıkmıştı umutlanmıştım bunda daAma kanda belli olur bı çok kişide testlerdede çıkmaz sakın morelini bozma
Bekleyeceğim bakalım adet günüm yarın yada pazar inşallah olmam ve Salı kanda çıkarİdrar testini hiç baz almayın sakın kan testi verin mutlaka ve hala çok erken olabilir burada 5. Gün embriyosu 12. Gün 25 beta hcgler okudum ben
Pozitifi görürsün Allah'ın izniyleİlk transferde çıkmıştı umutlanmıştım bunda da
hepimiz görelim inşallahhhPozitifi görürsün Allah'ın izniyle
Benim 9. Günüm kaşık ağrım birkaç kez ara ara oldu ve geçti ama çok fazla gece terlemelerim varBugün 10. Günüm ve sol kasigimda agri var bu güne kadar bu derecede olmamıştı agri sizde var mı
Benim bugün 10.günüm dün test verdim yarin da vericem insallah değerim artmistir kasık agrısi bel ve gögüs ağrısi bunlar normal benimde gece terlemelerim oluyorBenim 9. Günüm kaşık ağrım birkaç kez ara ara oldu ve geçti ama çok fazla gece terlemelerim var
Pazartesi test vericem yarın belki idrar testi yaparim bakalım son gunlerBenim 9. Günüm kaşık ağrım birkaç kez ara ara oldu ve geçti ama çok fazla gece terlemelerim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?