Mayıs 2025 transfer olanlar topalanın

6.gün yaptım transfer hariç böyle çıktı
Çok Azda olsa çizgi var sanki gerçi fotoğrafla canlı arasında fark var siz anlamışsınızdır burda böyle bir şeyde var eğer gebelik olmasa çizgi ortalarda çıkıyor sizin kenarda çıkmış Umut verir gibi olmayayım dua edelim bebiş haberi alalım sizin dondurulmuş embriyomuydu bide kaçıncı gündü

3. Gün embriyosu transferden sonraki 6, gündeyim mide bulantısı ve bel ağrısı eklendi. Sizde durumlar nasıl

Merhabalar , ben de 22 sinde 3. Gün embriyo transferi oldum. 2,3 ve4. Günlerde batma hissi oldu . Dün de sağ kasığımda hatta bacağımda ağrı oldu. Ama tabi ilaçların etkisi mi bilemiyorum. Dün yani 6. Günde beta hcg de verdim ve 2.3 çıktı moralim bozuldu tabi ama bugün sağ tarafımda ara ara yine ağrı oldu bilemiyorum yarın yeniden test vermeyi planlıyorum

çıplak gözle baktığımda çizgi var evet ama çok siilik. bu 2.denemem 1.cide dondurulmuş 5.gün embriyosuydu 5aa kalite tutundu ama maalesef gelişmedi kalp atışını duymadık 6+2 de kürtaj oldum. bu 2.deneme buda 5.gün dondurulmus embriyo 4aa kalite buda bakalım 03 haziran test tarihim

aynı gün transfer olmuşuz 6. gün için kan testi çok erken doktorunuz ne zmaan test istedi onu bekleyin geç tutunma olabilir kasık batması bel ağrısı olabiliyor

Benimde 23 mayis 5. Gun embriyosu ilaç etkisimi yoksa belirtimi bilmiyorum kasik ağrısı ara sıra ve halsizlik var
kasık ağrısı bel ağrısı bunlar beklenen durumlar doktorlar bunları net belirti diye saymıyor ama ccogu kişide tutunma belirtisi olduğunu söylüyor değişik bu arada 1 gün arayla transfer olmusuz inşallh hepimiz güzel sonuç alırız

İnşallah pozitiflerimizi görüp sağlıkla kucağımıza alırız yavrularimizi

aynı gün transfer olmuşuz 6. gün için kan testi çok erken doktorunuz ne zmaan test istedi onu bekleyin geç tutunma olabilir kasık batması bel ağrısı olabiliyor
Evet geçerken çok erken hiç gerek yok ben yaptım siz yapmayın ama umudu kaybetmek yok beklemeye devam cuma günü yeniden bakacağım durumlara

Yazmayı atlamışım , 3 Haziran olarak planladı test tarihini
Birde benim embriyom aslında 2. Gün embriyosu idi sadece transferden 1 gün önce çözüldü ve 3. Gün embriyosu olması için beklendi. Belki bu bile tutunmayı ötelemiş olabilir

niye öyle bişey yaptılar ki acaba benım trtansfer olacagım günü çözüldü beklenilmeden ttransfer oldum aynu gün test tarihimiz ve bence de erken sabırlı ol kanama falan olmadığı sürece bekle adet günün ne ZAMAN

Evet geçerken çok erken hiç gerek yok ben yaptım siz yapmayın ama umudu kaybetmek yok beklemeye devam cuma günü yeniden bakacağım durumlara
Bende dayanamadıgım için test yaortım işte ama benım diğerinde 6.gün yaptığmda bariz vardı bu seferki çok az nazlı bakalım sağlıkla alalım :-*

Aa bence iyii benim 6. Gün 2.3 çıksa umitlenirdim gecen hafta test sonucunu öğrenen arkadaşımın böyle çıkmıştı durum ümitli bence yarın tekrar kan verin ama kan verdiğiniz saatin üzerinden 48 saat kesin geçsin bide aynı laboratuvar da verin inş vardır bende cumartesi kan vericem dayanamıyorum

Eklentiler

• IMG_20250529_165141.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 88
Benim ilk tüp bebek denememde toplam 4 embriyom vardı ve hiçbiri 5. Güne ulaşamamıştı . Bu denemede eşimle beraber 5. Güne gitmeme kararı aldık çünkü anne rahmi bebişlerimiz için en uygun ortamı zaten sağlıyor diye düşündük. 2. Denemede ise tüm embriyolar aynı şekilde gelişmedi bir tanesi önden gitti diğerleri arkadan geldi derken 1 tanesini 3. Gün 2 tanesinide 2. Gün embriyosu olarak dondurduk ve transfer gününü de 3. Gün embriyosuna uygun olacak tarihe göre planlamıştık. yani rahminizin geldiği nokta ve embriyonuzun gelişimi uyumlu olmalı o nedenle 1 gün önceden çözerek hem gelişiyor mu ona bakıldı hemde rahim 3. Gün embriyo seviyesinde olduğu için embriyo eşitlenmiş oldu aslında

İnşallah buradan hepimiz birbirimize pozitif haberlerini verelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…