Mayıs 2025 transfer olanlar topalanın

Kızlar 21 22 23 ünde transfer olanlar yazabilir mi nasıl bir şey benim böyle sol tarafta kaşığımın üstünde böyle çekilme gibi çok hafif batma gibi bir his var tam ağrı diyemem ama orda bişey hissediyorum daha önceden yaşamış olanlar yazabilir mi ilacın etkisi mi bu yoksa tutunma belirtisi mi

Az önce yazdım size daha da net yazmak istiyorum çünkü belirtimiz birebir aynı. Sol kasığımda çekilme ve hafif sızı gibi bi his var sağda hiç bişey yok. Extra olarak göğüslerim inanılmaz hassas ve acıyor ama bunu kullandığım ilaçlar ve iğnelere bağlıyorum tabi onun dışında bi belirtim yok gibi şuan 22sinde 3. Gün transferi oldu taze transfer ve 2 embriyo

Kataterle girip embriyoyu bıraktılar onun ağrısı olabilir mi diye düşünüyorum göğüste hassasiyet evet ilaçlardan kaynaklı daha toplamadan önce başladı benim hassasiyet

Kataterle girip embriyoyu bıraktılar onun ağrısı olabilir mi diye düşünüyorum göğüste hassasiyet evet ilaçlardan kaynaklı daha toplamadan önce başladı benim hassasiyet
Yani boş yere umutlanmak istemiyorum kimseyi de umutlandırmak istemem ama onun ağrısı olsa bence direkt kastığımızda hissederdik veya bazen sağ bazen sol hissederdik yada bunca gün artık ağrı geçerdi bilemiyorum ki

Yada o ağrı bugün siddetlenmezdi 2 saattir fazlaca hissediyorum ama ben yoktur diye iş yaptım bugün ağır kaldırmadım ama yemek felan yaptım çamaşır astım inş yorulduğum için olmamıştır ayy hiç unitlenmek istemiyorum ama söylediğin çok mantıklı

Rabbim hayr eylesin hem stresli hem keyifli bir süreç ama keyfini çıkarmamız lazım olabilme ihtimali bile insanı kendine çok iyi hissettiriyor nazlı yavrularımıza kavuşalım sağlıkla inşallah herşey çok güzel ilerler.. henüz saati belli değil yarın doktoruma soracağım muhtemelen öğlen saatlerinde olur
İğne ilaçlara kan sulandırıcı iğne ve kan sulandırıcı hap dışında başladım fitildir iğnedir haptır folik asittir

Ben de bugün hissetmeye başladım. Doktorum zaten bana hiç yatma dedi ufak ufak işlerini yap dedi ama bi kaç şeyi yasakladı tabi özellikle söylediği yukarılara uzanacağım işler oldu perde asmak tencere almak vb. Tabi bunları yapmayız zaten ama çamaşır sepeti ağır değildi dimi çamaşır astım dediğiniz için sormak istedim

Yok yok ağır deildi dikkat ederek yaptım bide daha önce 3 sağlıklı gebelik geçirmiş biri olarak bunun regl ağrısı olmadığına eminim ama benim diğer hamileliklerimde bu şekilde belirtim olmamıştı hatta hiç olmamıştı kan testinde öğrenmiştim o yüzden bu beni umitlendiriyor Allah'ım inş yolun sonun da üzülmem

İnşallah hepimizin yüzünde güller açacak sonuçları alır burda birbirimizle paylaşırız

İnşallah bende aynısını yapicam benimkide tutunur inşallah

Ayy maşallah devamı gelmezse lekenin güzel yerleşme kanaması oluyor bende 23 Mayıs'ta transfer oldum 5 hücreli yavaş gelişiyor ama iyi kalite kötü deil dedi doktor
Merhabalar,
Hayirli olsun öncelikle
Size 1 adet 3.gu 5 hucreli mi transfer olundu?

Sakin ol ben 3. Gün embriyosu 7 gün test yaptım negatif çıktı 12. Gün kanda 25 gördüm umutsuzluğa kapılma
Merhaba, 7. Günde test sonucunuz ne gelmişti ? Bende 3. Gün embriyosu transferi oldum 22 Mayıs ta bugün dayanamadım kan testi verdim sonuç <2.30 geldi moralim bozuldu

Merhaba, 7. Günde test sonucunuz ne gelmişti ? Bende 3. Gün embriyosu transferi oldum 22 Mayıs ta bugün dayanamadım kan testi verdim sonuç <2.30 geldi moralim bozuldu
Biraz erken değil mi, Ben de 3. Gün embriyosu 23 mayısta transfer oldum doktorum 2 haziranda test günü dedi. Hastane evrağında da 4 Haziran yazıyor. Böyle modunuzu düşürürsünüz,hiç yapmayın :), 3. Gün embriyosu olduğu için şu an daha tıtunma sürecinde

Sakin ol ben 3. Gün embriyosu 7 gün test yaptım negatif çıktı 12. Gün kanda 25 gördüm umutsuzluğa kapılma
kesinlikle çok haklısnız aslında resmen uykularımı kaçırdım hatta bu kadar erken test yaptırılmamalı için örnek teşkil etmiş oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…