Mayıs 2025 transfer olanlar topalanın

Ya ne guzel ınsallah saglıkla kucagına alırsın darısa bızlerede olsun ınsallah transfer edılenın kalıtesı neydı canım bıde transfer sonradı cok ilac kullandınmı bıraz fazla soruyorum ama kusura bakma
Allah razı olursun canım benim rabbim daha güzelini nasio etsin inşallah transfer edilenin kalitesi 4AA ben hiç hap kullanmadım sadece 3 gün coraspin sadece sabah akşam progestan iğne kullanıyorum başka hiç birşey kullanmadım

Bende 22 mayısta 3.gun transferi oldum benim 1 tane sağlıklı embriyo kaldı onunda kabuğu kalın dedi embriyolog hatta böyle birseyle karşılaşmamış bölünmüş ama kabuğu genişlemesine izin vermiyor dedi bugun5.gunum inş.tutar transfer sonrasi 3.gun kahve rengi lekelenme oldu bende yerlesme kamamasi mi acaba benim gibi embriyo zari kalın olan var mi

Kızlar herkese merhaba bugün transferimin 7. Günü 5.gün embriyosu taze transfer oldum transferin 3. Ve 4. Günü çok yoğun regl ağrısı yaşadım sonra yavaş yavaş geçti belirtilerim böyle olup hamile olanlar var mı veya şuan süreçte olan arkadaşlarım toplanın konuşalım 💚
Merhaba bende 20 mayis tarnsfer oldum bu ikinci deneme ilk günden beri ağrılı geçti lekelenme olmadı başta şimdi bugün 6 gün oldu hafif lekenlenme var regli ağrısı gibi ağrım oluyor hasta olucak misin gibi hissediyorum cuma test günü böyle olan varmi

Merhaba bende 20 mayis tarnsfer oldum bu ikinci deneme ilk günden beri ağrılı geçti lekelenme olmadı başta şimdi bugün 6 gün oldu hafif lekenlenme var regli ağrısı gibi ağrım oluyor hasta olucak misin gibi hissediyorum cuma test günü böyle olan varmi
Bende de ara ara geliyor gidiyor o kasık ağrısı adet olacak gibi

Seninle aynı gün transfer olmuşuz ben bugün erken gebelik testi yaptım Negatif
Bana doktor perşembe günü gel dedi. Bende de ağrılardı bugün daha az.

Hayırlısı olsun inşallah ❤️Benim transfer günü ağrım yoktu 3. Gün ve 4. Gün çok yoğun regl ağrısı yaşadım somra hafifledi lekelenmeyi ben yaşamadım ama yerleşme kanaması oluyor bir çok kişide ben pozitif gördüm çok şükür darısı sizin başınıza❤️😍

6 gün lekelenme olamasın normal mi benim kahverengi lekenlenme kasik ağrım.benim başından beri var bel ağrısı sancı ama daha test gününe de çok
Ayy maşallah devamı gelmezse lekenin güzel yerleşme kanaması oluyor bende 23 Mayıs'ta transfer oldum 5 hücreli yavaş gelişiyor ama iyi kalite kötü deil dedi doktor

Bana doktor perşembe günü gel dedi. Bende de ağrılardı bugün

Bana doktor perşembe günü gel dedi. Bende de ağrılardı bugün daha az.
Bende yaptım.burda bir iki kişi silik de olsa çıkıyor yazınca denemek istedim ama negatif adet tarihim de yakın bu günlerde agri ve lekelenme olunca biraz umutsuz luğa düştüm ama daha var diye bir umut bekliyroum

Hayırlısı olsun inşallah ❤️Benim transfer günü ağrım yoktu 3. Gün ve 4. Gün çok yoğun regl ağrısı yaşadım somra hafifledi lekelenmeyi ben yaşamadım ama yerleşme kanaması oluyor bir çok kişide ben pozitif gördüm çok şükür darısı sizin başınıza❤️😍
Amin senin adına çok sevindim Bende umutluyum bugün kahverengi az leke kasik ağrım var ama kanama olmadı dahaa günüm De var kan testi için inşallah Bende pozitif görürüm

Ayy maşallah devamı gelmezse lekenin güzel yerleşme kanaması oluyor bende 23 Mayıs'ta transfer oldum 5 hücreli yavaş gelişiyor ama iyi kalite kötü deil dedi doktor
İnşallah Bende ona umut ediyorum leke var sadece ama ilk 3 4 Gün oluyor yazıyor benim 7 Gün oldu nerdeyse geç lekelenme oluyor mu böyle bilemedim

Mizlar günaydın hepinizin hayırlısı olsun inşallah benimde 31 Mayıs cumartesi 5. Gün çift embryo transferi olucak dün kontrol vardı rahim kalinligim 8.6 üç çizgi görünümlü çıktı Dr çok iyi cumartesi gününe kadar artar mı siz kalinliginiz kaç iken transfer oldunuz bide baya ilacım var dekort prograf OKSAPAR porgestan kalçadan folik asit corasprin estrofem birde sabah akşam fıtıl Dr bütün tuslara basdi bende sanırım ilk denemem 28 yaşı dayım 2 sene önce doğal yoldan dış gebelik geçirdim sonrasin aşılama yumurtlamaya rağmen oluşmadı esimdede bendede hiç bir problem yok

Mizlar günaydın hepinizin hayırlısı olsun inşallah benimde 31 Mayıs cumartesi 5. Gün çift embryo transferi olucak dün kontrol vardı rahim kalinligim 8.6 üç çizgi görünümlü çıktı Dr çok iyi cumartesi gününe kadar artar mı siz kalinliginiz kaç iken transfer oldunuz bide baya ilacım var dekort prograf OKSAPAR porgestan kalçadan folik asit corasprin estrofem birde sabah akşam fıtıl Dr bütün tuslara basdi bende sanırım ilk denemem 28 yaşı dayım 2 sene önce doğal yoldan dış gebelik geçirdim sonrasin aşılama yumurtlamaya rağmen oluşmadı esimdede bendede hiç bir problem yok
Öncelikle hayırlısı olsun inşallah pozitif sonuçlar almanız duasıyla benim rahim kalınlığım transferden önce 12 mm ölçüldü zaten 7 nin altında olduğunda sıkıntı 7 üstü iyi diyor doktorlar içinizi ferah tutun ❤️ emeklerinizin karşılığını almanız dileğiyle 😍

Öncelikle hayırlısı olsun inşallah pozitif sonuçlar almanız duasıyla benim rahim kalınlığım transferden önce 12 mm ölçüldü zaten 7 nin altında olduğunda sıkıntı 7 üstü iyi diyor doktorlar içinizi ferah tutun ❤️ emeklerinizin karşılığını almanız dileğiyle 😍
Çok teşekkür ederim inşallah sizde kalp atışını duyar ve kucağınıza sağlıkla alırsınız peki 4 günde biraz daha artarmi kalınlık acaba cuma son kontrolü yapicak cumartesi transfer olucak inşallah ama umarım sizinki kadar olur 🤲🏼🤲🏼🤲🏼🌹

Back
X