• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2026 anneleri paylaşım alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
7 haftalık hamileyim 6+1 de bebeği görüp
Kalp atışlarını duyduk rabbim hepimize sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Benim adetim 2 hafta geçti uygulamada bebek 6 +2 gözüküyor ama beta 150 düşük acaba neden kesede gözükmedi dün

Mrb inşallah bende aranıza katılıcam 30 Eylül de. Hamileyim ama ilk 5.010 ile ögrendim sonra ilk 3 beta çok yawaş yükseldi sonra ki 3 beta takibi 2 kat arttı 30 Eylül de randewum war dış gebelik olabilir dediler çok endişeliyim o yüzden sewinemedim bile

Mrb inşallah bende aranıza katılıcam 30 Eylül de. Hamileyim ama ilk 5.010 ile ögrendim sonra ilk 3 beta çok yawaş yükseldi sonra ki 3 beta takibi 2 kat arttı 30 Eylül de randewum war dış gebelik olabilir dediler çok endişeliyim o yüzden sewinemedim bile
Bende kendiminkini öyle hissediyorum kanamada oldu

5+3m kızlar maalesef dün teyzemin cenazesi vardı önce 4 saat araba kullandım sonra da hep ayaktaydım bugün sabah alt karında sancı hissediyorum bişey olmaz değil mi biraz korkuyorum adet sancısı bi süredir yaşamıyordum çünkü düne kadar hep uzanıyordum ufak tefek şeyler yapıyordum dün biraz yoğun oldu çok endişeliyiö

Kızlar selam burası ilerlesin yaa Nisan anneleri gümbür gümbür maşallah 😅 bende 8+4 oldum geçen hafta kalp atışını duydum şükürler olsun 🙏 6-7 haftada inanılmaz uyku hali vardı gözümü açamıyordum beynim uyuşuk gözlerim kapalıydı günde 17-18 saat falan uyuyordum şimdi 3-4 gündür iyiyim şükürler olsun

Selam kızlar bende buraya katıldım☺️nasip olursa 24 Mayıs doğum gösteriyor 6+5 bugün yarın kalp atışını duycaz inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım🙏🏻

Selam kızlar bende buraya katıldım☺️nasip olursa 24 Mayıs doğum gösteriyor 6+5 bugün yarın kalp atışını duycaz inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım🙏🏻
Selam çok sevindim rabbim utandirmasinn sağlıcakla kucaklarimiza almaya nasip etsin bizde 6+2 deyiz 🥹🩷

Merhabalar şuan 6+3 teyim. hamileligimi ogrendigimde veya değerim 1862 di 4+5 haftalık ti 5+1 de doktora gittim hafta sonu araya girdiği için kesen gözüküyor 9ml boyutunda dediler 2 hafta sonra gel şuan gözükmüyor içinde daha yeni olduğu için belki kalp atışı var mı yok mu bakalım dediler ama sisteme yüksek riskili gebelik olarak girmişler randevu aldım 7+1 olduğum zaman gitmiş olucam yani kesede o süreçte gozukmemesi normal mi bir çok araştırma yaptım genellikle o haftalarda vajinal ultrasonla goruluyormus küçük olduğu. İçin ama benim gibi olanlar varsa beni de bı bilgilendirebilir mi
inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder 🥹🩵🩷

Kızlar mide bulantınız nasıl benim yok gibi bişey sabahları biraz olup geçiyor normal mi bu durum sadece göğüslerim çok şişkin sızlıyor onun dışında bir belirtim yok sizler ne durumdasınız

Kızlar mide bulantınız nasıl benim yok gibi bişey sabahları biraz olup geçiyor normal mi bu durum sadece göğüslerim çok şişkin sızlıyor onun dışında bir belirtim yok sizler ne durumdasınız
Benim daha yeni yeni bulantılarım başladı şu an 6 + 5'deyiz 3 gündür falan bulantı var ama kusturan bir durum yok aşırı derecede koku hasiyete başladı göğüs ağrım ilk zamana göre hafiflemeye başladı

Benim daha yeni yeni bulantılarım başladı şu an 6 + 5'deyiz 3 gündür falan bulantı var ama kusturan bir durum yok aşırı derecede koku hasiyete başladı göğüs ağrım ilk zamana göre hafiflemeye başladı
Maşallah bulantı iyi bişey gibi geliyor bana herşey yolunda hissiyatlı veriyor, çarşamba kalp atışını duyduk ama benim geç döllenmeymiş daha 6+2 belki bulanır ileriki günlerde nasip

Maşallah bulantı iyi bişey gibi geliyor bana herşey yolunda hissiyatlı veriyor, çarşamba kalp atışını duyduk ama benim geç döllenmeymiş daha 6+2 belki bulanır ileriki günlerde nasip
Rabbim sağlıklı olsunlar da bulantiyada razıyım ben 🥹 biz daha kalp atışını duymaya gitmedik pazartesi kontrolümüz zaman geçmiyor. Benim hamilleikten öncede sabahlari koku hassiyetim bulantım yillardir vardı hamile kalınca bulantimin olmaması beni biraz tedirgin ve şok etmiştim . Ama başlayınca bı oh çektim öyle diyebilirim 🥹❤️

Back
X