mayıs annişleri kiloları söyleyin bakimmmm

Sütü sevmiyormusun Yasemin,

Ben çok seviyorum valla..Utanmasam eve bi tane inek alcam :))) O derece yani :)))

Ben çok seviyorum valla..Utanmasam eve bi tane inek alcam :))) O derece yani :)))

Bende sütü çok seviyorum ebrucum ama eve inek almak aklıma gelmemişti :))) Harikasın valla yaa :))))

canan eylül betül ve tülay siz iyi gidiyosunuz maaşlaalh
kızlar aman salmayıon kendinizi çok ekmek yemeyin bol su için az tatlı yiyin işin özü bu bence:)

canım nazar değmesin canım sen yinede dikkat et kilo aldıkça çatlak olma riski artıuo
bende 29. haftamda çatladım maalesef((şimdi karnım bacaklarımdada çatlak var(

ebrucum bak dikkat edince azcık almışın çok güzel olmuş
ya bende ekmek az yiyom yaa o ekmek ne kadar tatlı geliyo anlatamam minik minik parçalıyom yerken kendimden geçiyom haa:))))
buarada süt sevmiyom zorla içiyom
ama peynir delisi oldum çok seviyom

Murgizcim aslına bakarsan ben çok iştahlı biri değilim ancak dışarıdan bişeyler beni etkilerse yiyorum işte..Ekmek konusunda da genelde çavdar ekmeği yemeye çalışıyorum çünkü beyaz ekmeklerle ilgili hiç hoş olmayan şeyler görüyor ve duyuyoruz..Eğer çavdar ekmeği yersen doyduğunu daha çok hissedersin..Normalde günlük aldığımız beyaz ekmek tadı ne kadar güzel olsa da insanı pek tok tutmuyo..Birde süt içemiyorsan yerini peynir yada yoğurtla da doldurabilirsin..Bende mesela kırmızı etten nefret ederim..Yerine kurubaklagil yemeye çalışıyorum artık napim..

Ebrucum bende 1 aydır hergün nerdeyse günde 1lt süt içmeye başladım senin dediğin gibi eşimde bana diyor inekmi kiralasak diye :))

kızlar ben 48 le hamile kaldım şu anda 57 kiloyum :)) valla ne bulsam yiyorum üstelik..karnım şiş olmasa inanmaz kimse hamiş olduğuma..Allahtan 3 hafta önce kontrolde oğluşumun 1200 gr olduğunu öğrendimde içim rahatladı..ona yarasın yeterki..artık evdeyimde fazla harekette etmiyorum ama bünye meselesi birazda..Allaha şükür hiçbir çatlağımda ortaya çıkmadı bu zamana kadar..eşim kilo alayım diye ölüyo inatla orantılı gidiyo bende çok istiyorum doğumdan sonra yine 40 lara düşmek istemiyorum..demekki isteyince tam tersi oluyo bunu anladım..

canan eylül betül ve tülay siz iyi gidiyosunuz maaşlaalh
kızlar aman salmayıon kendinizi çok ekmek yemeyin bol su için az tatlı yiyin işin özü bu bence:)

Ben fazla ekmek yemiyorum sadece kahvaltıda bol su, meyve ve süt vazgeçilmezim. Sonuna kadar ne olcak bakalım :bbo:

Ebrucum bende 1 aydır hergün nerdeyse günde 1lt süt içmeye başladım senin dediğin gibi eşimde bana diyor inekmi kiralasak diye :))

Hım evet kiralama fikride fenaa diil aslında :) Hem bebişler olunca onlarında işine yarar.. yerimseniben

Edacım şaka gibi ya 57 kilo valla senden 20 kilo fazlayım şu an düşün yani.. Aslında ünlüler gibi yapmak lazımmış şimdi farkettim..Onlar hamile kalmadan önce diyete girip zayıflıyorlarmış ve böylece hamile kaldıklarında ekstra kilo alımını engelliyorlarmış..

yaseminciğim süt içmeye fırsat mı olmuyor?sevmiyormusun?

sevmiyorum aslında akşam içebilirim evdeyken ama içimden gelmiyo.küçük sütlerden aldım küçük bir koli hergün i şyerinde masama koyucam gözümün önünde olursa içerim zorlucam artık kendimi

sevmiyorum aslında akşam içebilirim evdeyken ama içimden gelmiyo.küçük sütlerden aldım küçük bir koli hergün i şyerinde masama koyucam gözümün önünde olursa içerim zorlucam artık kendimi

Mecbur canım içmek lazım :) bende zor içiyorum , nefesimi tutup bir cırpıda içiyorum yoksa boğazımdan gitmiyor..

Bende sütü severmişim ama hamile kalana kadar bunun farkına varamamışım şimdi süt içmeden uyuyamıyorum gün içerinsinde de mutlaka içiyorum tek sorun her sütü içemiyorum marka ayrımı yapıyorum

canım ya bende kırmızı et yemiyorum onun yerine kurubqaklagil mutlaka en az 1 kere yerim HATTA az öncede yaptım yarın öğlen yemek için.:)
süt içiyom ama istemeye istemeye
çavdar ekmeğinide çok severim ama alerjim var bende yulaf ve kepek ekmeği ile idare ediyom az da beyaz ekemekle günlerim geçiyo
dün canım çikolata çekti bir parmak kadar olan bi çikolta aldım ve onun yarısını yedim sadece kendimle gururu duyuyom valla.))))))))

maaşlaah canım süpersin sana diyeceğimiz bişiy yok hamişliğin tdını çıkar

murgizcim ben haftada bir kilo almaya devam ediyorum. ama artık bir sınır koymam gerekiyor...çok çaresizim, geceleri uyuyamıyorum, sindiremiyorum, öyle iştahlıyım ki..hiç böyle olmamıştım...ben 80'e dayanırım bu gidişle. daha 8 haftamız var her hafta bir kilo çok fena...bugün başlıyorum kontrol edicem kendimi bakalım ne olacak???

canım bende 50 ile hamile kaldım şimdi 59 um. dr. kızıyo fazlaymış. ama benimde bebiş almıyo. sürekli 1-2 hafta geriden geliyo. böyle oluncada iyice canım sıkılıyor. şimdi gelde bide yediklerine dikkat et. demek ki edersem bebiş 1.5 kg doğacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…