süt içemiyorum beeennnnnn bugün şu küçük sütlerden alısam iş yerinde felan içerim die umuyorum
Sütü sevmiyormusun Yasemin,
Ben çok seviyorum valla..Utanmasam eve bi tane inek alcam :))) O derece yani :)))
eweettt gelelim bana...........
bende 28+2yim ve toplam 11 kilo aldım kızlar....
ama bana kilom fazla gelmiyo hiç bi tarafım şişmezken sadece karnım çok şişiyo...
bizim sıpa normal haftasından nerdeyse 2 hafta önden gidiyo...
ve kilosuda öle.....
bende 20yle bitiririm diyorum bakalım nasip....
allaha çok şükür çok rahat bi hamişlik geçiriyorum kızlar....
nazar değmesin......geçenlerde arkadaşlar aç bi karnını görelim dediler açtım....
aaa ne güzel hiç çatlak oluşmamış diyorlar inşallah hep böle devam eder....
ebrucum bak dikkat edince azcık almışın çok güzel olmuş
ya bende ekmek az yiyom yaa o ekmek ne kadar tatlı geliyo anlatamam minik minik parçalıyom yerken kendimden geçiyom haa:))))
buarada süt sevmiyom zorla içiyom
ama peynir delisi oldum çok seviyom
Sütü sevmiyormusun Yasemin,
Ben çok seviyorum valla..Utanmasam eve bi tane inek alcam :))) O derece yani :)))
canan eylül betül ve tülay siz iyi gidiyosunuz maaşlaalh
kızlar aman salmayıon kendinizi çok ekmek yemeyin bol su için az tatlı yiyin işin özü bu bence:)
Ebrucum bende 1 aydır hergün nerdeyse günde 1lt süt içmeye başladım senin dediğin gibi eşimde bana diyor inekmi kiralasak diye :))
kızlar ben 48 le hamile kaldım şu anda 57 kiloyum :)) valla ne bulsam yiyorum üstelik..karnım şiş olmasa inanmaz kimse hamiş olduğuma..Allahtan 3 hafta önce kontrolde oğluşumun 1200 gr olduğunu öğrendimde içim rahatladı..ona yarasın yeterki..artık evdeyimde fazla harekette etmiyorum ama bünye meselesi birazda..Allaha şükür hiçbir çatlağımda ortaya çıkmadı bu zamana kadar..eşim kilo alayım diye ölüyo inatla orantılı gidiyo bende çok istiyorum doğumdan sonra yine 40 lara düşmek istemiyorum..demekki isteyince tam tersi oluyo bunu anladım..
yaseminciğim süt içmeye fırsat mı olmuyor?sevmiyormusun?
sevmiyorum aslında akşam içebilirim evdeyken ama içimden gelmiyo.küçük sütlerden aldım küçük bir koli hergün i şyerinde masama koyucam gözümün önünde olursa içerim zorlucam artık kendimi
Murgizcim aslına bakarsan ben çok iştahlı biri değilim ancak dışarıdan bişeyler beni etkilerse yiyorum işte..Ekmek konusunda da genelde çavdar ekmeği yemeye çalışıyorum çünkü beyaz ekmeklerle ilgili hiç hoş olmayan şeyler görüyor ve duyuyoruz..Eğer çavdar ekmeği yersen doyduğunu daha çok hissedersin..Normalde günlük aldığımız beyaz ekmek tadı ne kadar güzel olsa da insanı pek tok tutmuyo..Birde süt içemiyorsan yerini peynir yada yoğurtla da doldurabilirsin..Bende mesela kırmızı etten nefret ederim..Yerine kurubaklagil yemeye çalışıyorum artık napim..
kızlar ben 48 le hamile kaldım şu anda 57 kiloyum :)) valla ne bulsam yiyorum üstelik..karnım şiş olmasa inanmaz kimse hamiş olduğuma..Allahtan 3 hafta önce kontrolde oğluşumun 1200 gr olduğunu öğrendimde içim rahatladı..ona yarasın yeterki..artık evdeyimde fazla harekette etmiyorum ama bünye meselesi birazda..Allaha şükür hiçbir çatlağımda ortaya çıkmadı bu zamana kadar..eşim kilo alayım diye ölüyo inatla orantılı gidiyo bende çok istiyorum doğumdan sonra yine 40 lara düşmek istemiyorum..demekki isteyince tam tersi oluyo bunu anladım..
Ben fazla ekmek yemiyorum sadece kahvaltıda bol su, meyve ve süt vazgeçilmezim. Sonuna kadar ne olcak bakalım :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?