mayıs annişleri kiloları söyleyin bakimmmm

Ridacım bence akşam yemeklerini çok geç saate bırakma ve akşam yemekten sonra karnın acıkır gibi olduğunda meyve ye bol bol ben genelde hep öle yapıyorum akşam yemeğini geç saate bırakınca gece bende uyuyamıyorum midem yanıyo çok fena ve o zamanda ilaç almak zorunda kalıyorum ilaç kullanmayıda pek sevmediğimden yemeklerimi en geç 7 ye kadar yiyorum sende öle yapmaya çalış belki iyi gelir canım

ridacım çok güzel tebrik ediyorum dikkt etmeye başlaman çok önemli canım ya dediğin gibi en az 8 haftamız avr 4-5 kiloyla bititrmeliyiz bunuda ancak dikkat ederek yaparız
ridacım ilk önce su ile başla bence çok su içsen iştahında azalıyo sakızda faydalı olabilir öğü n aralarında
ayrıca canının istediği şeylerin daha az kalorili olanlarının türevlerine yemeye çalış
ben öel yapıyorum acıkınca o gün yeterli besin almışsam diyet buskuvvi yiyom (ama yağı zaltılmış olanda tatlandırıcı olandan yeme) yada yoğurt yiyom
canım tatalı çekse yoğurta böğürtlen reçeli karıştırıyom mesela

canancım, dediklerinize tümüyle katılıyorum ama bir türlü mideme söz geçerimiyordum. Ama dün biraz daha dikkat ettim.gece ne reflü şikayetim vardı, ne hazımsızlık, ne nefes darlığı....sadece uyuyamıyorum geceleri, pozisyon seçemiyorum kendime sabaha kadar....

Geceleri bende uyuyamıyorum ne sağ yanımda ne sol yanımda sırtım ağrıyo yastıklarla ne kadar desteklesemde olmuyor dediğin gibi pozisyon seçemiyorum. Bu günler yine iyi günlerimizmiş son ay hiç uyunmuyormuş :)

kızlar 31. haftama 65 kilo ile girdim
toplam kilo alımım 13
26. haftama 63 kilo ile girmiştim
yani 5 haftada 2 kilo almayı başardım:)))buda iyidir dimi

toplam kilo alımım 13

ben 28.ve 29.haftada 70 kg idim.
30.haftada 71
31.haftada 72
aradan 4 gün geçti bugün sabah bir tartıldım 73 kg olmuşum.senağlama ben çok kilo almaya başladım daha 8 hafta var ne yapacağım ben yaaaaaaaa öyle çok da yemiyorum ama...
:sm_confused:

bu arada toplamda dün itibariyle 14
bugün itibariyle 15 kg almış bulunuyorum...

toplam kilo alımım 13

çok iyi gizemcim zaten zayıfmışsın yine verirsin doğumdan sonra merak etme

bu arada toplamda dün itibariyle 14
bugün itibariyle 15 kg almış bulunuyorum...

ridacım canını sıkma bende ilk doğumumda 17 kilo alarak yapmıştım bunda şimdiden 13 kg aldım bile dahada 11 haftam var senden de kiloluyum şuan.kilo olayını fazla düşünme derim doğumdan sonra veriliyor emizirince birde doğum anında da baya kilo veriliyo doğumdan hemen sonra bi tartıl baya fark edecek

yasemincim doğumundan sonra ne kadar zamanda verdin aldığın kiloları..

ridacım hamile kalmadan 6 ay önce sigarayı tamamen bıraktım kilo almıştım bide üstüne doğum kontrol hapı kullanınca kilolu hamile kaldım toplam aldığım 17 kilonun 15 ini verdim 2 kilo kalmıştı yine hamile kaldım :) 3 yıl içinde vermişim ama doğum anında baya gitmişti tam hatırlmaıyorum ama

Ben kilo falan yazamıyorum artık çünkü evimizdeki tartıya hiç güvenemiyorum.. Bir hafta önce bir kilo eksik gösteriyordu (76'ya inmiştim güya ) şimdi bir kilo fazla gösteriyor (78.8 :1shok:) ..:uhm: Heralde bizim tombul aile tartıyı en sonunda isyan ettirdi.. Kafasına göre takılıyo şimdi .. ( Eşimde 104 olmuş bu arada hiç de söylemiyo, yaptığım hamurluları adama zorla yedirince o da şişmiş zavallıcık jeyyar )

ebrucum bende sana katılıyorum benim eşimde aldı başnı gidiyo benle beraber....
bende toplamda 12 kilo aldım şimdiye kadar....
ama beni biraz olsun rahatlatan oğluşumun haftasından 2 hafta önden gitmesi ve kilolu olmasıı....
eşimde geçen tartıya bindiğiyle indiği bir oldu noldu dedim yok bişey diyo gülüyo...
99 kilo olmuşum dedi....güldüm bende bakalım doğumdan sonra ikimizde diyete gircez karpuz diyeti nasıl olsa yaz olucak bol bol sebze meyve.....
hamur işini ve eti çok seven bi aile olarak napçaz bilmiyorum..... :))))

Kardelencim,

Benim bir arkadaşımda söyledi aynısını "hamile kaldığımdan beri eşimde benimle şişiyor" dedi :roflol: Ben çok kilo aldığım için biz biraz biraz başladık diyete..Ben her ne kadar et sevmesemde eşim çok seviyor bende ona fırında tavuk yada haşlama tavuk yapıyorum (hiç yağ kullanmıyorum, sebze yemeklerinde artık sadece sızma zeytinyağ kullanmaya başladım o da sadece 1.5 kaşık, hatta sebzeleri bile haşlayarak yiyorum, tadı pek hoş olmuyor gerçi kafamçokkarıştı )..Sabah kahvaltılarında tostlarımızı yağsız yapıyorum, yumurtayı pişirmiyor haşlıyorum, öğlen ve akşam abartmadan yiyorum, bisküvi yemişsem ekmek yemiyorum..Ellerim de ki şişlikler nedeniyle tuzu hiç kullanmamaya başladım çünkü zaten peynir ve zeytinde yeterince tuz oluyor..Tatlı olarakta artık günde sadece 2 tatlı kaşığı pekmez yiyorum (sabahları demir hapımı aldıktan hemen sonra pekmezide alıyorum çünkü haptan sonra 1 saat süt ürünleri yenmemeliymiş )

Yani özetle şu halimle nelere dikkat edebileceksem onlara dikkat etmeye çalışıyorum ki bebiş olduktan sonra diyet konusunda sıkıntı yaşamıyalım..:1rolleyes:

kızlar bende dün kontrole gittim toplam 12kg almışım şoklardayım ama bebeğimde çok kilo almış en azından ona seviniyorum tüm kiloları ben almamışım diye ayy benim eşim zayıf ama çoğu arkadaşımdan duymuştum eşlerde kilo alabiliyormuş anneyle birlikte

evet eşlerde bizimle kilo alıyorlar onlarda hamilelilik psikolojisine giriyorlar sanırım :)))

ebrucum valla okurken bile yoruldum nası dikkat ediyosun bu kadar şeye....
allaha şükür bende şişlik oluşmadı hala alyansımı takabiliyorum....
şekerimdede bi sorun çıkmadı maşallah diyeyim....
ama artık çok daha sık acıkır oldum nedense.....

ben doğumdan sonra kiloları verme konusunda çok istikrarlıyım şişman bi insan olarak kalmak istemiyorum....
daha yaşımız çok genç çünkü.....
bence insanın kendi elinde kiloları vermesi diye düşünüyorum :)))))

aynen öle canım insanın kendi elinde ama işte olmuyor bazen çocuk olunca yemeğe oturuyosun bi ağlama sesi kalk geri gel masaya hoop yine bi ses yine git sonra ses gelmez sen merak edersin yine git yanına :))) gerçi bebeği mutfağa getirirsen gözün hep onda yani ne yediğini ne yemediğini anlamıyosun :bbo:

normalde de kilo takıntısı olan biriyim.Aşkım izne gelecek diye diyet yapmıştım. 60 kg dan 57-58 kg ya ancak düşebilmiştim. hamile olduğumu öğrendiğimde (6 hafta sonra) 58 kiloydum. velhasıl, benim için kilo vermek zahmetli iş. Şişman olmak da istemiyorum...hayırlısıyla dünyaya getirebilirsem oğluşumu napalım şişmancık da oluruz...:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…