mayıs annişleri kiloları söyleyin bakimmmm

gözlerime inanamıyorum 6 kilo benim 18 kilo oldu nasıl vereceksem gerçi mayalı hamur gibi oldum çok şişim var ellerim ayaklarım yüzüm son 1 haftadır böyleyim ama olsun çokta su içiyorum tuvaletten çıkamıyorum yinede şişim inmiyo

Neysencim artık benimde inmiyo şişlerim.. En son yine almışım biraz heralde şimdi toplamda 22 kilo falan aldım sanırım..Ama Allah'tan yaz annesi olcaz..Veririz İnşallah hepsini bir kaç ay içinde..Ayperin doğumdan sonraki bir haftada 10 kilo vermiş..Darısı bizim başımıza.. Asıcıkta yürüdükmü formada girer eskisinden daha süper oluruz İnşallah..

Bu arada Özlemcim çok şaşırdım valla gerçekten..

Yani ortalama alınması gereken kilo zaten 11-12 kilo seninki az değil mi biraz..fisfisfis Yani bebeğinin gelişimi falan nasıl.:uhm: Doğumdan sonra eskisinden daha zayıf olacaksın galiba..( Gerçi kaç haftalık hamilesin onu da bilmek gerek tabi ) . :icecream:

özlemin kilosu banada çok az geldi en az 8-9 kilo almak lazım diye biliyorm tüm hamilelikte tabi ideali 12.5 muş
benim kilom iyi valla kızlar 66-67 arasında gidip geliyorum:dance:
bir haftadanda az zamanım kaldı:1shok:
bu şekil bitecek herhalde iki haftadırda dikatte etmiyorum yiyom vallaa.snasılsa doğumdan sonra az yemeye çalışacaz dimi ama:icecream:

58 kilo ile hamile kaldım, 76 kg belki de 77 olmuşumdur..aşırı bir kilo aldım artık kendimi hiç tanıyamıyorum. ayperin gibi biz de 10 kilo verebilirsek çok süper olacak valla..sonra da dikkat etmemiz gerekiyor..ama nasıl olur bilemem

arkadaşlar şuan 35+4 haftalık hamileyim.az önce tartıldım hala 6 kilo. evet az kilo aldım. Eşimle bizde korktuk. doktora sorduk. bebeğin gelişimi çok normalmiş. 1 ay önce bebek 2 kilo 32 gr dı. bazı hamileliklerde olur dedi. yediklerin sadece bebeğe yarıyor dedi. nasıl olduğunu sormuşsunuz inanın bilmiyorum. çünkü, canım ne isterse yiyorum.Kilo almamak için özel bir çabam yok. yalnız çok su içiyorum günde 5 lt falan. onuda özellikle değil sürekli susadığım için içiyorum. etkisi varmıdır bilmiyorum.

canım o zaman çok iyi maaşaalaah valla keşke o bazı hamilelikler bizede vursaydı ayol bizde az kilo alırdık şutarafagitti

bence kiloyu dert etmeyin. doğumdan sonra çok rahat verilebileceğine eminim. benim kuzenim 22 kilo almıştı. çok kısa sürede eski formuna döndü.şuan öyle zayıfki çocuk doğurdu demezsiniz görseniz. ben onun verebileceğine hiç inanmazdım. diyorki bebek doğduktan sonra uykusuz geceler, koşuşturma, bir taraftan ev işi, bir taraftan çalışıyor olmak yeterli. ekstra hiçbir şey yapmamış. ne isterse yemiş. ama o koşuşturmada ister istemez kilo vermiş.

bence kiloyu dert etmeyin. doğumdan sonra çok rahat verilebileceğine eminim. benim kuzenim 22 kilo almıştı. çok kısa sürede eski formuna döndü.şuan öyle zayıfki çocuk doğurdu demezsiniz görseniz. ben onun verebileceğine hiç inanmazdım. diyorki bebek doğduktan sonra uykusuz geceler, koşuşturma, bir taraftan ev işi, bir taraftan çalışıyor olmak yeterli. ekstra hiçbir şey yapmamış. ne isterse yemiş. ama o koşuşturmada ister istemez kilo vermiş.

valla özlem çok iyiymiş benim gibi olanlarlada doğumdan sonra artık nasıl kilo veririz derdi saracak hayırlısıyla bebişler doğsun ondan sonra koşuştururken inşallah veririz ebrucum bencede bu kadar şişlik umarım doğumda kaybolur eşim bile artık kıyafetlerimi görünce formalarını giymişsin yine diye alay ediyoo

Özlemcim

valla ne diyelim çok şanslısın kıymetini bil yerimseniben.. Ben zaten tombalak bişi oldum..Emzirirken veririz inşallah..Zaten son haftalarda TV'ler diyetisyen kaynıyo..Her birinin metobolizma hızlandırıcı, karnı tok tutucu yok efenim detokslayıcı tarifleri oluyo..Bende bunları yazıyorum bir kenara..Bakalım işe yarayacak mı??

Bu arada diyetlerdeki 3 ana 3 ara öğünü 4 ara öğün olarak değiştirmişler. Hergün yeni bişey icat ediyolar..

Neysencim bende zaten artık kendi kıyafetlerimi giymeyi bıraktım..Geçen eşim dolabını düzeltip giymediği kıyafetleri ayırdı..Çöpe atacakmış güya onları..Aa baktım hepsi yeni..Bi deniyim dedim valla bütün gömlekleri bana tam oldu :roflol: Şimdi kocamın kreasyonundan giyiniyorum, çokta rahatım keşke daha önce baksaymış dolabına sırnaşık şey ( Kendisi 100 kilo bu arada ..Birlikte karar aldık ben doğum yapınca ikimiz birlikte hafif bi diyete girces )

38. haftama 67 kilo ile girdim son 1.5 ayda 1-1.5 kilo arası aldım bu şekilde girecem herhalde duruma gerçi annme geldiğinden ve son günler olduğundan dolayı vermişim hamurların tatlıların içine:)nede olsa doğumdan sonra dikkat edecez
yani kızlar anlayacağınız hamişliğim normal sınırlr içinde olan 15 kg ile bitiriyorum allhın izniyle
umarım ayperininki gibi doğumun ilk haftasında 10 kilo gider de gerisi hemen gitmesede sorun değil yaniii

ebrucum benim eşimde 105 kilo olmuş evlendiğimde zayıftı bana nispet yapıyodu bi tartıldı o bile inanamadı allah işte sopası yokki evet bende bütün diyet programlarını yazıyorum muhteşem 5 karışım çayı var liste çokkk kabarıkk artık vercez napalımm.

sevgili mayıs anneleri ben bir haziran annesi olarak merak ediyorum son ay çok kilo alınıyor mu?bazıları 35 veya 36.cı haftadan sonra kilo alımı duruyor diyorlar daha ne kadar kilo alıcam merak ediyorum şu ana kadar 10 kg aldım 34 haftadayım.....??????????

canım son ay kilo alımı durdu benim bak 32. haftadan sonra sadece 1.5 kilo aldım son ay bence kilo alınmıyo sende gayet iyi almışın bundan sonra dikkat edersen 2 kilo ancak alırsın oda normal zaten 12 kilo ile bitirmek
kilon gayet güzel valla tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…