mayıs annişleri kiloları söyleyin bakimmmm

Bende bekarken 47 - 48 dim hamileliğe 52 ile başladım ilk zamanlar çok iyi gittim ama şimdi 66 oldum. Veririz bu kiloları heralde :)) ama murgizcim dediğin gibi deniz bu sene olmaz çatlağım yok allaha şükür ama kilolar, göbekim olcak doğumdan hemen sonra gitmicek ki ama olsun yavruma değer bidahaki yaza kızımla girerim denize acısını çıkarırım :)) bu senede bol bol piknik yaparız

evet canım mecbur bu sene zaten bebişle denize gitmeyide düşünmüyorum işin açıkçası minnacık bebkle anlamayız zaten canan aynıyız canım bende 52 ile başladım 65.5-66 yım şu an sırnaşık şey

Kiloda herkes iyi olduğumu söylüyor öle abartı bi yanım yokmuş... sadece hiç bişeyim olmuyo :))) Yani doktorda iyi olduğunu söyledi..

Kiloda herkes iyi olduğumu söylüyor öle abartı bi yanım yokmuş... sadece hiç bişeyim olmuyo :))) Yani doktorda iyi olduğunu söyledi..

canım benim dr da memnun kilomdan ben başta çok aldım sonradan dengeledim zaten kilo alımım çokda azaldı benimde bi tek göbeğim var tabiki normal kıyafetlerimiz olmaz üzerimize hatta doğumdan bi süre sonra bile canım
kilo önemli değil bak senmaaşlh çatlamamışın
çatlak çok kötü:1no2:

kızlar siz 60 lı kilolardan şikayetcisiniz peki ben ne yapayım 82 kilo oldum yürüyen balina gibiyim :roflol: 60 kilo ile hamile kaldım gerçi ama kendi alanımda rekor kırıyorum sanırım doğuma kadar 85 görücem tatlicadiarzu yaa elimden geldiğince dikkat etmeye çalışsamda sanırım yedikçe yiyorum farkında olmadan. inşallah doğumdan sonra sıkı spor ile vermeye çalışacağım ama ya birde veremezsemmm kafamçokkarıştı

canım verememem gibi bi alternatifin yok vereceksin ya böyle düşün canım ya bu günlerdede az ye canım bak kilo aldıkça şikayetler,in artabilir biraz daha dikkat et
canım ben kilolardan ziyad çatlaklardan şikayetçiyim zate n dikkat etmeyede ilk çatlağımı görünce başladım gerçi kilo alımı durdu ama çatlaklalr tam gaz ama napalim oğluşun canı sağolsuna.s.

Anne olmakta böle bişey işte bebeğin için aman çatlasamda olur kilo alsamda göğüslerim sarksada problem deil diyoruz.
Doğum yapan arkadaşım var artık kocamı eskisi kadar sevmiyorum varsa yoksa kızım benim için önemli diyo ama koca başka evlat başka olmazmı bilmiyorum daha kucağıma almadım bişey demek istemiyorum fakat kocamıda çok seviyorum o olmasa benim kızım nasıl olcaktı dimi ama

canım benim haklısın emzirme süresince anne daha fazla efor sarfettiğinden daha çabuk kilo veriyormuş inşallah bende vericem. benimde çatlaklarım bu ay fazlalaştı göbişimde alt tarafa doğru yol aldı gidiyooo. :1ninca:

Şimdi çatlaktan bahsettik bende yok dedim banyo yapıcaktım biraz aynada kendime bakim dedim aman allahım birde ne görim çatlak... Banyodan sonra baktım deilmiş meğersem çamaşırımın iziymiş :))

ben 58 le hamile kaldım şu an 75 kg. oldum..ben de bir balina gibiyim adeta..ooo ne çok kilo almışsın diyor görenler...ve bazıları da arkamdan aa rida da çok kilo almış filan diyorlarmış..
duyunca canım sıkılıyordu evet çok kilo aldım diye sitem ediyordum.
şimdi karşılığını veriyorum.
kolay mı anne oluyorum.hiç de fazla değil, oğlum için az bile..siz beni doğumdan sonra görün..dönüşüm muhteşem olacak diyorum..

yaa bu reklama ben gıcık oldum..her sayfada çıkıyor...

Şimdi çatlaktan bahsettik bende yok dedim banyo yapıcaktım biraz aynada kendime bakim dedim aman allahım birde ne görim çatlak... Banyodan sonra baktım deilmiş meğersem çamaşırımın iziymiş :))

valla canım bende de yoktu ama birkaç hafta önce farkettim göbeğimin en altında ben göremiyorum da aynada gördüm..:çok üzgünüm:senağlamakasık bölgemde hilal gibi..parlıyorlar kırmızı kırmızı başka yerlerimde yok Allahtan..

Ben annemde hiç çatlak yok sanıyordum meğersem varmış ama annem beyaz tenli zamanla bu çatlaklarda sedefimsi bi renk alıyormuş ondan hiç belli bile deil ilk olduğunda çok belli oluyormuş sonra rengi geçio
Ben hastanede bi kadın gördüm 2. hamileliğiydi benim karnım şuan çok gergin ve sert onun karnı öle yumuş yumuş bişeydiki ve çok inanılmaz çatlakları vardı onu görünce kendimi kollamazsam 2. doğumda benimde görüntüm böyle olur dedim ve kremimi sürmeyi hiç ihmal etmiyorum son 1 ay kaldı umarım son 1 aydada böyle korurum kendimi ve çatlağım olmaz

kızlarrrr 36. haftama 66 kilo ile girdim
toplamda 14 kilo oldu ama
yinede memnunum bundan sonra herhalde en fazla 1 kg daha alırım:):sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

kızlarrrr 36. haftama 66 kilo ile girdim
toplamda 14 kilo oldu ama
yinede memnunum bundan sonra herhalde en fazla 1 kg daha alırım:):sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

maaşallah sana. ben 36. haftamı 77le kapatıcam sanırım yani toplam 22 kilo:1shok: baldır ve bacaklarımı tanıyamıyorum bunlar bana ait değil kiminse gelip alsın:icecream:

ya kızlar 67 olmuşummmm bir haftada bir kilo almışımsenağlama
ama bu hafta hiç dikkat etmedimjeyyar son iki haftam boşver sonradan yiyemeyecem deeim yedim gitti bilmiyom son 10 günüm kaldı dikkat etsemmi etmesemiiiiii:uhm:

gizemciğim son on gün ama birde bunun doğum sonrası var. bebeği beslemek için beslenmek gerekecek unutma. şimdi ihtiyacı olanı öyle yada böyle karşılıyo bebekler anneden ama doğduktan sonra sen iyi beslenmezsen eksik alacak haliyle. bence dikkat et yinede doğumdan sonra da alma durumun olabilir.

Kızlar kilonunuzu düşünmeyin,canınızı sıkmayın,tartılarda ödemler görülmüyor,birde onlar var,beslenmenizi eksik etmeyin..faydalı ne yenirse bebişinize..:sm_confused:

sağolun kızlar ama ben yine dikkat edim en iyisi:)
doğumdan sonra sütümüz olurda çok yememize gerek kalmaz
ya bende fazla şiş yok ki ayperincim 15 kilo aldım çoğu bana ait galiba

sağolun kızlar ama ben yine dikkat edim en iyisi:)
doğumdan sonra sütümüz olurda çok yememize gerek kalmaz
ya bende fazla şiş yok ki ayperincim 15 kilo aldım çoğu bana ait galiba

İnşallah canım,şişin yoktur..ama kilo bile olsa verirsin,sıkıntı etme kendine:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…