Mayıs ayı aşılama olanlar olacaklar konuşalım

xxperia

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2024
433
99
13
Kızlar merhaba Mayıs ayı aşılama olanlar,olacaklar toplanalım konuşalım belirti vs kaçıncı denemeniz beraber sonuçları bekleyelimm

İlk günden beri sık sık kasık larım ağrıyor iki gündür göğüslerim acıyor genel anlamda yatarken sorun yok bir süre ayakta kaldığımda kasıklarım ağrıyor, ve çok sık idrara çıkıyorum sende var mı bir belirti

Ovitrelle belirtileri bunlar benimde o şekilde belirtilerim. Benim 3.denemem ilkinde pozitif görmüştüm ama bel ağrısı dışında belirti diyeceğim pek birşey olmamıştı

Benim aşılamam zor geçmiş yani anestezi almama rağmen sıctamışım ilacın dozunu arttırmışlar ondanda olabilir kasık ağrılarım bilemiyorum herkeste farklı belirti de olabilir,çatlatöa iğnesi mesela cok mide bulantısı halsizlik bel ağrısı yaptı bende diyenler vardı ben vurdum hiç etki yapmadı

Aa neden anestezi aldınız anestezi ile ilk defa duydum

Ben cok kasılıyorum zorlanıyorum spekulumdan o yüzden anestezili oldum,doktor başta istemedi ama uyuttuktan sonra bile sıcramışım ilacın dozunu arttırmışlar bana 14 milyon verildi
Yani evet sadece spekulum takılırken biraz geriliyorsunuz sonrası daha kolay ama insan nasıl iyi hissediyorsa eğer öyle yapmalı tabi ki umarım sonuclarimiz pozitif gelir 20 Mayıs mı sizinde test gününüz

20 Mayıs'ta kan vericem ilk aşılama bakalım sonuç ne olucak. Mide bulantılarım var. Kasık agrilarim var normal mi acaba ilaçlardan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…