Merhaba! Bnde bugün oldumKızlar merhaba Mayıs ayı aşılama olanlar,olacaklar toplanalım konuşalım belirti vs kaçıncı denemeniz beraber sonuçları bekleyelimm
Hadi hayirli olsun umarım pozitif olur. İlk miMerhaba! Bnde bugün oldum
Hayır bu iki sizinHadi hayirli olsun umarım pozitif olur. İlk mi
Benim 3 oldu beklemedeyimHayır bu iki sizin
Aynı gün olmuşuz 5 Mayıs. Bir belirtiniz var mıBende gecen hafta pazartesi oldum 1. Haftam ilk dememem
Ovitrelle belirtileri bunlar benimde o şekilde belirtilerim. Benim 3.denemem ilkinde pozitif görmüştüm ama bel ağrısı dışında belirti diyeceğim pek birşey olmamıştıİlk günden beri sık sık kasık larım ağrıyor iki gündür göğüslerim acıyor genel anlamda yatarken sorun yok bir süre ayakta kaldığımda kasıklarım ağrıyor, ve çok sık idrara çıkıyorum sende var mı bir belirti
size kaç tane sperm verildi söylediler mi pekiOvitrelle belirtileri bunlar benimde o şekilde belirtilerim. Benim 3.denemem ilkinde pozitif görmüştüm ama bel ağrısı dışında belirti diyeceğim pek birşey olmamıştı
Aa neden anestezi aldınız anestezi ile ilk defa duydumBenim aşılamam zor geçmiş yani anestezi almama rağmen sıctamışım ilacın dozunu arttırmışlar ondanda olabilir kasık ağrılarım bilemiyorum herkeste farklı belirti de olabilir,çatlatöa iğnesi mesela cok mide bulantısı halsizlik bel ağrısı yaptı bende diyenler vardı ben vurdum hiç etki yapmadı
Hiç hatırlamıyorum ama iyi demişti doktor sizinsize kaç tane sperm verildi söylediler mi peki
Ben cok kasılıyorum zorlanıyorum spekulumdan o yüzden anestezili oldum,doktor başta istemedi ama uyuttuktan sonra bile sıcramışım ilacın dozunu arttırmışlarHiç hatırlamıyorum ama iyi demişti doktor sizin
Yani evet sadece spekulum takılırken biraz geriliyorsunuz sonrası daha kolay ama insan nasıl iyi hissediyorsa eğer öyle yapmalı tabi kiBen cok kasılıyorum zorlanıyorum spekulumdan o yüzden anestezili oldum,doktor başta istemedi ama uyuttuktan sonra bile sıcramışım ilacın dozunu arttırmışlarbana 14 milyon verildi
Bana 20 Mayıs kan ver dedi nasip bakalımYok 17 mayısta çağırdı bizi cumartesi gidicez inşallah
Bende 5 Mayıs'ta aşılama oldumKızlar merhaba Mayıs ayı aşılama olanlar,olacaklar toplanalım konuşalım belirti vs kaçıncı denemeniz beraber sonuçları bekleyelimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?