- 23 Şubat 2025
- 289
- 61
- 13
Benim ilk başta adetin 9.gunu 5,5 mmydi. Duphaston verdi 2 gün sonra kontrolde 8 mm olmuştu inşallah tutar bu ayBenim 10 mm di sizin ?
Özeldemi yaptınız bende 2 günBende aşılama gününden beni progestan kullanıyorum fitil olarak
Onu bilmiyorum doktor birşey soylemediSizin rahim duvarı kaç mm di
Benim ilk aşılama olduğu için biraz tecrübesizimOnu bilmiyorum doktor birşey soylemedi
7 mm olması gerekiyormuş en az bence yeterli kalınlıkBenim ilk başta adetin 9.gunu 5,5 mmydi. Duphaston verdi 2 gün sonra kontrolde 8 mm olmuştu inşallah tutar bu ay
Hayır devlet hastanesine gidiyorum benÖzeldemi yaptınız bende 2 gün
Kağıt veriyolar onda yazıyor yani benim gittiğim hastanede öyleOnu bilmiyorum doktor birşey soylemedi
Ayy inşallah ama ben aşılama olmadım. Bu ay ovitrelle çatlatma iğnesi deneyelim dedik bir kez daha eğer olmazsak gelecek ay aşılama deneyeceğiz. 2 adet yumurtam gelişmişti 20,21 mm büyüklüğünde. Sizin kaçtı ?7 mm olması gerekiyormuş en az bence yeterli kalınlıkBenim ilk aşılamada sizin gibiydi tutmuştu
Bu benim üçüncü aşılamam. İlkinde tuttu ama düşük yaptım tek yumurtaydı. İkincide tekti negatif oldu. Bu üçüncü aşılamam onda da 1 tane catlatmayi hedeflediği vardı bir tanede geriden gelen oda catlayabilir demiştiAyy inşallah ama ben aşılama olmadım. Bu ay ovitrelle çatlatma iğnesi deneyelim dedik bir kez daha eğer olmazsak gelecek ay aşılama deneyeceğiz. 2 adet yumurtam gelişmişti 20,21 mm büyüklüğünde. Sizin kaçtı ?
İnşallah sizinde tutmuşturBu benim üçüncü aşılamam. İlkinde tuttu ama düşük yaptım tek yumurtaydı. İkincide tekti negatif oldu. Bu üçüncü aşılamam onda da 1 tane catlatmayi hedeflediği vardı bir tanede geriden gelen oda catlayabilir demişti
İnşallah hepimizinİnşallah sizinde tutmuştur
23 Mayıs sizin ??İnşallah hepimizinregl gününüz ne zaman
Benimde 19 Mayıs23 Mayıs sizin ??
Bende devlette gittim 1 cisinde özelde yaptım o kadar masrafım gittiHayır devlet hastanesine gidiyorum ben
Devlette bana hiç ilaç vermediBende devlette gittim 1 cisinde özelde yaptım o kadar masrafım gitti
Hiç bilemiyorum genelde progestan ya da duphaston veriyolar amaDevlette bana hiç ilaç vermedi
Merhaha adetken başlanıyorKızlar merhaba inşallah hepiniz pozitifleri görürsünüz inşallahaşılamaya adet bitince mi başlanıyor yoksa 2.3. Günü falan mı?
Anladım kendim kullanıyorum ama yinedr bana dedi folik asit biz ilaç önermiyoruzHiç bilemiyorum genelde progestan ya da duphaston veriyolar ama
Her doktor vermiyor sanırımAnladım kendim kullanıyorum ama yinedr bana dedi folik asit biz ilaç önermiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?