Bende 30 Nisan'da çatlatma iğnesi yaptırdım bugünde aşılama yapıldı hangi hastane yaptırdınız aceba pozitif sonuçlanır inşallahBugün aşılama yaptırdım iki yumurta gelişti birisi gayet iyiydi 30 nisanda çatlatma iğnesi yaptım 2mayısta aşılama yapıldı bugün aşılama yaptıran var mj
Hakkımızda hayırlısı inşallahBende pazartesi yaptırıcam
Siz nerde yaptırdınızBende 30 Nisan'da çatlatma iğnesi yaptırdım bugünde aşılama yapıldı hangi hastane yaptırdınız aceba pozitif sonuçlanır inşallah
Özel hastanede yaptırdım Amasya’da
Siz nerde yaptırdı
Süleymaniye Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma HastanesiSiz nerde yaptırdınız
Mrb hayırlı olsun inşallah 28 nisanda bnmde aşılamam yapıldı inşallah hayırlı güzel sonuçlar alirizBugün aşılama yaptırdım iki yumurta gelişti birisi gayet iyiydi 30 nisanda çatlatma iğnesi yaptım 2mayısta aşılama yapıldı bugün aşılama yaptıran var mj
progestan verdi mi doktorunuzMrb hayırlı olsun inşallah 28 nisanda bnmde aşılamam yapıldı inşallah hayırlı güzel sonuçlar aliriz
Evet verdi günde üç defa kullanıyor um hmdeprogestan verdi mi doktorunuz
Bana verilmediprogestan verdi mi doktorunuz
İnşallah canımMrb hayırlı olsun inşallah 28 nisanda bnmde aşılamam yapıldı inşallah hayırlı güzel sonuçlar aliriz
Bnce çok da önemli değil. Önemli olsaydı hepsi verirdi. Onerirdi.Bana verilmedi
Bana da verdi günde iki defaEvet verdi günde üç defa kullanıyor um hmde
Bugün şiddetli kaşık ve bel ağrım var. Sizlerde durumlar nasıl. Ağrı olunca sanki tutmuyor gibi geliyor banaBana da verdi günde iki defa
Hafif bir ağrı geliyor bazenBugün şiddetli kaşık ve bel ağrım var. Sizlerde durumlar nasıl. Ağrı olunca sanki tutmuyor gibi geliyor bana
Aşılamanın yapıldığı gün direkt yapılıyor mu ondan önde alttan tekrar muayene ediliyor mu yumurtaya bakmak için ?Hafif bir ağrı geliyor bazen
Hayır muayene edilmiyor direk aşılama yapıyor aşılama yapılırken bakıyorlar zaten ama yumurtalar çatladıgi için ekranda bişey gözükmüyorAşılamanın yapıldığı gün direkt yapılıyor mu ondan önde alttan tekrar muayene ediliyor mu yumurtaya bakmak için ?
Kötü düşünmeyiBugün şiddetli kaşık ve bel ağrım var. Sizlerde durumlar nasıl. Ağrı olunca sanki tutmuyor gibi geliyor bana
ağrım yok aşılamayı kafamdan attım stres yapmıyorum hiç olmamış gibi rutine devam ediyorum aşılamadan bir gün önce çok fazla düşünüp stres yaptığım için vücudumda kabarcıklar çıkmaya başladı kaşıntı bastı yara bere oldu her yerim fazla düşünmek stres insana iyi gelmiyor bende artık düşünmeyi bıraktım hayırlısı olur inşallahBugün şiddetli kaşık ve bel ağrım var. Sizlerde durumlar nasıl. Ağrı olunca sanki tutmuyor gibi geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?