Mayıs ayı aşılama olanlar

esm0000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2022
47
6
36
31
Bugün aşılama yaptırdım iki yumurta gelişti birisi gayet iyiydi 30 nisanda çatlatma iğnesi yaptım 2mayısta aşılama yapıldı bugün aşılama yaptıran var mj

Bugün aşılama yaptırdım iki yumurta gelişti birisi gayet iyiydi 30 nisanda çatlatma iğnesi yaptım 2mayısta aşılama yapıldı bugün aşılama yaptıran var mj
Bende 30 Nisan'da çatlatma iğnesi yaptırdım bugünde aşılama yapıldı hangi hastane yaptırdınız aceba pozitif sonuçlanır inşallah

Mrb hayırlı olsun inşallah 28 nisanda bnmde aşılamam yapıldı inşallah hayırlı güzel sonuçlar aliriz

Bugün şiddetli kaşık ve bel ağrım var. Sizlerde durumlar nasıl. Ağrı olunca sanki tutmuyor gibi geliyor bana
Kötü düşünmeyi
Bugün şiddetli kaşık ve bel ağrım var. Sizlerde durumlar nasıl. Ağrı olunca sanki tutmuyor gibi geliyor bana
ağrım yok aşılamayı kafamdan attım stres yapmıyorum hiç olmamış gibi rutine devam ediyorum aşılamadan bir gün önce çok fazla düşünüp stres yaptığım için vücudumda kabarcıklar çıkmaya başladı kaşıntı bastı yara bere oldu her yerim fazla düşünmek stres insana iyi gelmiyor bende artık düşünmeyi bıraktım hayırlısı olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…