Mayıs ayı aşılama olanlar

Aynı zamanda olmuşuz canım bende şimdiye kadar bi belirti yoktu ama bugün kasık ağrıları bel ağrısı var regli olacakmış gibi hissediyorum rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah

Evet şimdi yaptım negatif canım

Kızlar merhaba bugün aşılamamın 12. Günü. Normalde 14 mayısta kan vereceğim ama dayanamayıp bugün test yaptım. Sizce gebelik olabilir mi yoksa hala iğnenin etkisi midir? Yardım edin lütfennnn.

Eklentiler

• IMG_9812.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar merhaba bugün aşılamamın 12. Günü. Normalde 14 mayısta kan vereceğim ama dayanamayıp bugün test yaptım. Sizce gebelik olabilir mi yoksa hala iğnenin etkisi midir? Yardım edin lütfennnn.
İğne etkisi kişiden kişiye değişiyormuş, İnşallah gebelik vardır. Formda 12.gün kan testi yaptıran bi hanımın sonucunun pozitif olduğunu görmüştüm. İnşallah vardır sizde de

Benim de 11.günüm hiç test yapmadım 15 mayısta tahlil yaptıracağım İnşallah. Belirtileriniz neler acaba ?

Hayırlı olsun bence var bu arada ne zaman aşılama oldunuz siz nasıl belırtıler oldu bugüne kadar hep mı silik çizgi vıktı

Hayırlı olsun bence var bu arada ne zaman aşılama oldunuz siz nasıl belırtıler oldu bugüne kadar hep mı silik çizgi vıktı
Ben 30 nisanda aşılama oldum. Dün kaset test yaptım yine hafif çizgi oluşmuştu. Belirti kaşık ve göğüs ağrısı var şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…