Amin inşallah canımAynı gün aşılama olmuşuz canım inşallah sağlıklı evlatlar nasip eder Rabbim
Kendiniz yaptınız değilimi büyük ihtimalle bende o saatlerde yaparım ve ilk defa kendim yapmak zorunda kalıcam30 Nisan 23:30 yaptım iğneyi 2 mayısda da saat 12 de aşılama yapıldı
Evet şimdi yaptım negatif canımMerhaba bende 1 Mayıs aşılama oldum .asılamadam bir gün öncede iğne vurdu doktor aynı zamanda olmuş sayılırız ve ben beşinci gün test yaptım sılık çizgi gördüm ilaç etkisi diye okudum. Sen hiç test yaptın mı
İğne etkisi kişiden kişiye değişiyormuş, İnşallah gebelik vardır. Formda 12.gün kan testi yaptıran bi hanımın sonucunun pozitif olduğunu görmüştüm. İnşallah vardır sizde deKızlar merhaba bugün aşılamamın 12. Günü. Normalde 14 mayısta kan vereceğim ama dayanamayıp bugün test yaptım. Sizce gebelik olabilir mi yoksa hala iğnenin etkisi midir? Yardım edin lütfennnn.
Benim de 11.günüm hiç test yapmadım 15 mayısta tahlil yaptıracağım İnşallah. Belirtileriniz neler acaba ?Kızlar merhaba bugün aşılamamın 12. Günü. Normalde 14 mayısta kan vereceğim ama dayanamayıp bugün test yaptım. Sizce gebelik olabilir mi yoksa hala iğnenin etkisi midir? Yardım edin lütfennnn.
Hayırlı olsun bence var bu arada ne zaman aşılama oldunuz siz nasıl belırtıler oldu bugüne kadar hep mı silik çizgi vıktıKızlar merhaba bugün aşılamamın 12. Günü. Normalde 14 mayısta kan vereceğim ama dayanamayıp bugün test yaptım. Sizce gebelik olabilir mi yoksa hala iğnenin etkisi midir? Yardım edin lütfennnn.
Aşırı göğüs ve kasık ağrısı dışında bir belirtim yokBenim de 11.günüm hiç test yapmadım 15 mayısta tahlil yaptıracağım İnşallah. Belirtileriniz neler acaba ?
Ben 30 nisanda aşılama oldum. Dün kaset test yaptım yine hafif çizgi oluşmuştu. Belirti kaşık ve göğüs ağrısı var şimdilikHayırlı olsun bence var bu arada ne zaman aşılama oldunuz siz nasıl belırtıler oldu bugüne kadar hep mı silik çizgi vıktı
Ben de 30 nisanda aşılama yaptırdım bana da umut oldunuz İnşallah iğne etkisi değildirBen 30 nisanda aşılama oldum. Dün kaset test yaptım yine hafif çizgi oluşmuştu. Belirti kaşık ve göğüs ağrısı var şimdilik
Ya inşallah yaaaBen de 30 nisanda aşılama yaptırdım bana da umut oldunuz İnşallah iğne etkisi değildir
Merhaba ben dayanamadım kan testi yaptım 12.günümde 38.51Ya inşallah yaaa
Evde hiç test yapmısmıydın canım bu Araf’a hayırlı olsunMerhaba ben dayanamadım kan testi yaptım 12.günümde 38.51
Evde hiç test yapmısmıydın canım bu Araf’a hayırlı olsun
Teşekkür ederim Allah razı olsun. Sabah erken gebelik testi yaptım hafif bir çizgi çıktıEvde hiç test yapmısmıydın canım bu Araf’a hayırlı olsun
Benımde 11günüm günlerinde test yapıyorum negatif çıkıyorTeşekkür ederim Allah razı olsun. Sabah erken gebelik testi yaptım hafif bir çizgi çıktı
Kan testinden önce gibi test yaptın mı canım silik çizgidrn önceTeşekkür ederim Allah razı olsun. Sabah erken gebelik testi yaptım hafif bir çizgi çıktı
Yok ilk defa bugün yaptımKan testinden önce gibi test yaptın mı canım silik çizgidrn önce
Belki kanda çıkar başka bi arkadaşa öyle olmuşBenımde 11günüm günlerinde test yapıyorum negatif çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?