mayıs ayı aşılama yaptıracaklar 👼🕊️💕

Kontrole gittim gonalf 5. Günü bugğn doktor cevap yok dedi yumurtalıklarda başına gelen varmı

Ben 2.aşılamama başladım dün bakalım

İnşallah gerek kalmaz devlette devam edeceğim eşimdede bendede sorun yok niye tutmuyor anlamıyorum sağlıklı besleniyorum dikkat ediyorum herşeyime
Merhaba bizdede sebepsiz infertilite bizde devlette aşılamay sürecine başladık.

Selam kızlar, ben bu ay da elendim maalesef regl oldum, başka doktora mı gitsem yoksa sürecimi biliyor diye aynı doktordamı kalsam emin değilim. İnsallah siz olumlu sonuçlar alırsınız benim göğüs ağrım kesildikten 3 gün sonra tam günümde regl oldum, bugün aşılamanın 12. Günü çatlatmanın 14. Günü hiç test yapmadım günümü bekliyorum bu sabaha yapıcaktım ama olmadı nasip, hep içinizi ferah tutun ben nedense hiç üzülmedim eşim daha çok üzüldü bu kez niye böyle oldu bilmiyorum ama nasip vardır bi vakti

Bende cuma günü aşılama oldum İkinci günümdeyiö

Selam kızlar ben de 2.asilamami oldum 4.gündeyim, bende durum ise ilk aşamada karın ağrısı,bel ağrısı,göğüs hassasiyeti vardı mesela..
Bu ikinci aşılamada hiç böyle bir sorun yaşamadım aynı doktora da yaptırmadım biri özeldi şu anki şehir hastanesi bekliyorum bakalım ilkinde çok umutluydum hüsrana uğradım..
Bu sefer hiç umudum yok tedavi sürecinde bile umutlanmadım ayın 20’sinde kan vereceğim bakalım o zaman sonuç ne çıkacak eğer bunda da olmazsa tüp bebek dedi bana doktor..

Kızlar merhaba bende 5 Mayıs da aşılama oldum bugün 6.gunum göğüslerim çok şişti

Bende 19 Mayıs da vericem

Kızlar merhaba yarın aşılama günüm normal de doktora kontrole gittim bu gün
Sağ da 18 mm 3 tane yumurta
Solda da 18 mm 3 tane yumurta
Gördü toplam da 6 tane ve iptal etti çoğul gebelik riski var diye korun dedi ama ben napıcam bilmiyorum korunmak da istemiyorum

İptal etmesi doğru karar bana özeldeki doktorumda bu durumu anlatmıştı diğer ay devam edersiniz en azından tedaviniz boşa gitmez böyle düşünün..

Bende cuma günü aşılama oldum İkinci günümdeyiö

Buraya sonucunuzu bildirir misiniz inşallah hayırlı sonuçlarınızı alırız kızlar yoruldum 3yildir o doktor bu tedavi bedenen,ruhen yoruldum..
Ya inşallah doktorum catlatmadan önce 6 tane yumurtam olduğunu 3 tanesinin çok güzel olduğunu diğer 3 unun de iyi olduğunu söyledi aşılama günü ultrason da yapmak zorunda kaldı çünkü rahim ağzı kapalıydı ama ultrasonda ise spermlerin sağlıkla yerleştiğini ve hareket ettiğini gösterdi çok korkuyorum

Vida dupbaston verdi sana da verdi mi

Vida dupbaston verdi sana da verdi mi
Yok canim ben günde 2 defa progestan kullanıyorum fitil olarak,benim de ilk aşılama ultrason eşliğinde oldu bi heyecan yaptılar hemşireler doktor tutar kesin tekte atış yaptınız hocam diye diye tabi ben heyecandan uçuyorum tutar kesin diye olmadı, bunda ise hiç setyeye yattım aparatı taktı gelişi güzel sıktı hayırlı olsun dedi bitti özensizdi ya ilk mesela ağrılarım olmuştu bunda hiç birseyim yok tabi dikkate ediyorum genel dinlenerek ağır kaldırmayarak günümü geçiriyorum ekstra birsey de yapmıyorum ben 900 kullandım gonal F kontrolde 1’er tane sağlı sollu 9 mm büyümüş dedi birde 300luk yazdı onu da kullanıp aşılama oldum işin sonunda kaç mm olmuştu bilmiyorum

`