- Emoji Skoru
- 50
- Puanlar
- 48
- Konu Sahibi polyannanin_gunlugu
-
Aşılamanın sekizinci günündeyim bekliyorum heyecanlaben şuan gonalF iğne kullanıyorum. Pazartesi kontrole gidicem umarım iğne kullanmaya gerek kalmaz daha fazla çünkü ben doktora yüksek doz iğne yazmanıza gerek yok daha önce 5 gün 75ml vurunca yumurtalar büyümüştü dedim eğer git iki gün daha vur derse sadece 1 gün vurabilecek doz kalıyor iğnedeneyse inşallah foliküller istediği büyüklüğe gelir o güne kadar sen ne durumdasın canım
Yaptın mı test sonuç nasılGaliba benim tutmadı ya regli olucak mışım gibi göğüslerim ağrıyo sızlıyo ve süt kesiği gibi akıntım olmuş az önce korku bastı az önce
Kabızlık var akıntım bugün biraz arttı kaşık ağrılarım ara ara oluyor geçiyor gazım çok fazla göğüs hassasiyetim bugün oldu oda çok az aşılamanın sekizinci günündeyimKızlar merhaba nasıl durumlar herhangi belirteler var mı
az kalmış test zamanınaAşılamanın sekizinci günündeyim bekliyorum heyecanla
Pazartesi günü kan vericemYaptın mı test sonuç nasıl
Evet çok heyecanlıyımaz kalmış test zamanına
Göğüs hassasiyeti oluyo evet hele ki koltuk altı yanlarında ve bel ağrın var mıKabızlık var akıntım bugün biraz arttı kaşık ağrılarım ara ara oluyor geçiyor gazım çok fazla göğüs hassasiyetim bugün oldu oda çok az aşılamanın sekizinci günündeyim
Olsa da yazsam keşke beaşılamadan sonraki bekleme süresi insanı delirtiyor yapozitif haberi bekliyoruz mutlaka yaz buraya
Aynı durumdayım göğüs hassasiyetim,bel ve karin ağrım var böyle olunca regl olurum diye düşünmeye başladım..Benim göğüs yanlarimda sızı var dünden bu yana bel ağrım var ve bikini bölgesi kısmında zonklamalar var adet olucam sanırım
Bel ağrım oluyor geçiyor ama adetten öncede bende olurdu ama daha fazlasıGöğüs hassasiyeti oluyo evet hele ki koltuk altı yanlarında ve bel ağrın var mı
Benim 9. Günüm aşılama iğne sürecimin ama daha aşılama olmadı mnce 50 ile başladık 75 e yükselttik yavaş büyüyor bu sefer yumurtam pazartesi kontrolüm var ama 13 mm şu an yunurtam bilmiyorum biraz modum düştü doktor problem görmüyor ama benim için problem var gibi pazartesi 11.günüm olacak eğer büyürse mükemmel bir zamanlama ama büyümezse iptal edilecek. Senin nasıldı Aşılama öncesiPazartesi günü kan vericem
Göğüs hassasiyeti oluyo evet hele ki koltuk altı yanlarında ve bel ağrın v
Canım benim benimde 5 Mayıs da oldumMerhaba kızlar 5 Mayıs'ta aşılama oldum bugün 9.gün dayanamadım test yaptım 2.cizgi var gibi gördüm fotoğrafta pek net çıkmamış ama bakınca var gibi
Göğüs yanlarimda dokununca sızı var çok hafif ara ara giren de bel ağrım yarın kan vericemCanım benim benimde 5 Mayıs da oldum
Test yaptınız mi ben 9 günü yaptım silik çizgi var bugün daha net gibi ama bugün tekrar yaptım çizgi yok acaba sabah yapmak etkili miCanım benim benimde 5 Mayıs da oldum
Yok hayır canım yapmadım yarın kan vercem en Garantisi ama göğüslerim koltuk altı yanlarimda inanılmaz sızım varTest yaptınız mi ben 9 günü yaptım silik çizgi var bugün daha net gibi ama bugün tekrar yaptım çizgi yok acaba sabah yapmak etkili mi
Bence iğnenin etikisi değil çatlama iğnesi etkisi 1 hafta oluyo max. ve biz catlatmayı vurali bayağı oldu ikimizin aynı 5 Mayıs sağlık ocağında sabah aç karnına kan ver acile gitme almıyolarmışTest yaptınız mi ben 9 günü yaptım silik çizgi var bugün daha net gibi ama bugün tekrar yaptım çizgi yok acaba sabah yapmak etkili mi