- Emoji Skoru
- 100
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi polyannanin_gunlugu
-
bende bugün doktora gittim yarın başlıyorum iğneyeBen 2.aşılamama başladım dün bakalım
Yok canim ben günde 2 defa progestan kullanıyorum fitil olarak,benim de ilk aşılama ultrason eşliğinde oldu bi heyecan yaptılar hemşireler doktor tutar kesin tekte atış yaptınız hocam diye diye tabi ben heyecandan uçuyorum tutar kesin diye olmadı, bunda ise hiç setyeye yattım aparatı taktı gelişi güzel sıktı hayırlı olsun dedi bitti özensizdi ya ilk mesela ağrılarım olmuştu bunda hiç birseyim yok tabi dikkate ediyorum genel dinlenerek ağır kaldırmayarak günümü geçiriyorum ekstra birsey de yapmıyorum ben 900 kullandım gonal F kontrolde 1’er tane sağlı sollu 9 mm büyümüş dedi birde 300luk yazdı onu da kullanıp aşılama oldum işin sonunda kaç mm olmuştu bilmiyor
inşallah hayırlısıyla pozitifi görürsün canımmmMerhaba arkadaşlar bende 3 mayıstan beri doktor kontrolündeyim 7 gündür (+2 gün daha kullanacağım) gonal f 100 lük iğne vuruluyorum sebepsiz infertilite nedeniyle 18 aydır gebelik elde edemedim bugün sağda iki solda bir yumurtam büyümüş ancak boyutlarını söylemedi. Yarın gece çatlatma iğnesini vurulup perşembe öğlen inşallah 2.aşılamamı olacağım
sıkma canını hayırlısı neyse o diye rahatlat kendini stres döngünüde etkiler.Her ay yeniden ilk kez deniyormuş gibi sanki daha önce olumsuz sonuç almamış gibi yapmaya çalışmamız lazım yoksa böyle keçileri kaçırabilirizGaliba benim tutmadı ya regli olucak mışım gibi göğüslerim ağrıyo sızlıyo ve süt kesiği gibi akıntım olmuş az önce korku bastı az önce
Daha bitmedi ki,pozitif düşün regl oluncaya kadar yolu..Galiba benim tutmadı ya regli olucak mışım gibi göğüslerim ağrıyo sızlıyo ve süt kesiği gibi akıntım olmuş az önce korku bastı az önce
Ya evet eşim yanımda olsa her ay deneme şanssimız olurdu yanımda olmuyo surekli 3 yada 4 ayda geliyo adet günümüze getirmemek için canım çıkıyorsıkma canını hayırlısı neyse o diye rahatlat kendini stres döngünüde etkiler.Her ay yeniden ilk kez deniyormuş gibi sanki daha önce olumsuz sonuç almamış gibi yapmaya çalışmamız lazım yoksa böyle keçileri kaçırabilirizHem dur bakalım daha regl olmadın
Evet ama göğüslerim bu kadar şişmesi beni çok korkuttuDaha bitmedi ki,pozitif düşün regl oluncaya kadar yolu..
kesin bi bilgim yok ama normal zaman gibi düşün. ovülasyon günlerini evde değerlendirdin ve avmye gittin x-rayden geçeceksin. x ışını kullanan cihazlar. radyasyonla değil elektromanyetik alan ile çalışıyor telefon gibi fırın gibi düşün yani canım endişelenmeKızlar lütfen bilgisi olanlar yorum yapsın ve acil bir şekilde yarın cezaevine görüşe gitmek istiyorum iki kere de Xray’den geçeceğim yarın aşılamamin 6.günü acaba bir sorun bir sıkıntı olur mu doktorumla da görüşme durumum yok çünkü şehir hastanesindeki doktorla nasıl görüşebilirim bi fikriniz var mı bu konuda?
eşinin mesleği gemici ya da asker gibi bir şey mi, umarım en kısa sürede pozitifi görürsünYa evet eşim yanımda olsa her ay deneme şanssimız olurdu yanımda olmuyo surekli 3 yada 4 ayda geliyo adet günümüze getirmemek için canım çıkıyor
Evet canım amin inşallah inşallah ya kan testine 1 haftam kaldı ,eşinin mesleği gemici ya da asker gibi bir şey mi, umarım en kısa sürede pozitifi görürsün
Ben 5 gün 50 ml vurdum dün 75 ml geçtik cumartesi kontrolüm var yani toplam 9 gün sürmüş oluyor yumurtam büyürse bunu amaçlamıştık zaten bakalım hayırlısı olsun12 mayısta gonalF günde 75ml 5 gün gün kullanıp 18 mayıs pazartesi kontrole gideceğim. Benim aşılama yaptırmaktaki asıl amacım devlette raporlu tüp bebek yaptırmak. Aşılama zaten doğal gebelik gibi ihtimali düşük bir tedavi. Doğal gebeliğin hastanede doktorun spermleri rahme enjekte etmesi sadece. ekstrem bi durumu yok. Ayriyeten vücudunuzu çok dinleyip kendinizi heyecanlandırıp strese sokmayın. Evet böyle yazması bayağı kolaymış yapabilen varsa tebrik ederim ben saniye düşünmediğim olmuyor 10. gün oldumu iğnelerin etkisi geçtiği gibi her gün hastaneye gebelik testi yaptırmaya koşuyorumhatta bu ay ovulasyon günlerini pek değerlendiremediğimiz halde göğüs şişkinliğini gebeliğe yordum ciddi ciddi umut fakirin ekmeği lafı tam bana göre sanırım
hadi bakalım hayırlı pozitif sonuçlar inşallahBen 5 gün 50 ml vurdum dün 75 ml geçtik cumartesi kontrolüm var yani toplam 9 gün sürmüş oluyor yumurtam büyürse bunu amaçlamıştık zaten bakalım hayırlısı olsun
Ne duramdasınızhadi bakalım hayırlı pozitif sonuçlar inşallah
ben şuan gonalF iğne kullanıyorum. Pazartesi kontrole gidicem umarım iğne kullanmaya gerek kalmaz daha fazla çünkü ben doktora yüksek doz iğne yazmanıza gerek yok daha önce 5 gün 75ml vurunca yumurtalar büyümüştü dedim eğer git iki gün daha vur derse sadece 1 gün vurabilecek doz kalıyor iğnedeNe duramdasınız
aşılamadan sonraki bekleme süresi insanı delirtiyor yaKızlar ben de bugün aşılamamı oldumpazartesi günü kontrolde Sağda 15.9 ve 13.1 ile solda 16.2 ve 19.4 folikül vardı o gün ve ertesi gün gonal iğneye devam ettim tahminimce 1-2 mm büyümüştür inşallah