• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MAYIS AYI AŞILAMA YAPTIRANLAR

Merhaba benimde bugun asilsmamin 8.gunu.idrarda silik cizgi cikiyor diye kan testi yaptirdim bugun 2.80 cikti.2.80 lik beta hcg idrarda cikmazki normalde.ama benim idrar testimde cikiyo silik cizgi.benimde kafam karisti iyice.sizin normalde baktirmaniz gereken tarih kac.benim 10 mayis
canim bende asilamanin 10. Gunu yaptim adet tarihime 10 gun kala yaptirmistim yarin tekrarlamayi dusunuyorum artis varmi diye artis varsa umut var yoksa tutmamistir sen ne zaman tekrarlicaksin testi canim

canim bende asilamanin 10. Gunu yaptim adet tarihime 10 gun kala yaptirmistim yarin tekrarlamayi dusunuyorum artis varmi diye artis varsa umut var yoksa tutmamistir sen ne zaman tekrarlicaksin testi canim
4 gun sonra normal test tarihim benimde.4 gun daha dayanayim diyorum.hem artarsa 4 gunde daha netlesir diye beklicem.ama hala idrarda az silikte olsa cikiyo benim.acaba yaptirdigim hastanenin laboratuvarinda mi bi sorun var anlamadim ki.4 gun sonra saglik ocagina yaptircam bu sefer.ordan cikan sonuca gore 2 gun sonra tekrarlarim artik.senin idrarda cikiyormu peki ikinci cizgi.insallah su mübarek aylarin yuzu suyu hurmetine allahim bizede bi evlat nasip eder.

bugün 5. gün kendimş hep kötüye hazırlıyom ama içimde de umut var tabi zor beklemek kızlar siz ne yapınız varmı gelişme

Kizlar sabah idrar testi yaptim cok cok silik bir hayalet cizgi cikti azda olsa umutlandim bugun 12. Gunumdu testi tekrarladim deger artmis cok mutluyum ins hep boyle olumlu gider degerim 10.25 cikti adetime 1hafta var 1 hafta bekleyip kadin dogum uzmanina gidicem ins sizdende guzel haberler bekliyorum rabbim hepimizin yardimcisi olsun

hayırlısı canım senin adına çok sevindim inş artarak devam etsin ilk aşılamandı dimi

hayırlısı olsun kuzum aramıza hoşgeldin inş hepimiz hayırlı haberler alırız :)

Kizlar sabah idrar testi yaptim cok cok silik bir hayalet cizgi cikti azda olsa umutlandim bugun 12. Gunumdu testi tekrarladim deger artmis cok mutluyum ins hep boyle olumlu gider degerim 10.25 cikti adetime 1hafta var 1 hafta bekleyip kadin dogum uzmanina gidicem ins sizdende guzel haberler bekliyorum rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Canim cok sevindim senin adina.nasil mutlu oldum.sanki kendimin testi yukselmis gibi.baya yukselmis inşallah hep boyle gider.1.67 den sonra 1 gun araylami yaptirdin.benim8. Gun 2.80 di yukselirmiki acaba.ayy cok guzel umut oldun cnm ya.

Kizlar merhaba bende 29 nisanda ilk asilamami oldum.Bugun asilama sonrasi 7.gunum beta hecg me baktrdim dayanamayip 2.81 cikti benimde siz asilamanin oldugu gunu dahilmi sayiyorsunuz ne zaman tekrarlasam acaba evde idrar testinde cikmiyor

Kizlar merhaba bende 29 nisanda ilk asilamami oldum.Bugun asilama sonrasi 7.gunum beta hecg me baktrdim dayanamayip 2.81 cikti benimde siz asilamanin oldugu gunu dahilmi sayiyorsunuz ne zaman tekrarlasam acaba evde idrar testinde cikmiyor
Bende 28 nisanda oldum asilamami.ve dayanamayip dun kanda baktirdim.benimde 2.80 cikti.ama idrardada cok cok silik cikiyo hala.

ikimizinde degerleri ayni cikmis asilamanin 7.gununde acaba yukselirmi sende senin degerini gorunce yazdim canm
Insallah canim ya.insallah yukselir.pek bi belirtide yok bende ama.3 gun oncesine kadar sol kasigima sanci gjriyodu arada bir.simdi oda yok.sadece uzun sure ayakta kalirsam sanci giriyo.sende varmi bi belirti.

Insallah canim ya.insallah yukselir.pek bi belirtide yok bende ama.3 gun oncesine kadar sol kasigima sanci gjriyodu arada bir.simdi oda yok.sadece uzun sure ayakta kalirsam sanci giriyo.sende varmi bi belirti.
benimde dune kadar hafif hafif kasik agrim hep oldu asiri gazim vardi saniyorum igneden goguslerimde hassasiyet yok akintim var sulu seffaf baskada yok ins canm hepimizin tutar ben belki yarin dayanamayip kan veririm sonucunu yazarim buraya senin varmi belirtin

benimde dune kadar hafif hafif kasik agrim hep oldu asiri gazim vardi saniyorum igneden goguslerimde hassasiyet yok akintim var sulu seffaf baskada yok ins canm hepimizin tutar ben belki yarin dayanamayip kan veririm sonucunu yazarim buraya senin varmi belirtin
Bende de asiri gaz vardi.goguslerde hassasiyet catlatma igbesinden sonra olmustu 2 3 gun sonra gecti.simdi bisey yok.bazen yururken karnimin icinde bisey varmis gibi his oluyo.agirlik hissi gibi kasiklarimin altina dogru.belkide psikolojik.kendimi cok dinledigimden de olabilir.ama bilemiyorum.insaalah yarjn yaptirinca artar canim sonucun.bende 10 mayista yaptircam doktor oyle dedi.ozaman belli olur dedi ama.dayanamiyorum ki.arayada hafta sonu girdi.bu sefer saglik ocagina gidicem.oyuzden yine beklemek zorundayım.sen yaptirirsan eger canim yaz mutlaka.allahim isteyen herkese nasip etsin insallah

Bende de asiri gaz vardi.goguslerde hassasiyet catlatma igbesinden sonra olmustu 2 3 gun sonra gecti.simdi bisey yok.bazen yururken karnimin icinde bisey varmis gibi his oluyo.agirlik hissi gibi kasiklarimin altina dogru.belkide psikolojik.kendimi cok dinledigimden de olabilir.ama bilemiyorum.insaalah yarjn yaptirinca artar canim sonucun.bende 10 mayista yaptircam doktor oyle dedi.ozaman belli olur dedi ama.dayanamiyorum ki.arayada hafta sonu girdi.bu sefer saglik ocagina gidicem.oyuzden yine beklemek zorundayım.sen yaptirirsan eger canim yaz mutlaka.allahim isteyen herkese nasip etsin insallah
Ikimizin degeride ayni gun olarakta ayni benim idrarda niye silik cikiyo hala anlamis degilim.cunku 2.80 lik hcg idrarda cikmaz ki.bide onu dusunup duruyom

benimde 11 mayis aslinda sonucumu kesin alicam gun ama dayanamayip yaptim evet haftasonu girdi araya bende sabah ilk idrarda test deneyeyim evde belki seninki gibi cikar

Back
X