MAYIS AYI AŞILAMA YAPTIRANLAR

Benimde 1tane gebelik geçirdim kalp atışları duyulmadı bebeğinin 8haftalikken kurtaj olmak zorunda kaldım. Onu da çok beklemistim hiç ummadığım zamanda geldi ve hemen gitti.:KK43: şimdi yine bekliyorum inşallah yine hamile kalabilirm inşallah bu sefer dünyaya sağlıkla getirbilirim. Canim bu arada benim tam 14gun oluyor adet gününü aşılama günüm arası. Belki yumurtaların daha çok buyusunler diye seni bir iki gün daha beklemissindr

Kızlar idrarda negatif çıkıp sonra kanda hamile olduğunu öğrenen varmi acaba. İnşallah vardır.:KK42:

merhaba arkadaşlar bende 2 mayista 2. asilamami yaptirdim cok fena şişkinlik var normal mi acaba

Canim o bende de oldu sanki 5aylik hamile gibi şişti karnım. Hatta soruyorlar hamilemisin diye allahmi söyletiyir ne:) sanırım ilaçlardan kaynaklanıyor. Progestan200 luk kullanıyorum ben senin ilacın ne kopruebru

hayirlisi olur inşallah bnde haftaya pazartesi kan vericem o güne kadar test yapmiycam çünkü kullanilan ilaclarin etkisi olduğu için idrar da test pozitif cikiyo

Olabilir zaten yapma ben bugün yap negatif çıktı sonra araştırdım erken olabilirmiş. Ama çok ağlayıp üzüldüm stres yaptm. Sonra pişman oldum ya hamileysem diye. İnşallah hamileyizdir.

Back