MAYIS AYI AŞILAMA YAPTIRANLAR

Arkadaşlar merhaba aşılamanın 13. günü kan testi yapildi 9 cıktı 3 gün sonra bugun yine kan testi yapildi ve sonuc yine aynı adet tarihine daha 3 gün var sizce yükselir mi deger normal.mi.cvp veren olursa cok sevinirim

arkadaşlar lütfen adetinizi bekleyin size verilen süreden önce test yaptırmayin ilaçların etkisiyle asilama tuttuysada tutmadiysa da pozitif görünüyor asilamadan sonra 14. gün kanda test yaptırın erken test yapıyorsunuz bu süreç bizi çok yipratiyo

ben ilk asilamam da bir hafta dan itibaren test yapmaya başladım çok umutlandim çok stres yaptım tutmadi
bir hafta önce ikinci asilamami yaptrdim bu kez çok sakinim rahatim sonuç ne olur sa olsun Rabbim hayırlısını versin kendinizi kasmayin rahat olun stres yapmamaya çalışın inşallah hepimiz olumlu sonuç alır anne oluruz

Slm kızlar bende 2. Asilamami 20 nisanda oldum bu gün adet olmam gerekiyor olmazsam 14 günü geçti sonucta idrar testinde çıkarmı? Bu sefer adetim gecikince bakacağım dedim şu anda bekliyorum beklemek çok zor ama hakkımızda hayirlisi;(

kizlar bisey sorcam size bugun kontrolum vardi doktora gittim dogumhanedeydi oraya gittim iki kadin asilama yaptiriyodu ama bi bagiris kopuyodu tipki hsg cekildigimiz gibi bu asilama acili bisey mi caniniz yandimi hic

Slm kızlar bende 2. Asilamami 20 nisanda oldum bu gün adet olmam gerekiyor olmazsam 14 günü geçti sonucta idrar testinde çıkarmı? Bu sefer adetim gecikince bakacağım dedim şu anda bekliyorum beklemek çok zor ama hakkımızda hayirlisi;(
Âdet gününe kaç gün var cnm. 19 gün mu oldu senin. Belki çıkabilir idrarda cnm

Benimde bugun 4.gunum ama belim karnim cok agriyo goguslerim sisti iyice kolum degdikce bile agriyo adet belirtileri gibi ayni acaba normalmi bunlar.bunlari yasayan varmi

kizlar bisey sorcam size bugun kontrolum vardi doktora gittim dogumhanedeydi oraya gittim iki kadin asilama yaptiriyodu ama bi bagiris kopuyodu tipki hsg cekildigimiz gibi bu asilama acili bisey mi caniniz yandimi hic
Yok canim aci vericek bir uygulama degil bagiran bayanlar belki kendini cok kasmistir o yuzden zorlanmislardir alttan muayene ye benziyo korkulacak bir durum yok yani

Bi hamile kalsam butun gebelik belirtilerimi makale seklinde yazicam:confused:belki arastiran olurda bi faydasi olur.cunku ben arastirmaktan kafayi yedim iyice.evde yaptigim test cubuklarindan kule olacak yakinda:halay:

Bi hamile kalsam butun gebelik belirtilerimi makale seklinde yazicam:confused:belki arastiran olurda bi faydasi olur.cunku ben arastirmaktan kafayi yedim iyice.evde yaptigim test cubuklarindan kule olacak yakinda:halay:

Tabii herkeste farkli ama hamile kalindigi ay pek bir belirti olmuyor hatta sanirim hiç :)
Bende olmamişti

Back
X