- 16 Şubat 2016
- 4.733
- 15.912
- 208
- 36
Daha kan testi yaptirmadim.sali gunu yaptiricam.12. Gunu oluyo sali gunu.artik ozaman belli olur hersey
Ay hadı hayrlısı snucunu paylas olur mu :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha kan testi yaptirmadim.sali gunu yaptiricam.12. Gunu oluyo sali gunu.artik ozaman belli olur hersey
evet canm ilk asilamamdi sabredemedim 7.gun yaptim 2.81 8.gunde 1.74 dustugunu gorunce umidimi yitirdim banada demisti 12.gun diye doktorum.ama diger forumlarda 8.gunde 8 9 cikanlar var hic belirtim yok agrim gogus hassasiyetim bilmiyorum olursa supriz olur zor ama senin kacinci gun canm cok dikkat et ben 1 haftadr yatiyorumda evdeyim
benim asilama sonrasi 10 15 dk yattim sora arabaya bindigimde 1.5 saat kadar popomu yukari kaldirdim belki faydasi olur diye forumlardsn birinde okudum 2 saat yatrmis doktoru onu bas asagi onu okuyunca onca gunde yattim hep evde dikkat ettim ama cok stres yaptim sanirim.
Paylasicam sonucu alinca.insallah hepimizin sonuclari iyi olur.rabbim bizede nasip eder hayirli sağlıklı bi evlat insallah.Ay hadı hayrlısı snucunu paylas olur mu :)
günaydın kızlar benimde bugün 1 hafta oldu bir kaç gündür giremedim cuma akşamından beri gripmi desem değil kırgınlık var ama ateş üşüme hasta oldum cuma akşamı titreyerek acile gittim aşılama var diye bir tek serum verdiler ilaç da alamıyom tek ağrı kesici ateşim 37,5 normal ama vucudum yanıyor titriyorum bel ağrım ve kasık ağrımarada devam ediyor eskisi gibi devamlı değil göğüs uçlarım hala dokunamıyom iğne etkisimi hala bilmiyorum ümit etmek istemiyorum bir oğlum var onda böyle şeyler yaşamamıştım yada ben bilmeden kaldığım için dikkat etmedim rabbim hepimize yardım etsin![]()
Destegin icin cok saol canim ya.iste insan karamsarliga dusuyo elinde olmadan.yarin artik herşey belli olur.nasil gidicem hic bilmiyorum.negatif cikmasindan cok korkuyorum.gerci o kan testlerindé her defasinda negatifi gormeyede alistim ama asilama olunca insan daha farkli hissediyo.tabi elimizden gelen bisey yok.verende allah alanda allah.rabbim nasip eder insallah canım isteyen herkese kimsenin kucagi bos kalmasin insallah.canm ben foruma baktimda fortel marka erkrn gebelik testlerine orda adeti geciktigi halde cikmayanlar bile var hamile oldufu halde benim bi arkadsim 6 gun kala o testten yapmisti 1 saat sonra cikmis 2.cizgi skma canini hayrlisi olsun bekleyelim biraz daha olmazsa yeni denemelere basliycaz sagliklica olsunda onemli degil
canm diger forumda simdi bi arkadas yazdi 12.gun 10.25 cikmis betasi doktor tekrarlicaz demis 18.gun 10.gun 1.67 ikis birde asilama yaptiranlar/yaptirscaklar olanlar forumun adi az once yazdi ben yeniyim cok iyi bilemiyorum yukselirmi acaba bizimkideDestegin icin cok saol canim ya.iste insan karamsarliga dusuyo elinde olmadan.yarin artik herşey belli olur.nasil gidicem hic bilmiyorum.negatif cikmasindan cok korkuyorum.gerci o kan testlerindé her defasinda negatifi gormeyede alistim ama asilama olunca insan daha farkli hissediyo.tabi elimizden gelen bisey yok.verende allah alanda allah.rabbim nasip eder insallah canım isteyen herkese kimsenin kucagi bos kalmasin insallah.
Paylasicam sonucu alinca.insallah hepimizin sonuclari iyi olur.rabbim bizede nasip eder hayirli sağlıklı bi evlat insallah.
Naptin canim varmi bi gelisme sonucun en son artmisti sonra yapgonmi testKizlar sabah idrar testi yaptim cok cok silik bir hayalet cizgi cikti azda olsa umutlandim bugun 12. Gunumdu testi tekrarladim deger artmis cok mutluyum ins hep boyle olumlu gider degerim 10.25 cikti adetime 1hafta var 1 hafta bekleyip kadin dogum uzmanina gidicem ins sizdende guzel haberler bekliyorum rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Insallah canim benimde hatirladigim bi arkadas vardi sen deyince ayni kişidenmi bahsediyoruz acaba.simdi ona yazdim ama umarim bizimkide artar canim yacanm diger forumda simdi bi arkadas yazdi 12.gun 10.25 cikmis betasi doktor tekrarlicaz demis 18.gun 10.gun 1.67 ikis birde asilama yaptiranlar/yaptirscaklar olanlar forumun adi az once yazdi ben yeniyim cok iyi bilemiyorum yukselirmi acaba bizimkide