MAYIS AYI AŞILAMA YAPTIRANLAR

Arkadaslar birsey sormak istiyorum asilamanin 8.gunundeyim Allahin izniyle .. Sap sari akintim geliyor crinone jel kullaniyorum onla alakalimi sizde de varmi sari akinti? Normal su gibi akintim da geliyor ama bugun afedersiniz ic camasirima baktim sap sari

canim bende o jeli kullanıyorum jelden kaynaklanıyor o akıntı ve cok yogun oluyor inşallah tutar asilaman

arkadaşlar bugün hafif kanamam oldu sanırım adet oluyorum aslimda iki günüm vardı ama erken olacak sanırım her ihtimale karşı da kan testi yaptrdm 12 de alicam hayrlisi hakkimizda

Iyi pazarlar arkadaslar,bugun 9. Gunu asilamanin .Sabah kalktigimda hep devam eden karnimdaki sislik iyice inmis adet sancisi var gibi sanki:( goguste hassasiyet ve biraz agri devam ediyor.crino jel kullaniyorum bastan beri hic bir akinti yok
Olumsuza mı dogru gidiyor sizce :( ilk aşılamamdi bu?

Kızlar bugün asilamanin 8. Gunu, 6. Gununden beri adet agrimi cekiyorum bu normal bi durummu?

Benim de 9.canım bende adet agrılarım bugün başladı sanki ikimiziki de normal değil gibi ,belki sizinki normaldir erkenden baslamis baska biseyin agrisi olabilir.
Allah im yardimcimiz olsun D Duam34

Merhaba bayanlar ,öncelikle tüm güzellikler bizimle olsun 8 mayısta 2.aşılamamı yaptırdım.Bugun 10. Günüm çok fazla belim ağrıyor ,aranızda bel ağrısı olan var mı???

Teşekkür ederim cnm ben de umutlanmıştım iyi ki sormuşum iki gün gecikti benim demek normalmiş

yok cnm ilaca basladim 6 gun sonra da adet oldum ama 3 ay kullandim genelde 9 gun hep adet oldum ne icin kullaniyosun pco mu

Back
X