MAYIS AYI AŞILAMA YAPTIRANLAR

İnş hersey yolunda gider canım ben artık ümidim kesmistim bu ay tutmazsa eşim ameliyat olucak ve biz baya ara vermek zorunda kalacaktık Rabbim umudum kestiğim anda yüzümü güldürdü seninde inş bu ay tutar canım dualarım seninle:dua:

Allah razı olsun cnım benım.Rabbim ol derse olacak

merhaba kızlar bende mayıs ayında aşılama olacaklardanım şuan iğne aşamalarındayım pazartesi 23 mayısta kontrolüm var inşallah olumlu sonuç alırım araştırmaktan beynim karıştı resmen rabbim muradımızı versin inşallah :(

merhaba kızlar bende mayıs ayında aşılama olacaklardanım şuan iğne aşamalarındayım pazartesi 23 mayısta kontrolüm var inşallah olumlu sonuç alırım araştırmaktan beynim karıştı resmen rabbim muradımızı versin inşallah :KK43:
cok okuma canım :) ben de yarın olucam. ben 15 aydır okuyacagımı okudum zaten :kahve:

merhaba kızlar bende mayıs ayında aşılama olacaklardanım şuan iğne aşamalarındayım pazartesi 23 mayısta kontrolüm var inşallah olumlu sonuç alırım araştırmaktan beynim karıştı resmen rabbim muradımızı versin inşallah :KK43:

Insallah cnm ins.bnde bu ay asilama olucam nasipse.nereye gdiosun asilama icin?benimde 26mayista kntrolum war cnm

Salı günü aşılamanun 15. Günü test günüm.. akıntılatım arttı adet olacakmışım gidi hissediyorum kendimi. Offff beklemek çok zor :KK43::sus: . Acaba progestanmı bu akıntı.. yok mu durumunda bi değişlik olan

Salı günü aşılamanun 15. Günü test günüm.. akıntılatım arttı adet olacakmışım gidi hissediyorum kendimi. Offff beklemek çok zor :KK43::sus: . Acaba progestanmı bu akıntı.. yok mu durumunda bi değişlik olan
aynen dundu benimde asilamam akintim var bide hic hos kokmuyo bende acaba progestan mi yapiyo diyodum bide gogusler cok sisti

aynen dundu benimde asilamam akintim var bide hic hos kokmuyo bende acaba progestan mi yapiyo diyodum bide gogusler cok sisti

Dilerim ilaçtandır. Adet olcam diye çok korkuyorum. Bı mübarek berat kandili gecesinde Rabbim hepimizin 4üm bekleyenlerin gönlündekini versin inşallah..

hadi yaa uzuldum bende nedense asilama yaptiranlar hep olumlu cvpaliyo diye bi his olusuyo boyle duyuncada uzuluyorum ins tup bebekte yuzunuz guler asamalari bizimlede paylasin pco mu vardi sizdede

Merhaba ben 18 mayısta aşılama oldum.Bugün 5. günüm günler geçmek bilmiyor.Benim bitane yumurtam gelişti.Bir yumurta ile aşılama yapıldi.O yüzden fazla umudum yok.Allah hepimiz için hayırlısını versin.

Yok canım herşey normal görünüyordu,2. Alışama da negatif olunca artık tüp bebeğe geçeceğiz.Bir an önce başlamak istiyorum çok yıprandım artık

peki kac senedir istiyosunuz? yani hayrlisi demek lazim hicbir sorun yokken olmamasi ?? nasip olmuyo demekki Allh hayrlisini versin cnm

Yok canım herşey normal görünüyordu,2. Alışama da negatif olunca artık tüp bebeğe geçeceğiz.Bir an önce başlamak istiyorum çok yıprandım artık
Bende ayniyim :( bizimde her sey normal 15 aydir yok bebis..:KK51:2 ay klomen kullandim yine olmadi. Dunde ilk asilamami yaptirdim. 3 yumurtam vardi yikamadan sonra 100milyon sperm vardi % 98 i hizli. . .her sey cok iyi ama mukemmelde olsa asilamada ihtimal dusuk oldugu icin Cok merak ediyorum ne olacak.:KK43:

Bende ayniyim :KK43: bizimde her sey normal 15 aydir yok bebis..:KK51:2 ay klomen kullandim yine olmadi. Dunde ilk asilamami yaptirdim. 3 yumurtam vardi yikamadan sonra 100milyon sperm vardi % 98 i hizli. . .her sey cok iyi ama mukemmelde olsa asilamada ihtimal dusuk oldugu icin Cok merak ediyorum ne olacak.:KK43:
bisey sorcam yikanmis spermleri aldik asilama yaptrdik fakat sperm sayisini bilmiyoruz onuda soyluyolar mi biz mi ihmal ettik

bisey sorcam yikanmis spermleri aldik asilama yaptrdik fakat sperm sayisini bilmiyoruz onuda soyluyolar mi biz mi ihmal ettik
Canim yaptirdigimiz yerde sonucu verdiler bize.
Su sekilde ekledim resim.
Ama normal test gibi cok ayrinti yok ileri hizli ileri yavas harektsiz vs onlar yokta. Ekledigim kagidi verdiler

Eklentiler

• 20160521_141528.webp
    20160521_141528.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 62
Back
X