- 22 Mayıs 2016
- 139
- 77
- 13
- 36
Bide daha 10. Günün ya o yüzden çok yuksek çıkmamış değerin testi tekrarla cnm artar inş değerin ozaman sağlıklı gebelik demektirbencede oyle ben zaten 10 gun 10 un uzerinde cikarsa oldu demistim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bide daha 10. Günün ya o yüzden çok yuksek çıkmamış değerin testi tekrarla cnm artar inş değerin ozaman sağlıklı gebelik demektirbencede oyle ben zaten 10 gun 10 un uzerinde cikarsa oldu demistim
Aa bence de hamlesn sen :) hayirli olsunnnbencede oyle ben zaten 10 gun 10 un uzerinde cikarsa oldu demistim
okadar zor geciyor ki cnm benim 23 cikti bhcg. ama yinede icimde bi suphe var 2 gun sonra bidaha kan vercem artarsa oldu demektirBen de asilamami bugn oldm. 10.gunu belli. Olablyor demek ..nasl gececk ki gnler
Ben de asilamami bugn oldm. 10.gunu belli. Olablyor demek ..nasl gececk ki gnler
Hadi hayirlisi olsun.Cok zor geçiyor.Benimde 13.günüm bugün çarşamba günü ogrencem sonucu.Ben de asilamami bugn oldm. 10.gunu belli. Olablyor demek ..nasl gececk ki gnler
Hayırlı olsunokadar zor geciyor ki cnm benim 23 cikti bhcg. ama yinede icimde bi suphe var 2 gun sonra bidaha kan vercem artarsa oldu demektir
Kızlar bu konusmalariniz beni heyecanlandirdi benimde 4.gunum ben 2 haftayi bekleyemen valla yaparim 7.gundebenimde dune kadar hafif hafif kasik agrim hep oldu asiri gazim vardi saniyorum igneden goguslerimde hassasiyet yok akintim var sulu seffaf baskada yok ins canm hepimizin tutar ben belki yarin dayanamayip kan veririm sonucunu yazarim buraya senin varmi belirtin
23 çıkması çok iyi 2 gün sonra tekrarla değer artarsa ne Mutlu sana hamilesin canımmmm:)kizlarr hamile miyim ??? asilamanin 10 gunu bhcg 23 cikti
Amin.Çok stresli geciyor.Allah hepimizin yardımcısı olsun.herkesın hakknda haylısı olsn. bnde ocakta ılk asılamam yaptrdık ttmamıstı bu ay sonu yıne gtcem kısmetse bakalm ne olacak.. stre baslıcak yıne allah sabır versn herkese
Doktor bana hiçbir şekilde ilaç kullanmayacaksin ama agri kesici olarak parol kullanabilirsin dedi.Ama bence yinede sor doktoruna.Selam kizlar.uzaklar08 hayirli olsun cnim ins artar degerin.bende sanirim cuma gunu olucam 2.asilamami bugun doktorum oyle dedi.2 yumurtam war 14cm olmuslar.ama daha ignem btmedi.crsamba gunu gdicem bidaha bakalim.bisey sorucam kizlar bu sürecte agri kesici icmek zararlimi yaaaa????basim resmen zonkluyordu majezik icmek zorunda kaldim(((
Bende de hep adet olacakmış gibi sancı oluyor ara ara.Çok korkuyorum hasta oldum diye.Allah bekleyislerimizi hayırla sonuclandirsin.Stress yokkk bende yaptım ama uygulama zamaninda sıktım kendimi doktor sıkma dedi rahat bırak kendini falan dedi sonra bebisimi hatta ve hatta bebislerimi düşündüm bi ohh cektim düşüne düşüne operasyonu tamamladım bakalim 7 8 gün sonra belli olucak ins tutmuştur ara ara kasiklarim ağrıyor sanki adet olucakmisim gibi batmalarim oluyor nasip artik herseyin hayırlısı
Hayırlısı olsun.Benimde 14. günüm yarin test yaptircam .Selam kızlar ben de dün 2. aşılamamı oldum. 2 haftalık bekleme başladı bakalım ne çıkacak![]()
Ben iyi beklemisim ozaman.Bugün 14. günüm.Hic test yapasim yok.Ama yarin gitcem hastaneye :)offf valla çok zor beklemek benim de ilk aşılamam 5.günüm bugün valla zor tutuyorum testleri sıralamak istiyorum masaya![]()
Kesinlikle canim cok iyi beklemssBen iyi beklemisim ozaman.Bugün 14. günüm.Hic test yapasim yok.Ama yarin gitcem hastaneye :)